HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper zenginliğin 10 işareti

Süper zenginlerin en önemli özellikleri ortaya çıktı

Süper zenginliğin 10 işareti

Kanişe özel duş Süper Zenginlerin Gizli Yaşamı adlı program, bazı süper zenginlerin evlerinde kaniş köpeklerine özel duş yaptırdıklarını ortaya çıkardı.


Ferrari ve Bentley dolu bir garaj Süper zenginler garajlarını tek arabaya göre, bazen 24 arabaya göre yaptırıyor. Genelde de garajlarında Ferrari ve Bentley’ler oluyor.


Altın boya Programda, süper zenginlerin evlerini boyarken zaman zaman altın kaplamalı boya kullandıkları ortaya çıktı.


Titanik’in kopyasını yaptırmak Bazı süper zenginlerin paralarını etkisi altında kaldıkları olayların benzerlerini yaşamak için harcıyor. Kötü bir sonla biten Titanik gemisinin kopyasını yaptırmak da bunlardan biri.


3 milyon dolarlık sığınak Süper zenginler kıyamet gününden ya da olası bir felaketten kaçmak için kendi lükslerinden vazgeçmiyor. Zaman zaman özel sığınaklar yaptırıyor. Ancak sığınakların inşası için 3 milyon dolar harcıyor.


Doldurulmuş hayvan koleksiyonu New York’un Üst Batı Yakası’nda bazı süper zenginlerin evlerinin odalarında doldurulmuş hayvan koleksiyonu bulunuyor.


Partilere özel filarmoni orkestrası Süper zenginler evlerinde verdikleri özel partiler için Londra Filarmoni Orkestrası ya da benzeri grupları getiriyor.


Yatak odasına kişiye özel halı Bazı zenginler yatak odalarındaki halıların sadece kendilerinde olması için telif hakkını alıyor.


Havadan aşağı orman Zenginlik kimilerinin evlerindeki partilerde tavandan sarkan orman temalı eğlenceler yaratabiliyor.


Altın Lamborghini Süper zenginseniz işinize her gün altın Lamborghini ile gidersiniz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler