HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FİRDEVS GÜNEŞ

FİRDEVS GÜNEŞ

O Popstar yarışmanın en dikkat çekici star adaylarından biriydi. Abidin'in birinci olduğu ilk Popstar yarışmasında Firdevs de ikinci sıraya yerleşmişti.


Albüm çıkardı ama istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. O da yarışmadan sonra kısa sürede unutuldu.


Türkiye'nin' Popstar yarışması' kavramıyla tanıştığı ilk serinin yıldızıydı Abidin Özşahin... Tarkan'a benzerliğiyle kısa sürede şöhret oldu...


Aşktan Yana adlı bir albüm çıkarttı. Abidin Özşahin müzikal ve sanatsal anlamda aktif olarak hala çalışmaktadır.


Pop star adaylarının en parlaklarından biriydi. Kendine özgü bir duruşu ve tarzı olan Bayhan ünlü Hayalet filminden Unchained Melody’yi bile seslendirdi.


Yarışma sırasında jüri üyesi Deniz Seki ile girdiği tartışma gündemde kalmasını sağladı. Hayal Edemiyorum adlı bir albüm çıkardı. Ama o da hayalini gerçekleştirip bir pop star olamadı.


Popstar yarışmasında aradığını bulamayan bir diğer isim de Emrah Keskin. Yarışma sonrası mağdur olduğunu düşünen Keskin, gençlerin bu tür yarışmalara girmemeleri konusunda uyarmak için Yarışma Zedeler adında bir dernek kurdu.



İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema TV bölümünde öğrenimini sürdüren Kaya, sesinin yanısıra çarpıcı fiziğiyle de dikkat çekmişti.


Pop star olamadı ama Elveda Derken adlı dizide oynadı.


Aydan Kaya, 'Adım Adım' adlı yeni bir albüm çıkardı. Aydan, Chris de Burgh ile de düet yaptı.


Biri Bizi Gözetliyor şöhretlerinden Tarık, Yeşim Salkım’ın desteğiyle albüm yaptı ama tutulmadı. Sonunda gece kulüplerinde şarkı söylemeye başladı. Şimdi ise ne yaptığı bilinmiyor.


Benimle Evlenir misin yarışmasının yıldızı bir türlü barışmayan aşıkları Tülin Koca ve Caner Toygar. Diğer yarışmacılara göre şöhretlerini biraz daha uzun sürdürebilen iki TV ünlüsü olmayı başardılar.


Caner kimi zaman karıştığı kavgalarla kimi zaman katıldığı TV programlarındaki tuhaf tavırlarıyla gündeme geldi. Kısa süren bir dizi serüveni oldu. Kazandığı ani şöhreti istediği gibi sürdüremedi. Tülin ile Caner de kısa sürede unutulan şöhretler kervanına katıldı.


Hülya Yamanoğlu Biri Bizİ Gözetliyor yarışmasında adını duyurmuştu. Kısa sürede unutulan Yamanoğlu aylar sonra bambaşka bir şekilde gazete sayfalarına taşındı. Yamanoğlu, Barbi adı verilen fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. Ama onun yıldızı da kısa sürede söndü. Çıkardığı kitap bile şöhretler dünyasında tutulmasını sağlayamadı.


Gelinim Olur musun adlı yarışma onun hayatını bir anda değiştirdi. Özellikle 'kaynana Semra' ile atışmaları onu bir anda Türkiye'nin gündemine taşıdı.


Ancak yıldızı parladığı kadar ani bir şekilde söndü. Yarışmadan sonra adı bir fuhuş operasyonuna karıştı. Bir kaç gece kulübünde şarkıcı olarak sahneye çıktı.


Kısa şöhreti ve yarışmadan kazandığı para ödülü yanına kar kaldı.


BBG ünlülerinden biri daha. Bir süre müzik kanallarında VJ'lik yaptı, bir sinema filminde oynadı. Ama o da istediği şöhreti bir türlü yakalayamadı.


Onun şöhreti de kısa sürdü. Bir TV dizisinde oynadıktan sonra kayıplara karıştı.


BBG programının üçüncü serisinin birincisi.


Son olarak konuk olarak katıldığı bir TV programında göründü.


05 Edi de Biri Bizi Gözetliyor birincisi. Bu birincilikten sonra şöhreti uzun sürmedi.


Son olarak eşiyle birlikte trajik bir olay sebebiyle gündeme geldi. Bozukluoğlu'nun eşi tüp bebek tedavisi sırasında tüberküloz kapınca minik bebekleri Can'ı kaybeden çift yargıya başvurdu.


O da BBG şöhretlerinden. Herşeye muhalefet etmesi, herkesle tartışması onu da nefret edilerek sevilen ünlüler arasına soktu. Ama Gaye'nin şöhreti de yarışmayla birlikte tarihe karıştı.


Sinem'in katıldığı aynı yarışma ona da şöhretin kapılarını açtı. Sivri dili, kural tanımazlığı ve bildiğinden şaşmazlığı ile 'nefret edilerek sevildi."


Ama bu yarışmada kazandığı şöhret ona pahalıya mal oldu. Sinem'le evlenmek isteyen ve "Sen aşık olursan ben sana söylerim" dediği oğlu Ata'yı yarışmadan kısa bir süre sonra kaybetti. Semra Hanım bu en son bir TV kanalında evlilik programı sundu.


İlk BBG'nin birincisi Melih'in müzik ve dizi deneyimi hüsranla sonuçlandı.


Kısacık şöhreti de tatlı bir anı olarak kaldı.


Biri Bizi Gözetliyor şöhretlerinden biri daha. Maço tavırlarıyla yarışma yayınlandığı sürece ilgi odağı oldu. Ama onun şöhreti de kısa sürede bitti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler