HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdi ne yapıyorlar?

Şimdi ne yapıyorlar?

Klavyenizin sol(<-) ve sağ(->) tuşlarını kullanarak galerimizi gezebilirsiniz

Bir dönem "Benimle Evlenir Misin?" yarışmasıyla şöhreti yakaladı şimdi ise köftecilik yapıyor.


Dokuz yıl önce katıldığı "Benimle Evlenir misin?" yarışmasıyla tanınan ve bir dönemin en medyatik isimlerin başında gelen Caner Toygar, köftecilik yapmaya başladı.


Son olarak bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Caner'in televizyonculukta işler istediği gibi gitmeyince kendisine yeni bir yol çizdiği ortaya çıktı.


Caner, Ataşehir’de bir oto sanayi sitesinin yanında küçük bir köfteci dükkanı açtı.

[**<span style="font-size:15.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:red"> Fenerbahçelilere büyük indirim! Tıklayın!

**](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http%3A%2F%2Fwww.marcamarca.com.tr%2Ffenerbahce-marka-381-tum-liste.aspx?mynettxt)


Sunuculuk işini sponsor anlaşmazlığı nedeniyle bıraktığını açıklayan Caner, bir ay önce açtığını söylediği köftecide aynı zamanda tezgahın başına geçerek gelen siparişlerle de bizzat kendisi ilgileniyor.


Caner, neden köfteciliğe başladığını “Medyatik olduğum için kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım biz de bu işi yapıyoruz. Ekmek paramızı kazanıyoruz” sözleriyle açıkladı.


Bundan sonra televizyonda yer alıp almayacağı sorusuna ise Caner, “Saçma sapan dizi teklifleri geliyor. Son olarak jigolo rolünde oynamamı istediler. Böyle şeyler bana ters geldi ve o yüzden o teklifleri kabul etmedim. Ben böyle de mutluyum” şeklinde konuştu.


Caner Toygar, 2004 yılında katıldığı "Benimle Evlenir Misin?" programında partneri Tülin ile yaşadığı ilişkiyle ünlendi, ardından iki gencin hikayesi aylarca pek çok program ve habere konu oldu.


TV'de yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor benzeri yarışma programlarının ilki Ben Evleniyorum'du...
Elbette bu yarışmanın en çok ilgi gören katılımcılarından biri de sonunda ipi göğüsleyen Şebnem Algan...


'Dokunmak niye bu kadar güzel' diyen Algan, önce yarışmacılardan Tanju ile yakınlaştı. Sonra yarışmanın bitimine iki hafta kala onunla arası bozulunca Atilla Aslan ile yakınlaştı.


Çift yarışmayı birincilikle bitirdi ve görkemli bir düğünle evlendi. Bir süre sonra da Alara adını verdikleri bir bebekleri oldu...


Şebnem ve Atilla, yarışmadan sonra da defalarca basına konu oldu. Önce kendilerine vaadedilen evi alamadıkları ileri sürüldü. Sonra da Şebnem'e dadadan telefon sapığı yüzünden haber oldular. İddialara göre yarışma süresince kendisine SMS ile destek veren bir kadın izleyici daha sonra Şebnem Algan'a sürekli "Haram olsun sana attığım SMS'ler, niye Tanju'yla evlenmedin" mesajları göndermeye başlamıştı.

Bir dönem Türkiye'nin gecesini gündüzünü işgal eden Şebnem ve Atilla cephesinden uzun süredir yeni bir haber gelmiyor...


Yarışma sonuçlanmadan önce Şebnem Algan'ın daha önce yakınlaştığı Tanju ile yarışmanın bir diğer gözde gelin adayı Nazan Erdoğan arasındaki konuşma da skandal yaratmış ve haftalarca konuşulmuştu.

Kameralar tarafından sürekli gözlenen evde Tanju, Nazan'a "Biz zaten yarışmayı kaybettik. Sana da Kaan'ın skandallarından sonra oy gelmez. Gel birikte Şebnem'in işini bitirelim. O buradan evlenerek çıkarsa deli olurum, ölürüm" demişti. Ancak Nazan Kaan'ı sevdiğini söyleyip Tanju'nun bu teklifini reddetmişti.


Ben Evleniyorum yarışmasının en çok dikkat çeken çiftlerinden biri de Nazan Erdoğan ile Kaan Taşdelenler oldu.


Önce evlenmeye karar vermişti çift. Ama daha sonra yarışmaya gelen ve Kaan'ın Kanada'da bir kadınla evli olduğunu otaya çıkaran mektuptan sonra bu kararlarından vazgeçtiler.

İkisi de yarışmadan sonra yaptıkları röportajda asıl amaçlarının şöhrete ulaşmak olduğunu dolaylı da olsa itiraf ettiler. Nazan "Albüm yapmak istiyorum, kamera önünü sevdim" dedi. Ancak bu çiftin ünü de saman alevi gibi oldu.


Aynı yarışmanın ilk elenen ama buna rağmen yine de adından en çok söz ettiren katılımcılarından biri Uğur Keklik'ti.

Yarışmada Gökhan Yoldaş ile yakınlaşan ama daha ilk hafta elenen Keklik daha sonra yaptığı bir röportajda "Böyle bir şey hayal ediyordum. Çocukluğumdan beri insanlar beni tanısın, sevsin, beğensin isterim. Televole'yi falan izlediğimde "Ben de orada olabilir miyim acaba?" diye düşünüyordum. Şimdi dışarıda yürürken Uğur diye sesleniyorlar, imza istiyorlar. Çok hoşuma gidiyor" demişti.


İlk yarışmanın ilgiyle izlenmesinden sonra devamı da geldi: Biz Evleniyoruz...


Bu yarışmanın gözdeleri ise Tülin Koca ile Caner Toygar oldu


Önce birbirlerine yakınlaştılar hatta herkes evleneceklerine kesin gözüyle bakıyordu ama beklenen olmadı. Tülin ile Caner'in evlenmesi kelimenin tam anlamıyla bir 'memleket meselesi' oldu...


Yarışma bitti Tülin ile Caner evlenemediler ama her ikisi de bu sabun köpüğü şöhretin keyfini sonuna kadar çıkardı. Tülin Koca, çeşitli programlara konuk oldu.. Ancak Tülin Koca'dan gelen son haber Eskişehir'deki köyüne döndüğü yolundaydı.


Ama en çok kendinden söz ettiren Caner Toygar oldu. Bir dönem kısa süren bir dizi serüveni yaşadı...


Sabah kuşağında yayınlanan çeşitli programlara katıldı. Kafasında bardak kırmak da dahil bir çok ilginç performans sergiledi ekranlarda.


Bir de albüm çıkardı Caner ama bir türlü beklediği şöhnete kavuşamadı. Son gelen haberlere göre hayatını taksi şoförlüğü yaparak kazanıyordu. Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor


Evlenme yarışmalarının bir sonraki etabında işe damat adaylarının anneleri de dahil oldu. Bu kez yarışmanın adı Size Anne Diyebilir miyim'di. Amaçları kendilerine eş seçen oğullarına yardımcı olmaktı... Bu şekilde yarışma daha bir hareketlendi


Elbette bu yarışma da birbirinden ilginç katılımcılar vardı ve tabi ki ardı arkası kesilmeyen skandallar.

Yarışmanın en çok konuşulan olaylarından biri Billur adlı gelin adayının diskalifiye edilmesi oldu. Genç yarışmacıyı evden atılmaya götüren olayın fitilini bir ara yakınlaştığı Gökhan'ın Öznur adlı bir başka yarışmacıya ilgi duyması ateşledi. İki gelin adayı tartışymaya başladı. Sonunda Billur, önce Öznur'a bardak fırlattı sonra da fenalaştı. Evdeki bu tartışma Billur'un diskalifiye edilmesiyle sonuçlandı.


Size Anne Diyebilir miyim'in en çok tartışma çıkaran katılımcılarından biri de Sabri Bilal oldu... Yarışmanın en iddialı damat adaylarından biriydi Sabri. İktisat Fakültesi mezunuydu ve o dönemde işsizdi.


Sabri Bilal, yarışmada istediğini bulamadı. Ama yarışmanın bitiminden yıllar sonra annesi Günay Hanım, gazetelerin üçüncü sayfalarında bambaşka bir iddiayla haber oldu. Gelen haberlere göre Günay Hanım, Çınarcık'taki evinde eşi Abdülaziz Bey'i göğsünden bıçaklamakla suçlanıyordu. Günay Hanım'dan daha sonra ses- seda çıkmadı.


Size Anne Diyebilir miyim'in en ilginç katılımcıları Volkan ve Gürkan Yalım adlı ikiz kardeşlerdi


Anneleri ile birlikte Size Anne Diyebilir miyim evine giren ikizlerden Volkan yarışmayı birinci olarak bitirdi


Volkan Aysel Erzincanlı ile dünyaevine girmeye hazırlanırken ikizi Gürkan'dan da mutlu haber geldi. O da yarışmadaki gelin adaylarından Selma Uzun ile evlenmeye karar verdi Aysel'in arkadaşlarıyla iddiaya girep Volkan'ın ayaklarını leğende yıkadığı anı ise yarışmaya damgasını vurdu. Hatta bir çok kişi Volkan ile Aysel'in yarışmayı kazanmasında bu görüntülerin çok etkisi olduğunu ileri sürdü.

Aysel ile Volkan yarışmanın sonunda 100 bin dolar değerinde lüks bir ev, 25 milyarlık bir otomobil, 15 bin TL maaşla 1 yıllık iş anlaşması kazandı. Ayrıca her iki gelin ile kayınvalide de elleri boş ayrılmadı Size Anne Diyebilir miyim evinden. Kayınvalide Müjgan Ersavaşır, evden çıkarken 393, Aysel Erzincanlı 264, Selma Uzun 173, Makbule Yüksel ise 110 Cumhuriyet altını kazandı


Gelin- kaynana ve damat yarışmalarının bir başka örneği de Gelin Olur musun'du. Damat adaylarının anneleriyle katıldığı bu yarışmaya da Semra Türk ile yıldızının bir türlü barışmadığı gelin adayı Sinem Umaş damgasını vurdu


Güzelliği ile Semra Hanım'ın oğlu Ata'nın kalbini çalan Sinem'i kayınvalide adayı bir türlü benimseyemedi.

Semra Hanım'ın oğluna "Aşık olursan ben sana söylerim" demesi uzun süre hem eleştiri hem espri konusu yapıldı


Yarışmayı Sinem Umaş kazandı. Ama evden gelinlikle değil hatırı sayılır bir altın ve parayla ayrıldı


Semra Hanım bir süre TV programlarında sunuculuk yaptı. Ama şöhreti kısa sürde. İşin en trajik yanı da oğlu Ata'yı uyuşturucu yüzünden kaybetmesi oldu.


Evlenme programlarının bir başka versiyonu olan Bir Prens Aranıyor da katılanlara pek de uğurlu gelmedi. Yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Kader, rakibine kemerle saldırdığı için diskalifiye edilmişti. Daha sonra da polise hakaret etmekle suçlanarak gazetelerin üçüncü sayfalarına haber oldu


Kameralarla dolu bir evde eş arayan insanların hayatını ekrana taşıyan yarışmalardan biri de Hayaller Gerçek Oluyor'du. Bu yarışmadan da bir evlilik çıkmıştı ama beklendiği gibi değil


Damat ve gelin adayları ile kayınvalidelerin katıldığı yarışmayı, gelin adaylarından Nagihan Erdem birincilikle bitirdi. Evdeki hiç bir damat adayı ile evlenmeyen Nagihan, ödül olarak verilen altınları alarak memleketi Konya’ya döndü.

Yarışmada kayınvalideler arasında birinci olan Remziye Sıdal’ın oğlu Gökhan Sıdal ise bir başka gelin adayı Sermin Yıldız ile evlendi. Ancak evlilikleri beklendiği gibi sonsuza kadar sürmedi. Sıdal ile Yıldız şiddetli geçimsizlik yüzünden bir yıl sonra boşandı.


Yabancı Gelin ise yine damat adaylarının anneleriyle birlikte kaıldığı ancak bu kez gelin adaylarının yabancı kökenli olduğu bir yarışmaydı


Bu yarışmanın evinde de kavgalar tartışmalar eksik olmadı. Gelinler Türk olmadığı için kimi zaman kültürel çatışmalar da yaşandı.


Yarışma sonucunda Halim ve Gelusa çifti ipi göğüsledi. Çift, 100 bin liranın sahibi oldu.


Halkın birincisi Lorraine de hatırı sayılır miktarda altın ile ayrıldı yarışmadan

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler