HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler çok pişman!

Ünlüler çok pişman!

Kimi soyundu, kimi estetik yaptırdı kimi ise aşk yaşadı. İşte geçmişte yaptıkları hatalardan pişmanlık duyan ünlüler.


Geçmişte verdiği çıplak pozlar yüzünden başı ağrıyan ünlülerden biri de Nadide Sultan. O bu pozları "toyluğuna" bağladı...


Nadide Sultan bir şeylere bir yerlerden başlamak gerektiğini ama bu yola başvurduğundan pişman olduğunu, bun yapmasaydı belki daha iyi yerler de belki de daha kötü yerlerde olabileceğini belirtti...


En son ‘Doktorlar’ dizisinde izlediğimiz Yasemin Ergene, bir erkek dergisine zamanında erotik pozlar vermişti. Aşk Oyunu’ dizisinde oynamaya başlayınca verdiği röportajların birinde Ergene şu açıklamayı yapmıştı:


“Kamera önünde asla cüretkar rollerde oynamam. O erotik pozlar çok başımı ağrıttı, ailemi üzdü. O pozlardan büyük pişmanlık duyuyorum.”






Ünlü dansöz Asena yıllar önce verdiği bu pozlardan pişmanlık duyuyor. Bunları "hayatımda yaptığım en büyük hata" olarak nitelendiriyor.






Manken Çağla Şıkel, Yeşim Palandüz ve Sennur Şafak'ın Akmerkez Residence'taki bir dairede, üç iş adamına özel defile yapması büyük tartışmalar yaratmıştı. Yıllar sonra Şıkel, böyle bir defilede yer aldığı için büyük pişmanlık duyduğunu açıkladı. Çağla'nın, o zamanlar Yüksel Ak ile evli olduğu Şenol İpek'e "Tostumu yedim, seni bekliyorum' mesajı da uzun süre gündemi meşgul etmişti.






Türkan Şoray, sinemaya başladığı ilk yıllarda bir gazeteciye çok özel pozlar vermişti. Bu pozlar sonraki yıllarda sanatçının başının sık sık ağrımasına neden oldu. Çünkü o pozlar yıllar yılı gazete ve dergi sayfalarında yer aldı. Sinemanın Sultan'ı o çok özel pozlardan büyük bir bölümünü toplatmayı başarmıştı.



Sinemanın usta oyuncusu Kadir İnanır yeri geldiğinde, "Oyunculuğa ilk başladığım yıllarda, meslekte büyük bir mücadele verirken kendi özel hayatımda yürütemediğim birkaç ilişkim oldu. Bunlar hataydı" diye hayıflanır. İnanır'ın, bir zamanlar bir dizi setinde rol aldığı Buket Saygı'ya gönderdiği 'motivasyon' mesajı da, hiç unutulmadı.



Annesinin tüm karşı çıkışlarına rağmen, yıllar önce göğüslerine silikon taktırdığını söyleyen fotomodel Ebru Şallı, pişmanlığını şöyle dile getirmişti:

"Silikonlardan büyük bir rahatsızlık duydum. Sonra da çıkarttırdım ve rahatladım. Bu büyük bir hataydı".







Pek çok kadının yerinde olmak istediği güzel sanatçı Emel Sayın, “Bir tek şey için içim sızlıyor. Keşke bir çocuğum olsaydı. Tek pişmanlığım anne olmamak” diyor.



Ünlü ve yapımcı Okan Bayülgen, “Her zaman fotoğraf çekmek istiyordum. Keşke daha önce başlasaydım" diyor.





Eşinden boşandıktan sonra uzun süre müzikten ve hayattan kopan Mirkelam mutluluğu ertelediği için çok pişman.


Daha önce küçük isteklerini ertelediğine pişman olan Yonca Evcimik, “Özellikle depremden sonra hiçbir şeyi ertelememeye özen gösteriyorum. Hayal ediyorum. Gerçekleştirmek için çok çalışıyorum" diyor.




Yeni anne olan güzel manken Sinem Güven, "Keşke daha önce anne olsaydım. Bu inanılmaz duyguyu keşke daha önce yaşasaydım" diyor.




Güzel oyuncu Beren Saat, yarışma ile üne kavuşup dizilerde rol almaya başlayınca eğitimini yarıda bırakmış. Saat eğitimini ertelediği için pişman.






Çeyrek asır önce kokain kullandığını bir şov programında dile getiren İbrahim Tatlıses, bundan büyük pişmanlık duyduğunu belirterek gençlere şu mesajı vermişti: "Gençler, sigaradan, alkolden ve özellikle de uyuşturucudan uzak durmalı. Uyuşturucu inanılmaz kötü bir şey. İnsanın hayatını allak bullak ediyor".


Ünlü türkücü ayrıca, “Zaman zaman okumadığım için pişmanlık duyuyor ve bunun eksikliğini hissediyorum” diyor.


Modacı Donatella Versace'nin yüzünde, yaptırdığı yanlış estetik operasyon sonucu simetri bozukluğu oluştu. Tekrar bıçak altına yatan modacının yüzü sarktı ve burnu düştü.


Hollywood'un genç yıldızı Jessica Biel de bir dergi için verdiği cüretkar pozlardan pişman olduğunu açıklamıştı.





Ünlü oyuncu Goldie Hawn, güzelleşmek uğruna elmacık kemiklerini kırdırdı, büyük sıkıntılar çekti.


Haftada üç gün gittiği solaryum seansları sonucu Lindsay Lohan'ın cildi bozuldu ve kabardı.





Bir zamanlar milyonlarca kadının yüreğini hoplatan yakışıklı oyuncu Mickey Rourke geçirdiği sayısız estetik ameliyat sonucu tanınmaz hale geldi ve tüm seksapelini kaybetti.


Kirpiklerinden dişlerine kadar yaptırmadığı yeri kalmayan ünlü şarkıcı Cher'in yüzü ve dudakları şişti, yanaklarında ise kabarcıklar oluştu!





Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler