HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuhaf haberler

Fransa'nın kuzeyinde Calais ve Amiens şehirleri arasında seyir halinde olan yolcu trenininde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görüntüleri trendeki diğer yolcular paylaşınca ortaya çıktı.

Tuhaf haberler

Fransa'nın kuzeyindeCalais ve Amiens şehirleri arasında seyir halinde olan yolcu trenininde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görüntüleri trendeki diğer yolcular paylaşınca ortaya çıktı.


Tuvalete giren genç adam telefonunu klozete düşürdü. Herkesi şaşkına çeviren olay bundan sonra yaşandı. Hemen hamle yaparak tuvalet deliğinden telefonunu almaya çalışan genç adam büyük bir şok yaşadı.


Genç adamın bir türlü tuvaletten kolunu çıkaramadı. Çaresizce yardım gelmesini bekleyen adam için tren durduruldu.


Saaatlerce süren uğraş sonucu klozet yerinden söküldü ve genç adam hastaneye böyle kaldırıldı.


ABD'nin Ohio eyaletinde sıradışı bir cenaze töreni gerçekleştirildi...


82 yaşında akciğer kanserinden yaşamını yitiren Billy Standley, onu son isteğini yerine getirdi ve, çok sevdiği 1967 model Harley Davidson motosikleti üzerinde gömüldü...


Bunu yapabilmek için Standley mumyalandı ve cam bir tabut içinde gömüldü.







Klozetten piton çıkarsa ne olur?


Bir aile tam bunu yaşadı..


İnternette yayınlanan fotoğraflar hakında detaylı bir bilgi verilmedi.


Ancak fotoğrafların ne kadar korkutucu olduğu bir gerçek..



İşte Türkiye ve dünyanın dört bir yanından tuhaf haberler...

Sırtında tabutla adres aradı
İzmir’in Çiğli ilçesinde meydana gelen intihar olayına gitmek isteyen cenaze aracının şoförü, elinde telefon sırtında tabut adres aradı.
Olay yerinin yerleşim yerlerine uzak olması ve ıssız bir bölgede olması cenaze işleri ekiplerine de zor anlar yaşattı. Büyük bir tarlanın ortasında bulunan binaya ulaşmakta zorlanan cenaze işleri görevlisi, sırtında tabut, elinde telefonla adres aradı.


Hamile olduğunu anlamadan 7 ay basketbol oynadı
23 yaşında bir Brezilyalı kadın basketbolcu, hamile kaldığını anlamadan 7 ay boyunca takımıyla turnuvalara katıldı.

Silvia Cristina Gustavo Rocha isimli genç sporcu, hamile olduğunu, 7 aylık prematüre bebeğini dünyaya getirmeden sadece 3 gün önce, karnında bir ağrı hissedince göründüğü doktordan öğrendi.
Bebeğine Lous Ferdinand adını koyan genç anne, duygularını, ”Hamile kaldığımı hiç düşünmemiştim. Sadece biraz kilo aldığımı düşünüyordum” diye dile getirdi.


AKILALMAZ BİR OLAY

Jake Fen isimli Macar adam , eşini korkutmak için kendisini asmış pozu verdi…Eve gelen eş kocasını o halde görünce bayıldı.Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu.Topladıklarıyla çıkarken Jake kadına bir tekme attı.Cesedin canlandığını sanan kadın öldü. Jake beraat etti…


YOK ARTIK! Kulağından çıkanlar hayrete düşürdü

Kayseri’de 52 yaşındaki çiftçinin, sineğin larva bıraktığı iltihaplı kulağından 25 adet kurt çıkarıldı.
ERÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Külahlı, Aydın’ın kulağından 25 adet kurt çıkardı.


KATOLİK RAHİP STRİPTİZCİ SEVGİLİSİ İÇİN HIRSIZ OLDU

ingiltere’de Katolik bir rahip barda striptizlik yapan evli sevgilisi için çalıştığı kiliseden tarihi değeri bulunan eşyaları çaldı. Çalınan eşyaların değeri 300 bin İngiliz Sterlini (yaklaşık 780 bin YTL) 30 yaşındaki stripzcinin rahibin yatağında çekilmiş çıplak fotoğrafları bulundu. Bunun üzerine evli kadın sevgilisi için, “O benim için bir amca gibi. Beni her zaman korur. Aramızda bir cinsellik asla olmadı, o sadece kaybolmuş bir ruh” dedi. Rahip sayesinde striptizci yabancı ülkelere tatile gitti, en kaliteli viskileri içti, en pahalı restoranlarda yemek yedi ve en ünlü moda tasarımcılarının kıyafetlerini giydi.


Exxon’a ait bir petrol tankeri Kanada açıklarında battıktan sonra, iki tane deniz ayısı 80000 dolar harcanarak temizlenmiş ve büyük bir törenle denize bırakıldı. Tam 2 dakika sonra herkesin gözleri önünde bir mavi balina deniz ayılarını yedi


Vatandaş sonunda isyan etti...

Evine 4'üncü kez hırsız girince…
Konya’da evine 4 kez hırsız giren kişi, ikinci kat penceresine, ”Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır. Lütfen polisi de meşgul etmeyin” yazılı pankart astı.
Merkez Meram ilçesinde yaşayan Mehmet Peker, evine farklı tarihlerle 4 kez hırsız girdiğini söyledi.


Fransız ordusu , askerlerin mayın tarlalarında yürüyebilmelerini sağlayan patlamaya dayanıklı botlar icat etti.Fakat botlar o kadar ağır ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki , askerler mayınlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düşman askerleri tarafından vuruluyorlardı.


İntikamın Böylesi !

Polonyalı bayan diş hekimi 34 yaşındaki Anna Machkowiak, kendisini bir başkası için terk eden eski erkek arkadaşından aldığı intikam yüzünden 3 yıl hapis yatma tehlikesi ile karşı karşıya. Marek Olszewski, dişlerinden sıkıntı yaşayınca eski kız arkadaşı, diş hekimi Anna’ nın muayenehanesine gider.

Marek’ i gören Anna, yardım edeceğini belirterek eski erkek arkadaşını koltuğa oturtur. Aşırı dozda uyuşturucu yaptığı Marek’ in bütün dişlerini tek tek söküp, söktüğü yerleri bandajlayan Anna, 12 saat sonra bandajları sökmesini söylediği Marek’ i evine gönderir. Marek ise bandajları söktüğünde gördüğü manzara karşısında şoka girer ve soluğu poliste alır.


Beş kocalı Verma

Hindistan’ın kuzeyindeki Dehradun şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Rajo Verma’nın tam beş kocası var. Ve bu beş adam kardeş.
Verma, ilk olarak görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenmiş, ancak daha sonra damadın dört kardeşi de genç kadınla ilişki yaşamaya başlamış.
Şimdi tek odalı bir evde birlikte yaşayan ailenin bir de oğlu var. Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor.


New York’ta yaşayan bir psikoloji öğrencisi genç kız boş odasını bir marangoza kiralar.Amacı onunla konuşup, adamın davranışlarını incelemektir. Ama iki hafta sonra marangoz genç kızı bir balta ile parçalar


PARMAK İZİNİ DEĞİL PARMAĞINI BIRAKTI

İngiltere’de hırsızlık yapan 20 yaşındaki bir genç olay mahalinde “parmağını” bıraktı. Motosikleti çalmaya çalışırken anlaşılmayan bir biçimde parmağını kopartan genç hemen hastaneye gitti. Polis suç duyurusu nedeniyle inceleme yaparken parmağı fark edip hastaneleri araştırmaya başladı. Bu sayede genç hırsız yakalandı. Kopan parmak da bir operasyonla ele dikildi fakat genç hırsız hapse girmekten kurtulamadı.


İskoçya'da Shimmy Club ismindeki bir gece kulübü röntgenciliği yeni bir seviyeye taşımış gibi görünüyor..


İskoç The Express Gazetesi'nin haberine göre, gece kulübünün kadınlar tuvaletinde bulunan aynaları çift taraflı olduğu ve arka taraftaki erkekler tuvaletinin aynasından kadınların izlenebildiği belirtildi...


Askmen Türkiye'nin haberine göre, polislerde bulunan ve sorguda kullanılan çift taraflı ayna tipi cam olduğunu reddetmeyen kulüp haklarında konuşulması için böyle bir tasarım yaptıklarını açıkladı...


Kadınlar tuvaletinden erkeklerin tuvaletinin izlenemediğini söyleyen kulübün müdavimlerinden bir kadın, "Bu kadınları seks objesi olarak gören erkeklerin bir ürünüdür ve bu kulübe bir daha asla uğramayacağım" dedi...


Ünlü kulübe İnsan Hakları Federasyonu tarafından dava açıldı.


Tayvan'da gerçekleşen bu garip olay duyanların midesini kaldıracak cinsten.


Olay anında sarhoş olduğu açıklanan adam, kız arkadaşıyla şiddetli bir kavga ederken sinirine hakim olamadı ve cinsel organını kesti.


46 yaşındaki ismi açıklanmayan adamın, bununla da kalmayıp kestiği organını tuvalete atarak sifonu çektiği belirtildi.


Sinir krizi geçiren kız arkadaşı tarafından hastaneye yetiştirilen adam kan kaybından bilincini kaybetti. Doktorlar yaptığı açıklamada 'eğer tuvalete atmamış olsaydı muhtemelen organını yerine dikebilirdik' ifadelerini kullandı. Adamın girdiği komadan çıktığı açıklandı.


Amerikalı Barbara Soper ve eşi Chad, az rastlanan bir olay yaşadı...


3 çocuk sahibi genç çiftin bebeklerinin doğum tarihleri oldukça ilginç...


İlk çocukları 08.08.08 tarihinde, ikinci çocukları 09.09.09 ve son olarak ailenin en küçük üyesi de 10.10.10 doğum tarihi ile dikkat çekiyorlar...


İstatistik uzmanlarına göre böyle bir durumun gerçekleşme oranı 50 milyonda bir.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler