HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler burada yatıyor

Ünlüler burada yatıyor

Bazılar için sıkıcı gelse de İngiliz Mark Dabbs için tarihi kişilerin mezarlarını ziyaret bir tutku. 20 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde ünlü kişilerin mezarını ziyeret eden Mark Dabbs (38) bunun için tam 40 bin euro (100 bin TL) harcamış. Hemşirelik yapan Dabbs şimdiye kadar 45 mezarı ziyeret ettiğini söylüyor.

Bazılar için sıkıcı gelse de İngiliz Mark Dabbs için tarihi kişilerin mezarlarını ziyaret bir tutku.

20 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde ünlü kişilerin mezarını ziyeret eden Mark Dabbs (38) bunun için tam 40 bin euro (100 bin TL) harcamış. Hemşirelik yapan Dabbs şimdiye kadar 45 mezarı ziyeret ettiğini söylüyor.


Ailesinin ve kız arkadaşlarının direncine rağmen bu tutkusundan vazgeçmemiş. Her gittiği mezarda da hatıra fotoğrafı çektirmiş.


Mark'ın ziyaret ettiği mezarlardan en sevdikleri ABD'nin suikasta kurban giden başkanı John F. Kennedy, ona suikast düzenlediği iddia edilen Lee Harvey Oswald ve ünlü Marksist Troçki.

Mark'ın bundan sonraki ilk ziyaret etmek istediği ise Kuzey Kore lideri Kim Il-sung'un mezarı. Bazı insanlar bunu hastalıklı bir durum olarak değerlendirse de onun için tarihi kişileri tanımak için güzel bir yöntem.

























Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler