HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Haydar Dümen şov!

İşte Haydar Dümen'in okuyucularına ilginç tavsiyeleri...

Haydar Dümen şov!

Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer.


Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?


23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama başka nedendendir.


8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?

CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.


28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?


15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.


40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya’dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miladı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.


Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?

CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle, elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma. Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.


Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6 bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun

CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan çıkıyor. Olan Türkiye’nin ekonomisine oluyor. Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum. Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey gelmiyor.


22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum. Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!


Soru: Arkadaşım korunmuyor, ben kısır mıyım?

Yanıt: Kupa asını bulmak kolay değil

Soru: Sevgili Haydar Dümen, ben 18 yaşındayım. 22 yaşında bir kız arkadaşım var. Bir senedir çıkıyoruz ve ilişkiye giriyoruz. Ancak kız arkadaşım hiç korunmuyor. Birkaç kere korunması için zorladım ama korunmak istemiyor. Anlamadığım şu: Haftada üç-dört kez ilişkiye girmemize rağmen hamile falan kalmıyor. Ben de bu sefer kendimden şüphelenmeye başladım. İçimde bir korku var. Acaba ben kısır mıyım? Çünkü televizyon ve gazetelerde görüyorum. Bir kere ilişkiye giriyorlar ve kız hamile kalıyor. Acaba bende mi bir sorun var? Kısır olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Saygılar.

Yanıt: Sevgili yavrum, Türkiye bugünlerde bayağı bu konularda yol almış durumda. Ekonomi, sanayi, ihracat, IMF sanki biraz olumsuzluk sinyalleri veriyor gibi ama cinsellikte tam tersi. Süper gelişim sinyalleri alıyoruz. Zaten böyledir. Türk milleti olarak olumsuzluklarda en başı tutarız. Bakıyorum da 15-18 yaş arası gençler şakır şakır faaliyetteler. Bir açıdan göz yumalım ama bir başka açı da kızların gebe kalması ve istenmeyen bir çocuğun doğması. Kız arkadaşının gebe kalmaması senin şansın. Yani gebe kalsaydı da dokuz ay sonra kucağına çocuk mu verseydi? Sen de 18 yaşında bir baba olarak oğlunla parkta oyun oynamaya giderdin. Sen de bir bakıma çocuksun. Oğlun salıncakta sallanırken sen de topa bir- iki tekme atardın. Hadi bunlar bir yana oğlun da senin gibi hızlı çıkıp 18 yaşında evlenmeye kalkarsa kız istemeye gittinizde sen 36 yaşında olacaksın. 36 yaş birçok genç kızın favori yaşıdır. Kapıdan içeriye girdiğinizde kız ilk defa sizi gördüğünde şöyle bir bakıp içinden sizin için "İnşallah beni isteyecek adam budur" diye düşünebilir. İşte o zaman oyun kağıtları karışır. Kupa asını bulmak her zaman kolay değildir. Değerli okurum, otur oturduğun yerde. Başına bir devlet kuşu konmuş. Onu kaçırma. Evlendiğinden 25-30 yaşına geldiğinde gider bir sperm sayımı yaptırırsın.


Soru: Ya hamile kalırsam, regldim ama...

Yanıt: Kimse size bir şey öğretmiyor

Soru: 19 yaşında bir genç kızım. Regl halindeyken erkek arkadaşım ağız yoluyla içime boşaldı. Bir sorun olur mu? Örneğin hamilelik gibi merak ediyorum.

Yanıt: Sevgili okurum, insanlar kendilerini ifade ederlerken düşüncelerini kâğıda geçiriyorlar ama olayın gerçek sözcüklerini bulmakta zorlandıklarından ya da buna gerek duymadıklarından nasıl olsa, karşı taraf anlar diye birkaç kelime yazıp gönderiyorlar. Ben bu bilmeceyi şöyle çözdüm. Ağız yoluyla boşalmayı meslek hayatımda ilk kez duyuyorum. Sanıyorum arkadaşın vajinanın girişine boşaldı. Ağız dediğin yer orası olmalı! Regl halindeyken olmuş bu olay, bu nedenle gebelik söz konusu değil, ama bir başka şey söz konusu. Artık 19 yaşındaki bir genç kız, anne adayı olduğunda bu konularda bilgileri en azından okulda öğrenmeli, bu öğretilenler halkın anladığı anlamda seks değil, ama genç kızlarımız regl kanının ne olduğunu, ayda bir niçin kanadıklarını, doğanın buna neden gerek gördüğünü bilirlerse, kendilerine annelik kavramına saygıları artar, böylece yaratılışa da. Öte yandan hangi zamanda ve şartlarda gebe kalınabileceği de bırakın cinsel eğitim derslerini, biyoloji derslerinden erkeğe de kıza da öğretilebilir. Bu sözcüğümü de geri alıyorum, birkaç kelimeyle söylenebilir. Genç kızlar, gebelik riski olan günleri bilirlerse, hem sosyal yaşamlarından hem de evlilikte bir ilişki, bir gebelik gibi formülün korkusundan kurtulurlar. Öyle ya genç kız evlenmiş, aynı ay gebe kalmış, dokuz ay sonra çocuğu kucağına almış, anne oldu ama evliliğin öteki oluşum koşulları nerede? Bu öğretiler doğacak çocuğun sağlığı, kadının ruhunun, etinin kemiğinin korunmasına kadar geniş bir yelpaze içinde yer alır. Kimse fazla bir şey bilmiyor ama kimse de sizlere ne aileniz, ne eğitiminiz hiçbir şey öğretmiyor. Olan sizlere oluyor.


Soru: İçe boşalmazsa kızlık bozulmaz mı?

Yanıt: Erkek arkadaşın ya kurnaz ya da çok cahil

Soru: Sayın Haydar bey, Ben 26 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşım içine boşalmadığım sürece kızlık zarın bozulmaz diyor. Prezervatif ile beraber olacağımızı söylüyor. Yani penisinin hemen hemen yarısına kadar vajinama girmeyi düşünüyor. Fakat ben bu iddiaya inanmıyorum. Bu yüzden onunla cinsel ilişkiye girmiyorum. Ama erkek arkadaşım bu konuda çok emin davranıyor. Haydar hocam siz bu konuda ne dersiniz?

Yanıt: Sevgili okurum, erkek arkadaşın ya çok kurnaz biri ya da çok cahil. Kızlık zarı bir kale surları gibi spermlerin bombardımanıyla bozulacak ve yıkılacak bir şey değil ki. Kızlık zarının bozulması için vajinaya kızlık zarının esnekliğinden daha kalın bir cismin girmesi gerekiyor. Arkadaşının istediği bu birleşmeyi gerçekleştirirken size daha dürüst daha sevecen ve daha inandırıcı yaklaşsa tam bir delikanlı davranışı olurdu. Ve bu birleşmeden çıkabilecek sonuçları da seninle paylaşması gerekirdi. Prezervatif sadece gebeliği önler. Bu yüzden sen haklısın. Kararı sen vereceksin. Ya zara ya da arkadaşına veda edeceksin. Ya da arkadaşını öteki şartlarda yerinde ve yolunda ise nikâh masasına oturtacaksın. Ne yapalım toplum böyle diyor. Anne-babalar da böyle diyor. Bu ülkenin bilim adamı olarak da ben de senin için de böyle diyorum.


Soru: Acı çekiyorum, ne yapayım?

Yanıt: Partnerini değiştir ya da teknik için doktora git

Soru: Merhaba hocam, ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. Şu ana kadar beş erkekle beraber oldum. İlk birlikte olduklarımda her şey yolundaydı yalnız son erkek arkadaşımın penisi biraz büyük olduğu için her sevişmemizde çok acı duyuyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen bana yardım edin. Rumuz: Ayşenur

Yanıt: Değerli okurum, doktorların da elinin ayağının bağlandığı noktalar olur. Partnerinizi seviyorsunuz mutlusunuz ama penisi büyükmüş. Onu da biz küçültemiyoruz. A: Derhal partnerini terk et yeni birisi bul. B: Teknik öğrenmek bakımından doktora gidebilirsiniz. Sorun acıysa bu halledilebilir. C: Olayı olduğu gibi kabullenir. Zamanla alışırım dersiniz. Bana sorarsınız B şıkkını kullanın. O acıları yok edelim ki rahat keyifli bir birliktelik yaşayın.


Soru: Kızlık zarı yanlışlıkla yırtılır mı?

Yanıt: Hayır, bas bas bağırır, ağlar

Soru: Ben 18 yaşında bir genç kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkim oldu. Ben kızlık zarımın yanlışlıkla bozulmasından şüpheleniyorum. Şu ana kadar hiç kanamam olmadı. Ama kanama olmadan da bozuluyor diye duydum. Lütfen cevap yazın.

Yanıt: Sevgili kızım kızlık zarı yanlışlıkla bozulmaz. Bozulduğu anda "Ben bozuldum" diye haber verir. Yani bas bas bağırır, ağlar. Onun gözyaşları iki damla kandır. Ağlamadığına ve bağırmadığına göre kızsınız. Bunu kafanıza takmayın.


Soru: Pantolonuna boşaldım hamile mi?

Yanıt: Öyle spermi henüz Tanrı yaratmadı

Soru: Merhaba, size bir sorum olacak. üç gün önce sözlümle seviştim. Üzerimde giysi yoktu. Onun üzerinde blucin vardı. Ben dayamayarak pantolonun cinsel organına yakın bir yere boşaldım. Sözlüm ve ben hamile kaldığından şüpheleniyoruz. İki günden beri de midesi bulanıyor. Cevabınızı bekliyorum.

Yanıt: Sevgili okurum. Pantolondan ya da bezlerden içeri geçebilecek bir spermi Tanrı henüz yaratmadı. Spermler Amerikalıların icat ettiği beton delen füzeler gibi bir şeyleri delip geçemiyor. Spermler kendilerine uygun vajina kanalında ve ondan sonra rahim içinde döllenme borularında asfalt yolda gider gibi kayar giderler. Bunun için hiç üzülmeyin. Eşin ne hamile kaldı bu durumlarda ne de hamile kalabilir.


Soru: Beni cinsel ilişkiye zorluyor, ne yapmalıyım?

Yanıt: Kırmızı defterle belgelemeden olmaz

Soru: Benim erkek arkadaşım beni ilişkiye zorluyor ama ben istemiyorum. Ben daha 18 yaşındayım o ise 20 yaşında. Askerliğini bile yapmamış. Henüz dört aydır çıkıyoruz ve sözlendik. 'Sen benim karımsın' diyor. İstediğini yapmayınca 'Çocuk gibi davranıyorsun' diyor sonra kavga edip küsüyoruz. Haydar bey, ben ne yapmalıyım?

Yanıt: Değerli okurum, ne yapacaksın, yaptığını yapacaksın. Nikâhı kıymadan nereden sen onun karısı oluyormuşsun? Üç gün sonra adam çekip giderse sana karım dediği manevi kolyeyi sen yaşamın boyunca çıkarıp atamazsın. Bunu erkeğine şöyle söyle: "Benim böyle zor ve hayatım boyunca üzerimde taşıyamaya gücümün yetmeyeceği bir kolyeye ihtiyacım yok. En iyisi sen bana bir yüzük tak. Sonra da o yüzüğü kırmızı kaplı defterde belgeleyelim. Bak ben sana nasıl kadınlık yapacağım. Feleğini şaşırtacağım". Biraz da kaçar gibi yap. Arkandan doludizgin koşacaktır. Bunlar laf değil, tecrübe konuşuyor, ona göre!


Soru: Çığlıklarıma engel olamıyorum, ne yapmalıyım?

Yanıt: Adam hassas, dişlerinin arasına yorgan al

Soru: 28 yaşındayım ve beş ay önce kendimi hazır hissettiğim dönemde erkek arkadaşımla birlikte oldum. Onu seviyorum, cinsellikten zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Nedeni ise tam doruğa ulaştığımda çığlık seslerim beni frenliyor. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oluyor. Ancak ben bu sese engel olamıyorum. Bu güzellikten mahrum kalmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda bir çıkış yolu gösterirseniz çok sevinirim.

Yanıt: Değerli okurum, orgazm heyecanı kişiden kişiye farklıdır. Bir parça hareket, canlılık, ses ya da titreme olmasında yarar var. Çünkü bunlar erkeği motive eder. Bu tıpkı cep telefonunun titreşim yaparak sahibine "Ben çalışıyorum. Her şey yolunda" uyarısı yapması gibi. Ancak sizdeki gürültü sanırım tavan aşımı gibi, dorukları zorladığından belki de eşiniz bundan rahatsız olabilir. Öyle ya komşuların duymasını istemeyebilir. Benim çok aydın, zeki, olgun ve eğitimli bir vajinusmus hastam vardı. İki yıldır birleşme sağlanmamıştı. Sık sık duyurduğum gibi vajinusmus olaylarını ben tek seansta yüzde 100 bitiriyorum. Bunda narkoz yok, dokunma yok, muayene yok, ev ödevleri vermek yok. Yukarıda sözünü ettiğim çiftin muayenehanede olayını çözümlediğimizde kadın yanımıza geldi. "Hocam şimdi beni üst kattaki komşum beklesin" dedi. Parmağını tavana doğru kaldırdı. "Geliyorum komşu. Bak ben sana neler yapacağım" diye konuştu. Memleketi İzmir'e esprili bir gönderme yaptı. Meğerse üst komşusu her gece cinsel birleşme yaptıklarında bunlar aşağıda hissediyorlarmış. Kimbilir onlar da mı sesliydi. Oysa karyola mı ritmik sesler çıkarıyordu bilemem. İki yıl cinsel birleşmeyi gerçekleştiremeyen kadını afakanlar basıyor. Onlar yapıyor ben niye yapamıyorum diye bir sinir küpüne dönmüş. Sanırım o da bir yöntem bularak üst kat komşusuyla yarışa girmiştir. Bana göre bizimkisi geçmiştir, yarışı kazanmıştır. Üsttekiler ne de olsa biraz yorulmuşdur. Değerli okurum. Çok gürültü yapma be yavrum. Adam hassas, dişlerinin arasına ya biraz yorgan al ya da önceden hazırladığın sargı bezini ısır. Ya da birleşmeden önce sakinleştirici ilaçlar al ki iyice gevşe. Ne kadar gevşesen de sen ses veren türden kadınlardansın. Doktorca fena bir şey değil ama kocanı ya kendi kulvarına çekeceksin ya da sen onun kulvarına geçeceksin. Şimdilik arasındaki çizgide koşmaya devam edin. Biraz senden, biraz ondan.


Soru: Eşim beni tatmin edemiyor, ne yapayım?

Yanıt: Eşini dinlemiyorsun, jet pilotu gibi uçuş derdindesin

Soru: Merhaba Haydar bey. Altı çocuk babası bir erkeğim. Eşimle haftada dört defa ilişkiye girmemize rağmen ben bir türlü doymuyorum. İçim içime sığmıyor. Her gün, her an, her saniye ilişkiye girmek istiyorum. Ama eşimde böyle bir istek yok. Ona kalsa ayda bir ya da iki defa olur. Eşimi çok seviyorum ama beni tatmin edemediği için dışarı çıkmaya mecbur kalıyorum. Onun bunu anlayıp benden nefret etmesinden de çok korkuyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Sizce ne yapmalıyım? Rumuz: Aman hoca

Yanıt: Değerli okurum, eşini seviyorum. Nasıl ki sevmem ki, altı çocuk doğurmuş, altı kere anne. Bir anne bile sevilir, anne olmak ne güzel, kutsal bir duygudur. Bu durumda ben eşini 6 kere anne olarak sevdim. Ama sevgim bitmedi, artıyor. Hiç olmazsa ayda iki kere bile olsa sana 'Evet' diyor. Sana "Adam, aklını başına topla. Oradan altı çocuk çıktı. Ben neler çektim. Duygularımı da kaybettim, fiziksel olarak da zarar gördüm. O çocukları ben büyütüyorum, yoruldum. Ama sen beni düşünmeden hâlâ bir jet pilotu gibi uçuş derdindesin. Allah sana çok güçlü bir motor vermiş, o da bana rastlamış. Ama bir gün o motorun benzininin tükenebileceğini hesap et. Akıl var, yakın var" dese. Değerli okurum, ben kadının bu mantığından da yanayım ve bu bakımdan da onu sevdim. Ama sana asla kızmıyorum. Belki de hafiften kıskanıyorum. Neden? Çünkü her erkek senin gibi olmak ister. Sakın azıp şımarma. İnsanların ölçüleri vardır. Haftada bir-iki senin yaşın için idealdir. Kadını zorlama. Dışarıdaki kadınların hepsi risk faktörüdür. Bu risk eve de taşınabileceği için, bu yazıyı okuyan bütün erkeklerin içini de gıcıklandığından onları da biraz teşvik ettiğinden hepinize 'Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen ya da hiç su çekmezsen, kuyu kurur. Kuyunuz kurumasın, suyunuz bereketli olsun, ama huyunuz da berrak olsun lütfen. 'Aile mutluluğunuzu bulandırmayın' diyorum. O su bulanırsa ürolog ürolog koşarsınız.


Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?

Yanıt: Geleceğinizi bu düşüncelerle tüketmeyin.

Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri var. Bu doğru mudur?

Yanıt: Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara. 45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.


Soru: Gerdekte kan gelmezse ne yapmalıyım?

Yanıt: Senin fikrinde kan var ama pratiği zor

Soru: Merhaba Haydar hocam. Ben 20 yaşında bir gencim. Güzel bir kızı seviyorum. Kız 17 yaşında ama iki yıl önce ailevi sorunlar yüzünden gizlice iman nikâhı ile evlenmiş ve cinsel ilişkiye girmişler. Bir müddet sonra kavga edip ayrılmışlar. Ben de onu çok seviyorum. Zaten beni ilgilendiren içi, dışı değil. Zaten bu da nikâhla yapılmış. "Kızlık zarı bozulmuşsa kan gelmez" deniyor. Gerdek gecesi de ailem kanlı çarşaf isteyecektir. Annemin üzülmesini istemem. Gerdek gecesi kan gelmeyeceğine göre ne yapmalıyım? Lütfen bir yol gösterin. Düğünden önce bir tüp kan alıp gece çarşafa dökmek geliyor aklıma. Fikrim güzelse ne kadar ve neresine dökmeliyim?

Yanıt: Değerli okurum, her nedense güvercin kanı bu konuda çok konuşulur. Ama hep tavuklar kurban edilir. Kan da genellikle pıhtılaşır. Bazı çiftler kendi bedenlerini keserek kan elde ederler. Kül yutmayan ailelerde ertesi gün kadını bir bahaneyle hamama götürürler, kız olanların farkında değildir. Erkekte de benzer el, ayak kesikleri var mı dikkat edilir (Bunlar benim yaşamış ve tanık olduğum olaylar). İş bununla da kalmaz. Cinin cini aileler kanın rengini iyi bilirler. O kan biraz sulanmış, biraz saydamlaşmış pembeye çalan bir renktir. Kanlı çarşafı ben göreceğim diyen babaları biliyorum. Çünkü kararı baba verecek. Fikrine gelince; fikir güzel ama uygulaması zor. Aklıma bir akıl hastası fıkrası geldi. Bir akıl hastası arkadaşına bir roman yazdığını söylüyor. Koynundan çıkarıp romanı veriyor. Arkadaşı iki-üç gün okuduktan sonra "Romanın iyi ama, kişiler çok, konu yok" diyor. Hangisi haklı, danışmak için başhekimin odasına gidiyorlar. Başhekim "Şu romanı ben de göreyim" diyor. Adam giysinin altından çıkarınca başhekim koltuğundan fırlıyor "Hay Allah, kahretsin 15 gündür telefon rehberimi arıyordum" diyor. Değerli okurum, senin fikrinde de kan var da pratiği zor. O kan pıhtılaşabilir, sevgili eşinin neresine dökeceğini müsaade et de ben söylemeyeyim. Ama başına, göğsüne, göbeğine! filan dökme. En uygun belden aşağısıdır. Hadi gerisini bana söyletme. Nereye dökersen dök.


Soru: Cinsel ilişkiye doyamıyorum, bir kadına ihtiyacım var...

Yanıt: İki seksomanyağı bir araya getirsem benim adım neye çıkar?

Soru: Merhaba Haydar bey. Öncelikle sonsuz saygılarımı ve hürmetlerimi sunarım. Yazılarınızı beğeniyle okuyor ve takip ediyorum. Bizleri aydınlattığınız için de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yurtdışında olduğum için oradaki insanların size hayran olduğunu gördüm. Benim büyük bir sorunum var: Bunu anlatmaya utanıyorum ama beni bağışlayacağınızı düşünerek özür diliyorum. Ben evliyim ama şu anda yalnız yaşıyorum. Çünkü seks hayatına doyamıyorum. Bugünlerde Türkiye'deyim, bu hastalıklardan dolayı hiçbir kadınla ilişkiye giremiyorum ve çok zor durumdayım. Bu yüzden geceleri uyuyamıyorum. Bir kadına ihtiyacım var. Sizce istediğimi bulabilir miyim? Hiçbir kadınla arkadaş olamıyorum, çünkü çok utanıyorum. Bu konuda çok doyumsuzum, sabahlara kadar seks yapsam da doymuyorum. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Rumuz: Altyapı boyası

Yanıt: Değerli okurum, halkın anlayacağı dilde bir seks manisi içindesin. Yani seks taşkınlığı. Buna seksomanyakta denilebilir. Zaman zaman senin durumunda insanlar ve sen dahil şöyle bir beklentiniz var. "Sekse doyamayan bir kadın varsa benim gibi birilerini arıyorsa aracı olursanız iki tarafta mutlu olur" gibilerden. Bunun için adeta dil döküyorsunuz. Bu mektubundaki koku da böyle. İyi ama iki seksomanyağı yan yana getirmiş olsak benim adım neye çıkar? Kaldı ki ya böyle bir kadın vardı. Al telefonunu desem kadının ailesi tarafından büyük tepkiler ortaya çıkar. Karnın aç, paran yoksa su içmesini öğren. Çünkü su bedava. Atalarımız "İki su, bir ekmek yerine geçer" demiş. Paran yoksa, su içmesini öğren. Yani kadınlarla ilişki kurmakta yeteneğin ve cesaretin yoksa o su içme örneğinde ne demek istediğimi acaba anladın mı? Yavrum, yalnız yaşıyorsun, yatak odası senin. Ama kadın da yoksa ister uyu, ister sabaha kadar yatakta dans et. Senin bileceğin iş. Ben bu mektubunu okumamış ve duymamış olayım. Yoksa kalbini kırarım.


Soru: Acı biber penisi büyütür mü?

Yanıt: Anüse kaçarsa her tarafın şişer

Soru: Benim penisim dokuz santim. Seks shoplarda satılan vakumlardan kullanırsam veya pul biber sürersem büyür, diyorlar Acaba bu doğru mu?

Yanıt: Sevgili yavrum. Şu vakum olaylarından 30 yıldır benim de başım ağrıyor. Her önüne gelen bunu soruyor Yahu vakumla büyüse Türkiye'de her erkeğin ya da gencin yatak odasında bu vakum asılı durur. Bu bir şarlatanlık. Dünkü sayfamızda akademisyen arkadaşımız Teoman Kadıoğlu da bu konuyu derinlemesine yazdı. Biz gelelim pulbiber işine. Çocuğum biberler türlü türlüdür. Toz biber, yeşil biber, çarliston, acı biber, süs biberleri pintos. Her biberin bir özelliği vardır. İçleri vitamin doludur. Yedikçe enerjin artar, bundan çeşitli organların kendine yararlı olanı alır. Ama pulbiber müthiştir. Aman Allahım o ne acılık. Adamı öyle bir zıplatır ki bu zıplamalardan kan dolaşımın artar, bir yerlerin kabarır, şişer. Sakın bunu penisin büyümesi anlamında algılama. Kazara birkaç tanesi de anüse doğru kaçarsa yavrum her tarafın şişer, o zaman felaket başlar. Gel bundan vazgeç. Onu çiğ köftecilere bırak. Sen de bu 9 santimi kafana takma. O görevini yüzünü karartmadan yerine getirir. Bundan emin ol. Uzmanın konuşuyor!


Soru: Kadının orgazmında katı meni gelir mi?

Yanıt: Gelmez, arkadaşının kızlık zarı yırtılmış

Soru: Merhaba Haydar bey. Pazarlamacı olarak çalışan bir beyim. Nişanlımla bu yaz evleniyoruz. Ancak şu ana kadar tam bir birlikteliğimiz olmadı. Ancak sevişmelerimizde nişanlım orgazm oluyor. Boşalmayla orgazm olmayan bir kadın için farklı şeyler olduğunu söylüyor. Orgazm veya boşalma aynı şeyler midir? Orgazmda katı meni gelir mi? Bir sevişmemizde biraz ileri gittik ve nişanlımdan kan geldi ama penis tam içeriye girmedi. Kızlık zarı yırtılmış mıdır? Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Yanıt: Sevgili okurum, kadınların orgazm süresi birbirinden farklıdır. Kimisi uçar gibi olur kimisi taş gibi kasılır kalır. Kimi haykırır kimi de elinde olmadan ağlar. Ama tümünün bir ortak yanı vardır. Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda meni türü gibi bir madde dışarı akmaz. Ayrıca niçin aksın ki? Erkekte ve kadında cinsellik çiftlerin birleşmeyi sağlayarak üremeye doğanın kurduğu bir tuzaktır. Doğa sanki: Tahtakale tezgâhtarları gibi bakın ne güzel mallarımız var, gelin, gelin der gibi allı güllü renkler ve zevkler sunar çiftlerin önüne. Amaç soyların sürmesidir. Bu yönden derin saygınlık içerir. Zaten arıların, böceklerin, çiçeklerin de yaptığı aynı şeydir. Koku ve renkleriyle arıyı çağırır. Ona ödül olarak bir miktar bal özü de verir. Aptal arı alacağını almıştır ama farkında olmadan çiçek soyunun devamını da sağlamıştır. Erkekte akan meni sırf bu amaca yönelik. Tohumu içeriye bırakmak için akar. Kadın ise o tohumu kapmak için içeride rahmin üzerinde döllenme borusunda yumurtayı hazır bekletir. Mucize orada gerçekleşir. Bu nedenle kadında orgazm sırasında erkekteki bir sıvı aksaydı peki döllenme nerede olacaktı? Çarşaf üzerinde mi? Battaniye kıvrımlarının arasında mı? Birazcık yaratılışımızın hakkında hayvanlara, doğaya insanlara baksanız her şeyi en iyi biçimde öğrenirsiniz. Arkadaşının kızlık zarı yırtılmış. Sonraki birleşmede kanama olabilir de olmayabilir de.


25 yaşındayım. En erken 45 dakikada boşalıyorum. İlişkiye girdiğim kızlar 4-5 kez orgazm oluyor, ben ise bir kez boşalabiliyorum. Bu karşı cinste sorun yaratıyor. Arkadaşlarım "Git, jigolo ol" diye benimle dalga geçiyor. Bu süreyi nasıl kısaltabilirim? Geç boşaldığım için kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor. Rumuz : MUSTANG45

CEVAP: Değerli okurum, şimdilik böyle idare et, fazla üzerine düşme. Çünkü hemen yapılacak bir şey yok. İleride evlendiğin zaman, evleneceğin partnerin sana uyumlu olursa ikiniz de şanslı sayılırsınız. Belki evlendikten sonra bir çözüm aryışına girersin ama şimdi değil.


15 yaşındayım. Penisimde leblebi büyüklüğünde bir sivilce çıktı. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu yüzden mi sivilce çıktı ?

CEVAP: Sevgili okurum, onun mastürbasyonla ilgisi yok.Ama her gün mastürbasyon da gözüme sevimli gözükmüyor. Ona dikkat et! O sivilceler kendiliğinden geçer, iyi olur. Devamlı sivilceler için cilt hastalıkları uzmanına görünmende yarar vardır.


23 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun yok. Sevgilimi zorla ikna ettim ama penisimde tık yok. Heyecandan olabilir mi? Hayat kadınına gittim, yine olmadı. Benim durumum sürer de çocuğum olmazsa babam mirasını kardeşime bırakır. Yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, derdin yok, dert yaratıyorsun. Zavallı masumcuğu hasta sanıyorsun. Dokuz yıl mastürbasyona alışmış bir at, önüne mis gibi bir darı koymuşsun "Bana ne, bana ne" diyerek almıyor tat. Sana formül: Tekirdağ tarafında kuş ya da kargaları avlamak için mısır tanelerini rakıya atıp, yumuşatıp şişirerek kuşların önüne atarlarmış. Mısırları yiyen kuşlar kafayı bulup yere 2.80 yatarmış. İnsanlar da zom olmuş kuşları toplarmış. İşte Türk zekası diye buna derler. Yavrum, işlet tası, bul oyun kağıdındaki ası. Öneri : Üzerine gitme, bekle, beğendiğin biriyle dene.


29 yaşındayım ve yakışıklıyım. Pek çok kızla gezdim ama ilişkiye giremedim. Çok kıllı bir yapım var. Evlenmek istiyorum ama kız yok. Günde 5-6 mastürbasyon yapıyorum. Benim horoz hiç yorulmuyor. Horozu sakinleştirecek bir dişi kuş bulamıyorum.

CEVAP: Horozum, tabii bulamazsın. Piliçleri, tavukları arayacağına, dallarda kuş arıyorsun. Birinci yanlış bu. İkincisi: Dallara bakayım derken ormana dalarsan orada bir dişi seni gözüne kestiriverir, "Bu da bizden" derse, soluğu bir mağarada alırsın. İşin şakası bir yana. Zamanında bir gazetede yazarken köşeme kıllı olduğundan yakınan bir kız mektup yollamıştı. O kıza çıkan taliplerin sayısı ben diyeyim 1000, sen de 10 bindi. Yavrum, senin engelin kıl değil, kızların sana kıl olması gibi geliyor bana. Senin kıllarını görecek yakınlık olmuşsa o kıllar kirpi dikeni değil, samur kürk gibi gelir. Kılları nasıl yumuşatacağız? İşte formül: 100 gram tatlı dil sosu, 200 gram yürek özü, 80 gram hoşgörü, 65 gram anlayışı 1 kilo güven suyunda erit. Kılları bu eriyikle yumuşatabilirsin. Yine mi olmadı? Lazer tekniğiyle yok edebilirsin be yakışıklım.


Benim çift cevizli havuç artık kovandan çıkmak istiyor. 4 yıldır sevgilim var ama ilişkiye girmek istediğimi ona söyleyemiyorum. Kızlık zarının patlamaması ve kızın gebe kalmaması için geniş penis vajinaya ne kadar girmeli ?

CEVAP: Değerli okurum, kızın gebe kalması için penisin vajinanın içine girmesine bile gerek olmayabilir. Vajina ağzına boşalma ya da 1 santim girdikten sonra meninin akması bile gebelik için yeterlidir. Kız arkadaşına nasıl söyleyeceğini ben bilemem. Bu konular söylemekten öte hesap kitap işidir. Bir sorumluluktur. Ya da kendiliğinden oluşan bir atmosfer ve elektriklenmedir. Yeter ki o elektriğin voltajı yüksek olup sizi çarpmasın.


Tam anlamıyla bir beraberlik yaşamadık. Kız arkadaşım da bakire. Ama cinsel organına meni bulaştı. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP: Değerli okurum, bulaşmanın zamanına, yerine göre durum değişir. Tam vajinanın ağzına bulaşmışsa, "Bir ihtimal daha var. Acaba gebe kaldı mı?" şarkısını söylemekten başka çare yok. Ama ihtimali hesaplara vurduğumuzda gebe kalma şansı çok zayıf. Özellikle yukarılara bulaşmışsa hemen hiç yok.


22 yaşındayım. Sevgilimle cinselliği yaşamaya çalışıyoruz ama benim ağrılarım yüzünden olmuyor, erkek arkadaşımın hazzı gidiyor. Evlenince sorun olmasın diye doktora gittik. Bana "Hala kızlık zarın bozulmamış, çok şanslısın" dedi. Benim sorunum ilişkiye girememek Bu bir hastalık mı? Ne yapmalıyım? Rumuz : SCAM

CEVAP: Değerli okurum, sanırım vajinismus olayı yaşıyorsun. Vajina iradeye bağlı olmayan kaslarla çalışır. Kapısını kapatmışsa, açamazsın. Evlendğinizde bu sorunu yaşarsanız vajinismusu çözdüğümü biliyorsunuz. Hele bir evlenin bakalım. Gözyaşlarını kesin, ruhunuz ve bedeninizi incitmeden ilişkinize devam edin.


17 yaşındayım, sevgilimle ilişkiye girdik. Benim menimi kız arkadaşım yuttu. Bir hastalık bulaşır mı? Bir de hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP: Değerli okurum, oha be! Niye hamile kalsın ki? Başka bir hastalık kapma olasılığı da yok.Ama çocuğum bu oyunu kendi sahalarınızda oynasanız. Komşunun penceresine top kaçırır gibi olmayacak yerlerde dolaşmasanız siz de rahat etseniz ben de. Ne işin var kızın ağzında?


18 yaşındayım. İçimden sürekli mastürbasyon yapmak geliyor. Bu durum çevremdeki kızlara olan ilgimin artmasına yol açıyor. Onların benden uzaklaşmasından korkuyorum.Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, insanlık dersleri satılıyorsa onu bul. Bulamazsan annen babanla dostluğunu biraz daha pekiştir. Yakınlarına kız kardeşlerine bak, akrabalarına bak. Onlara yapılmasını istemediğin şeyleri yapma. Tabii başkalarının da mahremiyetine kötü gözle bakma. Beyin frenine bas. Ancak zevklerini ve duygularını da yabana atma. İşte sana formül. Uyabilene aşkolsun.


23 yaşındayım. 5 Yıllık beraberliğim var. 2 yıldır da nişanlıyız ve ilişkiye giriyoruz. Her şey yolunda. Boşalırken çok zevk alıyorum. O anda gözlerim kararıyor, bacaklarım 5 dakika titriyor ve uyuşuyorum. Acaba bu bir hastalık belirtisi mi?

CEVAP: Berrak , yüzü ve yüreği ak, nişanlının kıymetini bil, ona iyi bak. Hocan senden yana, bu mutluluğunu koruyacak. Yazdıklarında sorun yok, eğer sorun olursa onun da hocan çaresini bulacak. Enişte, damat bu konuda senin şansın.Sen de onun şansısın. Bu şans yağmurunda bacaklar, havaya uyup titriyor, kendi diliyle sana çok mutlu olduğunu söylüyor. Uyuşmak zevkin şokundan, Eros’un aşk okundan. İyiyi hastalığa yormayın, pişmiş aşa su koymayın. Hadi artık evlenin, mutluluğun yemeği kaçamak değil, aile ortamında çocuklarınızla birlikte yiyin. Sonunda da bana "Allah razı olsun" deyin.


26 yaşındayım. 1.5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla birkaç kez birlikte olduk. Ama geçen sefer biraz daha ileri gittik.Kan gelmedi. Nişanlım bana başından geçen bir olayı anlattı. Küçükken bir bisiklet kazası geçirdiğini ve alt taraftan kan geldiğini söyledi.Doktora gitmiş , kızlık zarının bozulmadığını söylenmiş.

CEVAP: Değerli okurum, ESNEEEEEEEEEK… Doktor kanıtlamış. Bisikletten misikletten bir şey olmaz. Azma, beynini bulama. Kızı suçlama. Duymadın galiba bir daha bağırıyorum; ESNEK


29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Hala çocuğum yok. Çünkü boşalmam 3-4 saat sürüyor. Eşimi herseferinde mutlu ediyorum ama benim gücüm tükeniyor. Acaba sorun eşimde mi diye başka kadınlara yöneldim. Ama sonuç hep aynı.

CEVAP: Değerli arkadaşım, konu biraz da ürolog arkadaşları ilgilendiriyor. Benim bildiğim kadarıyla kolay bir çözümü yok. Ama gebe kalmak için aşılama yöntemini kullanabilirsiniz. Bir kere yetkilere başvur. Görelim ne diyeceker, sonra konuşuruz.


Ben 1 yıllık evliyim ama hemen orgazm olamıyorum. Eşimde her dokunuşunda kendimi kaybetmemi istiyor ama ben bunu başaramıyorum.

CEVAP: Değerli okurum, orgazm güçlüğü kadınların genel sorunu. Daha evliliğin yeni. Kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinini de davranışı, ustalığı, bu konudaki duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. Eşin çok şey istiyor, çünkü bilmiyor. İstediğinden çok vermesini ve seni kıvama getirmesini becerebilirse orgazm süren ve zamanın kısalacaktır.


19 yaşında bir kızım.Şimdiye kadar hiçbir erkekle cinsel ilişkiye girmedim. Bir aydır kendimden 11 yaş büyük bir erkekle birlikteyim. Beni sürekli ilişkiye zorluyor. Ama ben evlenmeden cinselliğe karşıyım. Çok tedirginim, onu da kaybetmek istemiyorum. Cinsel arzularımı törpülemek için iki gündür mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana çare bulun.

CEVAP: Değerli okurum, erkekleri elde tutmak için bol keseden yardım mı dağıtılacak? Hayat felsefen, dünya görüşün neyse o yolsa yürürsün. Ama içimdeki ses "bu arkadaş mutlaka sonunda istediğini alacak" diyor. Ben bu kadar söylüyorum. Gerisi sana kalmış.


Kız arkadaşımla çok güzel bir ilişikimiz var. Arada bir kaçamaklar yapıyoruz. Ancak sevgilimin memeleri çok küçük. Bu yüzden psikolojik olarak büyük memeli kadınlara ilgi duyuyorum. Sevgilimden ayrılmak da istemiyorum. Ne yapmam lazım ?

CEVAP: Delikanlım hiç üzülme. Dert edip yanma. Büyüyecek o memeler büyüyecek. Sizler de büyüyeceksiniz. Büyüdükçe anyayı Konya’yı göreceksiniz. Diyelim ki evlendiniz. Bebeler memeleri emdikçe emecek. O süt kanallarının altından, pardon içinden nice sütler akacak. Yıllar saçlarınıza aklar takacak. Birçok sorun başınıza dertler açacak. İşte hayat yolu bu. Sen de kalkmışsın, "küçük küçük memeler, zorlanmıyor düğmeler" diyorsun. Yoksa büyük memelerin altında anne şefkati mi arıyorsun? Kaç yaşındasın? Kriz sizin mutfağı da vurdu mu? Ne yiyor, ne içiyorsunuz, okuyorsanız sınıfları nasıl geçiyorsunuz? Birde onu bilelim, ahval-i umumiye’yi (gidişat) öğrenelim.


19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Çünkü o istemiyor. Beni tahrik ediyor ama ilişkiye girmiyor. Kız arkadaşım benden 10 yaş büyük. İlişkiye girmek istiyor ama birşeylerden korkuyor. Ne yapmalıyım ?

CEVAP: Değerli okurum, bu yaşta ne yapman gerekiyorsa onu yapman lazım. Kendinden 10 yaş büyük ve üstelik bakire olduğunu sandığım bir kızın sorumluluğunu, belki gözyaşlarını yada komplekslerini yüklenmek için niye acele edip bu sıkıntıya bulaşmak istiyorsun anlamadım. İyi düşün taşın. Ben ne dersem diyeyim, bu yoldan pek geri dönüş olmuyor. Kurallar kendine göre işliyor. Umarum şans senden yana olur.


21 yaşındayım. Kız aradakşım 20 yaşında. Yaklaşık 1.5 yıl önce ilişkiye girdik. Çok az kan geldi. Doktor "sadece zedelenmiş" dedi. Başka bir doktora gittik, o da aynı şeyi söyledi. Bu olaydan sonra sevgilimle defalarca ilişkiye girdim ama bir damla kan gelmedi. Acaba bozuldu mu yoksa esnek mi ?

CEVAP: Değerli okurum , kızlık zarının zedelenmesi ya da sağlam olup olmadığının ölçütü kan değil. Yırtılıp bir damla kan gelebilir. Zedelendikten sonra esneklik potansiyeli kazanmış olabilir. Zaman içinde esnekliği de yaratmış olabilir. Bunları düşünmek boşuna. Ama şöyle ya da böyle sen bu kızın hayatına girdin. Zar esnek olsa da olmasa da girdin. Bana göre bu zarı sen zedeledin. Yani ilk birleşmeyi sen yaptın.


18 yaşında bir kızım. 4 yıllık bir ilişkim var. Seviştik ama kızlık zarım hala sağlam. Ben zevk almıyorum. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Zamanla bu yüzden sorun yaşar mıyım ? Ne yapmam gerekiyor ?

CEVAP: Kızım , 14 yaşından beri seni nasıl büyüttüğümü bilmiyorsun. Yemen , içmen , giyimin, kuşamın, uykun, rahatın için her şeyi yaptım. Hani derler ya Yemedim, yedirdim, içmedim içirdim. Sevgili yavrum, bunlar ananın sözleri duydun mu ? Ailenin kurallarının bir satırına bile uydun mu ? Yoksa sevgiliye bağışta bulunmayı aklına koydun mu ? Bunlardan hangisi ? Sen 14 yaşında bu işlere başla. 4 yıl sonra "kızlık zarım hala sağlam" diye sevin. Şimdilik seni korumuş ama ben ona zar demem. Zar gibi zar dedin mi, ahtapot kolları gibi olmalı. Kolları daima hazırda kalmalı. Adamın dudakları ,elleri, kolları sınırı aşınca hop hop diye yakalamalı. Özellikle son aşamaya gelince, ahtapotun kolları alarmda kalmalı. Erkeğin organı ileri gidince, yanlış yola girince onu öyle bir yakalamalı ve seni korumalı ki, ben işte ona diyeyim. Nerede o eski zarlar? Şimdikiler beklemedeyken bile zırlar. Zırlarken de zırvalanır. Neyse küçüğüm, zamanla alışacaksın. Sanıyorum, aradığını bulamayınca da sevgilinden uzaklaşacaksın.


25 yaşında bir kadınım. 6 yıl evli kaldım. Evlilik öncesi hiç deneyimim yoktu. Öpüşmeyi bile eşimden öğrendim. Cinselliği zamanla çok sevdim. Eşimin erken boşalmasından mı yoksa ön sevişmeyi önemsememesinden midir bilmiyorum ama hiç orgazm olmadım. Eşimden ayrıldım. Hayatımda 5 aydır biri var. Beni önemseyen biri ama ben hala orgazmı yaşayamadım. Sanırım geçmişten kalma bir alışkanlık ama ben o kasılmaları yaşayamıyorum. Nerede yalnış yapıyorum ?

CEVAP: Değerli okurum, her şey doğru düzgün gitseydi de evlilik sürseydi. Erkek için de, kadın için de orgazm mutluluğunu engelleyen sebeplerin başında erken boşalma geliyor. Bunun da tedavisi var. Biz bunu tedavi ediyoruz. Ama siz ayrılmışsınız. Bir bakıma boşalamamaya şartlanmışsın. Asıl önemlisi birçok kadın gibi orgazm güçlüğü yaşıyorsun. Bu da aşılır. Biraz teknik yardım alman gerekir. Asıl önemlisi, sanıyorum her seferinde orgazm konusuna odaklanıp "Acaba olacak mıyım, olamayacak mıyım?" diye konsantrasyonunu dağıtıyorsun. Bu arada fantezileri de ihmal etmeyin.


Merhaba hocam. 21 yaşında bir kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Vajinama boşaldı , hamile kalmış olabilir miyim? Adetim 10 gün kadar gecikti.

CEVAP: Sevgili okurum, Bir 10 gün daha bekle. Sonra gebelik testi yaptır. Duruma göre hareket edersiniz.


17 yaşındayım. Geçen gün geneleve gittim. Herşey çok güzeldi ama o günden beri cinsel isteğim kalmadı, şimdi korkuyorum.

CEVAP: Sevgili okurum. Erken başladın. Ama erken sönmeyecek. Oranın şartlarıyla senin ruhunun aşkları örtüşmüyor! Senin ruhun tomurcuk bir gül istiyor. Genelevde önüne ne olduğu belli olmayan bir yemek getiriliyor. Tabii ki böyle olur. Başka ne bekliyordun ? Biraz sabırlı ol. Daha kaç yaşndasın ki?


22 yaşındayım. Sürekli cinsel ilişkiye girince vajina genişler mi? â??vajina ancak doğum ve kürtajda genişlerâ? diyorlar. Ben evleninceye kadar genişlemesini istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili okurum, vajinanı kendi haline bırak. sonra otur, keyfine bak. Onun da canı var. isterse kapısını açar, isterse kapar. Sen istediğin kadar uğraş. Kapısını kapatmışsa "Nuh de peygamber demez" seçicidir, önüne konan her yemeği yemez. Gelelim şu doğum işine; vajinanın ilk görevi o. İkincisi cinsellik. Eğer işini yapmazsa nüfusta başlar kellik!!! Kimileri sezaryenle doğurur. Kimileri de klasiğe uyar doğum masasına yatar. Hangi yol olursa olsun, vajina elastikiyetini korur havalar ne olursa olsun, senin havan iyi olsun!


50 yaşındayım.Yaklaşık 3 yıldır eşimle boşanma davam sürüyor.Bu stres yüzünden kuşum havlanmıyor.Bende tık yok.Halim ne olacak?

CEVAP: Tık,tık tık… Aaaa! Kapım çalınıyor.Açıyorum.Kanatları düşmüş bir kuşçuk.Ben kuşdilinden de anladığım için başlıyorum konuşmaya.Kuş,sayın kuş,olmadı.Bay kuş efendi,sana ne oldu böyle? Yüzüme melul melul bakıyor.Sen anla demek istiyor.Zaten anlamıştım.Bu,diyorum,kuşların göç mevsiminde yaşanan kuraklıktan.Ama sizin kanadınızı kıran kuraklığın gerçek adı "stres" deyince elime bir gaga atıp " O kadarını bende biliyorum,kanatlandır beni uçayım " demez mi? Neyse tık tık kasabalı,burada bırakalım bu gırgır hesabı.Senin kuşunun kanat ölçümü yapılacak,damarlarına ultrasonla bakılacak.Bu rapordan sonra hoca çare bulacak.


Erkek arkadaşımla yüzeysel bişeyler yaşamak istedik.üzerimde iç çamaşırım varken cinsel organıma dokundu.İlkbaşta bişey yoktu ama sonradan kan gelmeye başladı.Kızlık zarının bozulma ihtimali var mı?

CEVAP: Sevgili okurum. Her yerde her zaman ihtimaller vardır.İhtimallerin oranı konuşulur.Burada ben sadece orandan söz edebilirim.Bu oran yüzde 20'den fazladır.Ama yine de rahat etmek için bir kadın doğum uzmanından kesin sonucu almanı öneririm.


Sevgilim çok şişko olduğumu söyledi. Bu yüzden penisimin görünmediğini söyledi. Ne yapsam kilo veremiyorum.Aşırı mastürbasyonun kilo verdiğini duydum. Bunun doğruluğu varmı?

CEVAP: Sevgili okurum,ne dedin , ne dedin? Sen ne dedin? Sakın Ender Saraç duymasın,buna fena bozulur.Sizler için elinden geleni yapıyor,yazılarının arasına da editörler resimler atıyor.Yeme dediği de iştah açıyor.Ye dediği zaten akıldan çıkmıyor.Geçen gün bir kız resmi vardı.Doğrusu bakmaya bile doyulmuyor.Öyle biri tek başına adamını soyup soğana çeviriyor. "Yiğidi de mutaç ediyor acı soğana". O yazılarındaki formülleri uygula. Eğer aşırı mastürbasyon kilo verdirseydi, şu kısıtlı ortamda gençler mum gibi erirdi. Hazır yemek (fast food) bol göbek, mastürbasyonlar bunu eritecek. Yok böyle bir formül, kendi formülünü kendin bul.


3 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşamak üzereyken utanç verici bir durumla karşılaştım. Kız arkadaşım penisimin boyuna bakıp benimle dalga geçmeye başladı. Bu da beni üzdü. Penisimin boyu yaklaşık 6 santim. Normal boyutları kaç santim olmalı ? Ne olur bana yardım edin…

CEVAP: Değerli okurum,herhalde penisinin sönük durumunun ölçüsünü veriyorsun. Senden ricam sertleşmişken ölçüm yapman. Sonucu bana bildir hemen yanıt alacaksın.


19 yaşında bir genç kızım. Nişanlımla ilişkiye girdim,kan gelmedi. Benim zarım sanırım esnek. İlişkiye girerken çok acı çekiyorum. Sanki içimde patlayacak gibi oluyor. Bunun nedeni kızlık zarımın esnek olması mı?

CEVAP: Sevgili okurum,acının kızlık zarı ile ilgisi yok.İster istemez kendini kasıyorsun. Refleks olarak iradeye bağlı olmayan bu kasılmalar,karın kaslarında da oluşunca vajina dışarıdan sıkışır ve acı hissedersiniz. Burada bütün rol erkeğe düşüyor. Tabii ki penisin boyutu da önemli bir rol oynuyor.


Sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım ama onunla ilişkiye de girmiştim. Şimdi kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Bu işlemi ne zaman yaptırmam gerekiyor ? Evliliğe şimdilik çok sıcak bakmıyorum. Ama zamanı gelince de evlenmek istiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

CEVAP: Sevgili okurum. Zar evlendiğinde,ilk geceden 1-2 gün önce (en iyisi aynı gün ) dikilirse sonuç alınır. Daha önceden dikilmesinin yararı olmaz. Bunu da yapacak kadın doğum uzmanlarıdır.Zamanı gelince bu doktoru bulmak ve tabii ki onun parasını hazırlamak gerekir.


Merhaba hocam 3 aydan beri bir ilişkim var.Ama kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor.Bu yüzden geneleve gitmek zorunda kalıyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?

CEVAP: Ah,ah,nedir benim bu başıma gelenler. Ben para bozan döviz bürosmuyum,evlendirme memuru mu, çöpçatan mı, asıl önemlisi bu işten para kazanan bir arabulucu muyum? Neye niyet, neye kısmet? Bugünkü nasibimiz de buymuş. Okur aklına koymuş "bilse bilse bunu kim bilir?" diyerek mailini yollamış.Bize de boş durmak yakışmaz. Haydar Hoca’nın önünde aşılmayacak duvar da kalmaz.Ula köftehor sevindin değil mi? En iyi reçetemi sana gönderiyorum. Aklını başına topla ve kızın üzerine gitme diyorum. Bu yolda onu etkileyip canını yakma. Etrafına da ben böyleyim diye caka satma. Seni tahtından indirirler bir deliğe sindirirler. Kendi yolunu kendin bul…


18 yaşındayım, 8 ay önce hiç bekelemezken sözlümle birlikte olmaya başladım.Çok sık ilişkiye giriyoruz. Ben hamile kalmaktan korkuyorum.Düğüne 1.5 yıl var. Bu dönemde ne yapacağız? İlişkide gerçekten mutlu oluyorum.Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum,ne yapacaksın? Hiçbirşey yapmayacaksın.Tek yapılacak şeyi zaten yapıyorsun. Evleniyorsun.Artık evlendikten sonra öteki tür sosyal ve baskısal düşünceler silinip bitecek.Çünkü hedefe ulaşılacak.


20 Yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. İlk ilişkide kızlık zarı yırtılmadı.İkincisinde kanama olmadı.Kız arkadaşımdan şüphelenmeye başladım…

CEVAP: Sevgili okurum,nesinden şüpheleniyorsun? Şüpheleneceksen niye yaptın? Evlenecekmisin onunla? Bana göre hayır.Önünüzde çok büyük bir zaman engeli var. Bu tüm katılığıyla karşınıza çıkınca gerçeklerle daha çok yüzleşeceksiniz. Evlilik sorumluluğu,geçim derdi,aile ve çevre ilişkileri,çocuk yaşta,çocuk yetiştirme zorlukları bunların başlıacaları.Ayrıldığınızda vicdanın rahat edecek mi? Bu nedenle kuşkularını kınıyor ve ayıplıyorum.Bu benim insanca yorumum. Ama nilimsel yorumuma gelince: Kim diyorki "kızlık zarı kalındır,derindedir" diye. Hepsi yanlış ve yalan.Bir tek doğru var.Kızlık zarı esnektir.Kanamadı. Şimdi anladın mı ne olduğunu?


Merhaba hocam. Geçtiğimiz günlerde yabancı bir hayat kadınıyla ilişkiye girdik.Prezervatifle korundum.Öpüşmekten kaçındım.Ancak kadın bana oral seks yaptı.O sırada prezervatif takılı değildi.Acaba hastalık bulaşmışmıdır?

CEVAP: Değerli okurum,sanırım AIDS’ten söz ediyorsun.Bu koşullarda bana göre hiçbir hastalık bulaşmaz.


38 Yaşındayım ama ayda bir yada 3-4 ayda bir Viagra kullanıyorum,sizce sakıncası olur mu?

Cevap: Değerli okurum, o tür hapların zararı yok ama psikolojik olarak bağımlılık kazanma. Yani "Onsuz olmuyor" gibi olumsuz bir koşullanmaya girme.


2 yıllık evliyim.Eşimle düzenli olarak ilişkiye giriyoruz.Ancak ben boşaldıktan sonra meni vajinadan dışarı akıyor.Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP: Değerli okurum,herkeste öyle oluyor da ondan. Vajina çıkmaz sokak gibidir.Eğer karın boşluğuna bir boru biçiminde uzanmış olsaydı bütün kadınlar,kızlar karın zarı iltihabından ölürlerdi.Vajinanın sonunda rahim var.Rahmin de ağzı kapalı.Yanlız spermlerin geçmesine izin veriyor.Meni ise bir madde.Orada nerede durcak?Tabii ki geri çıkacak.


25 yaşındayım.Erken boşalıyorum.Acaba masturbasyonu terk etsem bir yararı olur mu? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum,masturbasyonu terk etmenin bir yararı yok.Sanıyorum bekarsın.Haftada 1-2 defa masturbasyon yapabilirsin.Ama tedavi,evlilik koşulları oluşunca düşünülebilecek bir konu.Şimdilik kendi bulduğun yöntemlerinle mastürbasyon yaparken durma,ara verme,başka şeyler düşünme yöntemleri ile yeni bir koşullandırma yaratabilirsin.Ama asla penisini sıkma.Meninin akışını engelleme gibi fiziki hareketleri yapma.Bunların iç dokulara zararı oluyor.


5 yıllık karımı kendi yatağımda bir kadınla yakaladım. Ben de onu bir erkekle aldatsam etik olur mu?

CEVAP: Aman oğlum, etiği metiği bırak. Ne kadar tikle biten olumsuz sözcük varsa onlar olur. Betik olur, rezillik olur, kepazelik olur daha geri kalanını tuttum. Eşin bir halt etmiş. Unut gitsin. Eşine söyle devam etmesin.


Kız arkadaşımın içine boşaldım. Sevgilimin adet görmesine 4 gün var. Çevredekilerin dediğine göre "kız adet görmeden 15 gün önce boşalırsan hamile kalırmış. Bu ne kadar doğru? Ben ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum , 15 gün olayı doğru. Kızın gebe kalıp kalmama ihtimalini de ben kalmamıştır gibi düşünüyorum. Eğer gebe kalmışsa kuşkusuz çaresine bakacaksınız. Bunu ona buna yayıp duyurmak,kıyameti koparmak her ikinize de zarar verir.


21 yaşındayım . Penisim küçük ,. Boyu 9 santim. 1.75 boyundayım ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşarmıyım?

CEVAP: Değerli okurum , 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanacaktır, yani görüntüye girecektir. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan bir santim daha yağa gömülecek.


31 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok erken boşalıyorum. Bu benim için büyük bir sıkıntı oluyor. Sevgilim de durumdan şikayetçi. İkimizde zevk alamıyoruz. Ne yapmam gerekiyor ?

CEVAP: Sevgili okurum, alışana kadar böyle devam edecek. Evlilik olunca düzeltiyoruz. Ama bu koşullarda ilaç verilen bir tedaviden beklediğinizi bulamayacaksınız.


22 yaşındayım. SEvgilimle çok güzel bir birlekteliğimiz var. Ama ben ilişkiye girince erken boşalıyorum. Bu da çok moralimi bozuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum. Tedavi olman gerekiyor. Ama ne zaman ? Evlilik koşulları oluşunca. Yani evlilik yada evlilik gibi sürekli bir birliktelik yaşanınca.


17 yaşındayım. Erkek arkadaşım bana zorla sahip oldu ama kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba ben hala bakiremiyim. Bir de hamile kalma olasılığım nedir?

CEVAP: Sevgili okurum , hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.


19 yaşındayım. Sekse çok düşkünüm.Günde en az iki kere mastürbasyon yapıyorum. Acaba buna nasıl engel olabilirim?

CEVAP: Sevgili okurum , önce irade sonra akıl. Daha sonra yöntem. Aklına gelince odayı terket , dışarı çık. Aileden birinin yanına git. Yapılacak bir iki iş varsa , onları yap. Birileriyle ciddi konularda telefonla konuş. üzüntülü şeyler düşün gibi gibi.


17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum. Acaba bir sakıncası varmı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum zararı olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, Mastürbasyonun sakıncası yok . Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da büyü bekle be yavrum. Acelen ne?


18 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Bunu alışkanlık olmasından korkuyorum. Hergün banyo yapmaktan bıktım.

CEVAP: Sevgili okurum, 1-2 yıl içinde düzelecek. Kısa vadede düzelmeyebilir. Mücadeleyi bırakma.


Eşimle 3 yıl önce birbirimizi severeke evlendik. Ancak son bir yıldır bana karşı çok soğuk.Nedenini sorduğumda cinsel birleşme sırasında hiç zevk almadığını,birşey hissetmediğini söyledi.Bu ilk günden böyleymiş.üzülmemem için bana söylememiş.Yardım almayı teklif ettim ama pek sıcak bakmadı.Ne yapmalıyım ?

CEVAP: Değerli okurum,kadınların pek çoğu böyle.Doku zevk almaya programlı değil.Bu nedenle cinsel birleşme onlar için işkence oluyor.Yani iştahsız birine zorla yemek yedirmek gibi. Kesin bir tedavisi olmamakla birlikte yine de kıyısından, köşesinden yardım almak için bir uzaman başvurun.Zamanı iyi kullanıp fantazileri iyi değerlendirin.Tabi bunular sözle olmuyor.Çünkü önünüzde uzun yıllar var.


13 yaşındayım. Penisimin boyu ereksiyon olunca sadece 5cm. Sizce bu yaşa göre normal mi? Diğer arkadaşların penis boyu 10-15 santimmiş.

CEVAP: Sevgili yavrum, umarım gelişecektir. Ancak testislerinin, yumurtalıklarının boyutu şuanda fındıktan daha büyük olmalı. Kasık bölgende kıllar da belirmiş olmalı. Öyle de olsa böyle de olsa anne babana söyle. Hemen bir üroloji uzmanına götürsünler. Sanırım uzman arkadaşımız hormon testi yapacaktır. Ona da baksın. Bu araştırmalar normalse sorun yok. Ama bir eksiklik varsa tedaviye gidilebilir.


14 yaşındayım. Daha yaşım küçük olmasına rağmen cinselliğe çok istekli ve arzuluyum. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP: Normaldir sevgili yavrum, normaldir. Doğa bunun kuralını ve adını böyle koymuş. Yanlız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen , spor yap. Büyümeye çalış. Büyüdüğün zaman kadınların gözünde istenilen, beğenilen bir tip ol. Bu hem beden hemde kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Hadi bakalım yolunu gösterdim. Yolun aydınlık olsun.


18 yaşındayım. Geçenlerde bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Ama prezervatif kullanmadım. Size iki sorum var. 1) Sizce hastalık kaptım mı? Ne yapmalıyım? 2) Şuan bir sorunum yok ama hastalığın belirtileri nelerdir?

CEVAP: Değerli okurum,ortaya çıksaydı şimdiye kadar çıkardı. Geç ortaya çıkan bir mikrop almışsan ona da yapılabilecek birşey yok. Tahmin ve ihtimal hesabına göre sorun yok. Bir şeyle karşılaştığında uzamana gidersin, tedavi olursun.


Mastürbasyon yaparken en fazla 5 dakikada boşalıyorum. Hiç zevk alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bir de penisimin baş kısmında sivilce gibi kızarıklıklar var. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP: Değerli okurum, süre kısa geliyor öylemi ? Süreyi uzat. Mastürbasyon sayısını kısalt. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Biraz sabırlı ol. Organın ve ruhunun üzerinde dedektif gibi ipuçları arama. Şuanda bir sorunun yok, keyfine bak.


24 yaşındayım. 2 yıldır çıktığım bir kız arkadaşım var. Cinsel ilişkiye de giriyoruz. Tek sorunum erken boşalmam. 1-2 dakik içinde boşalıyorum. Ne yapmalıyım ?

CEVAP: Sevgili okurum, tedavisi var. Ama bu hasta ile doktorun bire bir karşılaşmasıyla ilgili. Çünkü ilaç kullanılacak. Uzaktan bu işler olmaz.


22 yaşındayım. Askerden yeni geldim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penis boyum beni korkutuyor. Ereksiyon hali 11- 12 santim. Acaba çocuk sahibi olabilirmiyim?

CEVAP: Değerli okurum,çocuk sahibi olursun.Ancak bunun penis boyuyla ilgisi yok. Sonucu sperm sayısı belirler. 10 – 11 santim penis yeterlidir. Ne varki kadının ruhunu fethetmeyi, organınını da iyi kullanmayı öğren.


Arkadaşlarım ve çevremdeki büyükler rüyalarında cinsel ilişkiye giriyorlarmış. Çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Ben neden böyle rüyalar görmüyorum? Rüya göreyim diye tam bir haftadır mastürbasyon yapmıyorum.

CEVAP: Değerli okurum, derin uyuyor, onun için rüya görmüyorsun. Beynin de iyi dinleniyor. Yani beynin biraz tembel. Cinselliğe karşı da baskı altında. Dokunulmazlık kavramları içerisinde eğitilmiş olabilirsin. Biz insanların bünyevi işlerine burnumuzu souyoruz ama rüyalara parmağımızı bile uzatamıyoruz. Ne yapalım? Günün birinde senin de rüyalarına birileri girecek. Bekle biraz.


Soru: Aşırı istek öğretmenliğimi etkiler mi?

Yanıt: Aç gözlüsün, kendini disipline et, derslerine çalış

Soru: Haydar bey. Ben 19 yaşında bir gencim. Yazılarınızı devamlı takip ediyorum. Ben de sekse karşı aşırı bir ilgi var. Bu yüzden bunalımdayım. Öğretmenlik okuyorum. Acaba bu öğretmenlik hayatımı etkiler mi, çünkü bu sorun beni derslerimden soğutuyor. Bulunduğum ortamdan dolayı hep kızlarla iç içeyim. En samimi kız arkadaşıma karşı bile cinsel istek duyuyorum. Bir gün aynı evde kalırken onu yemek yaptığı sırada taciz ettim. O andan sonra bütün arkadaşlarım benimle ilişkisini kesti. Arkadaşsız kaldım, sosyal bir bunalım içindeyim. İnanın ki isteyerek yapmamıştım, kendime hâkim olamadım. Lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yanıt: Sevgili okurum, önce kız arkadaşın geveze biriymiş. Biraz kendi gururunu tamir etmek için biraz da sen onun adını çıkarırsın diye o senden önce davranmış. Senin adını yaymış. Sen de herkese ilgi duyduğundan beyninde hayali harem kurmuşsun. Ama bunlardan bir tanesini baş kadın seçmek zorundasın. Yani bir sevgiliyi. Bu böyle olursa sen de, sevgin de, ilişkin de saygınlık kazanır. Öbür türlü hem güven vermezsin hem bir üzüm bağına girdiğinde her üzüm salkımından biraz salkım koparmak gibi açgözlü bir imaj senin kimliğini zedeler. Bana göre de biraz aç gözlüsün. Bu durumunu eğitmezsen ve disipline etmezsen evlendiğinde karının çekeceği var. Tabii ki mutluluğun bozulacak. Hadi yavrum derslerine iyi çalış.


12 yaşındayım ama penisim 14 santim. Yaşıma göre iyi mi? Ne zamana kadar büyümeye devam edecek?

CEVAP: Değerli yavrum, mailde 12 yaşla rekor kıran çocuğum, artık anaokulu aşma zamanının geldiğini sanıyorum. Bu konuda anneniz de , babanız da , hocanız da benim. Neyi merak ettiğini de anlamıyorum. Penisin biraz daha büyüyecek. Büyümesi de engellenemez, kendi haline bırak. 14- 15 yaşına kadar onunla fazla uğraşma. Fazla elleşme. Yani yüz göz olma. Bırak o senin gibi büyümeye devam etsin. Sıcak yatağında uyusun. Ama sen ikide bir onu yoklarsan daha hızlı ve daha gazla büyüyebilir. Hadi bakalım bekleyelim görelim. 3 yıl sonra buluşalım ve dertleşelim.


10 gün önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bu sırada cinsel organından kan geldi. Adet de görmüyordu. Sizce kızlığı bozulmuş mudur? Son günlerde kahverengi akıntıları oluyormuş. Sizce hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, zar incilmiş olabilir. İçeriden gelen kahverengi sıvı rahimden gelen bir şey olsa gerek. örneğin, kan ya da iltihap. Şu aşamadan sonra sizi köşe komşum Sayın Prof. Dr. Derin Kösebay’ın engin bilgilerine bırakıyorum. Kız arkadaşını hocamız bir görse iyi olur.


Haydar Dümen okurlarından her gün yüzlerce mektup alıyor. Ancak malum, gazetelerdeki kısıtlı sayfa yapısı nedeniyle gelen mektupların birçoğunu elemek zorunda kalıyor.


Selam hocam.

Yazılarınızı beğenerek takip ediyorum. Hocam bir derdim var; ben Paris Hilton hastasıyım, O'nun için deli oluyorum. Geçenlerde İstanbul'a geldi, ne yaptım ettim göremedim. Görsem zaten patlatacaktım teklifi ama bilemiyorum ne olur. Her şeyim normal uzunlukta, penisim, erken boşalma problemim yok. Tam onu tatmin edecek güçteyim ama biraz kıllıyım. Tecrübenize dayanarak soruyorum, siz de onu takip ediyorsunuzdur. Sizce, kıllı erkeklerden hoşlanır mı? Ve de ben bu kızı elde etmek için ne yapabilirim? Psikolojim bozuldu, bu yüzden lütfen bana yardım edin. (Rumuz: Paris Hastası)


Hocam merhaba. Ben yaz aylarında bir seks ihtiyacı duyuyorum ki akla mantığa sığmıyor. Tutup her gün birini indiresim geliyor. Bu, kış aylarında olmuyor bu istek, neden? Dönemsel farklar mı var acaba? ( Rumuz: Deli Fişek)


Merhaba hocam. Ben 20 yaşındayım, henüz elime bir erkek eli bile değmemiştir. Yalnız geçenlerde başıma bir iş geldi. Arkadaşlarla mutfakta sohbet ederken ben tüpün üstüne oturmuştum, tüpün dedantörü vajinama değdi. Daha sonra bir acı hissettim. Sizce zarım yırtılmış mıdır? Lüften hocam bana yardımcı olun, psikolojim çok bozuldu. Saygılar. (Rumuz: Suskun Kız)


Sayın Haydar hocam, Ben ufak bir lokantada çalışıyorum, yaşım 51. Tatlı yiyorum aklıma cinsellik geliyor, kadın görünce tahrik oluyorum. Sizce tatlı yemeyi mi kesmeliyim yoksa ilişkiye mi girmeliyim? Bana yardımcı olun. (Rumuz: Tecrübe)


Sevgili hocam, Öncelikle bu yazıyı yayınlarsanız ve cevap verirseniz çok memnun kalırım. Hocam ben Tokat merkezde yaşayan, maddi durumu çok iyi olan ve çevresinde çok yakışıklı bulunan bir gencim. Hocam öyle ki çıktığım kızın teyzesi ve en yakın arkadaşı bile gizli numarayla beni arayarak çıkmak istediler. Benim sorunum şu; ya hocam seksten soğudum yemin ederim. 10.000.000 defa ilişkiye girmişimdir, yaşım 22 olmasına rağmen bıktım. Şu anda benim kız arkadaşım çok güzel, İzmirli. GOP'da öğrenci, Tokat'ta. Kız benimle ilişkiye girmek istiyor ama iğreniyorum seksten. Kız da beni çok seviyor, evlilik düşünüyor, terk de edemiyor, bokunuzu yiyeyim bana bir akıl verin. Ne yapayım ben? (Rumuz: bBeReJeCsOn_60)


Haydar hocam, ben 20 yaşındayım. Ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Benim yaşımdaki kızlardan çok, 30–35 yaş arası kadınlara inanılmaz ilgi duyuyorum. Bana çok çekici geliyorlar. Hepsiyle sevişmek istiyorum çünkü çok tecrübeli olduklarına inanıyorum. Bazılarıyla bakışıyorum, an geliyor orgazm oluyorum bakarken. Benim psikolojim mi bozuk? Ne yapmam gerekiyor? (Rumuz: yok)


Sayın hocam, ben 22 yaşında bir gencim. Ergenlik dönemini tamamlamış ama ergenliğin getirdiklerinden faydalanamayan birisiyim. Yani hocam para, araba, karizma var, kızlar da var ama olmuyor hocam, çok korkuyorum. Kızlar evine davet edince panik oluyorum, kaçıyorum. Ne yapmam gerekli hocam, lütfen yardım et.

(Rumuz: Daishi)


Merhaba Haydar hocam, Eşimle iki senelik evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyoruz. Yani ben eşimin vajinasından korkuyorum, tiksiniyorum ve sevişmek dışında hiçbir şekilde ilişki olmuyor. Eşim sorun bende diyor ama ben iyi biliyorum ki sorun bende. Hocam ne yapmam lazım? ( Rumuz: yok)


Merhaba hocam. Ben 19 yaşımda bir erkeğim. Kız arkadaşım ile ilişkiye girdik, ama penisim çok büyük diye kız arkadaşım benimle birlikte ilişkiye girmek istemiyor.

Daha önce de kız arkadaşımla bu nedenden dolayı ayrılmıştım. Kızlar penisi büyük erkeklerden hoşlanırlar, daha çok zevk alırlar diyordum ama tam tersi oldu.

Benle beraber olmak istemiyorlar, ne yapmalıyım hocam? Derdime bir derman bulun hocam, iyi günler… (Rumuz: Bili Bili)


18 yaşında bir gencim. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istedi fakat penisimde piersing olduğu için benimle ilişkiye girmekten kaçındı. Onunla nasıl ilişkiye girebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. (Rumuz: Azgın Pesimist)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler