HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler ve hayranları

Ünlüler için hayranlarına imza vermek son derece sıradan bir durum.

Ünlüler ve hayranları

HAYRANLARI ÖPÜŞMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Bir kulübenin önünde sıraya girdiler ve hayran oldukları ünlüyle öpüşme fırsatı yakaladılar.. Hem de kadın- erkek ayrımı olmaksızın.


Güzel oyuncu Jessica Alba, Los Angeles'taki Hollywood Bulvarı'nda kurulan bir kulübünin önünde sıraya giren hayranlarıyla bir camın arkasından öpüştü. Kimini dudağından öptü kimini de yanağından. Jimmy Kimmel Show'un bir parçası olarak hazırlanan bu bölümün çekimi sırasında 31 yaşındaki Alba da hayranları da çok eğlendi.


HAYRANININ KALÇASINI İMZALADI

Ünlüler için hayranlarına imza vermek son derece sıradan bir durum. Ama büyük olasılıkla böylesi pek azının başına geliyordur. İşte bu ilginç durum da ünlü şarkıcı Robbie Williams'ı buldu.


Turnesi kapsamında İsveç'in Göteborg kentinde konser veren Williams bir hayranının pankartlı ricasını kıramadı ve kalçasına imzasını attı.


Take The Crown turnesi kapsamında sahneye çıkan 39 yaşındaki Williams "Lütfen kalçamı imzala ki dövme yaptırabileyim" şeklindeki mesajı gördü ve ilgisini çekti.


Ünlü şarkıcı bu ricayı kırmamaya karar verip pankartla kendisine mesaj gönderen hayranını sahneye çağırdı ve kalçasına imza attı.


Kalçasına imza attıran Lone Mortinsen adlı genç kadın daha sonra Facebook sayfasında Williams'ın kendisine " Harika kalçaların var" dediği notunu da yazdı. Genç kadın Williams ile çektirdiği pozu Facebook sayfasında profil fotoğrafı da yaptı.

Yaklaşık 65 bin seyircinin önünde kot şortunu indirip Williams'a kalçasını imzalatan 22 yaşındaki Lone Mortinsen 12 yıldır Robbie Williams hayranı olduğunu söyledi.

Norveçli olan Mortinsen yaşadığı heyecan yüzünden konserden önceki gece uyuyamadığını söyledi. Genç kız "Williams ile karşılaşmak tamamen gerçek üstü bir durumdu" diye konuştu.


EN SEVDİĞİM ÜNLÜ

TV, sinema ve müzik dünyasının ünlüleri sokağa çıktıklarında bile rahatça yürüyemiyorlar. Nereye adım atsalar etrafları hayranları tarafından sarılıyor. Öyle ki bazen korumaları bile bu durumu engelleyemiyor. Bazı ünlüler bu durumdan pek hoşnut değil. Bazıları da hayranlarını kıramayıp dakikalarca fotoğraf çektiriyor, imza dağıtıyor. Kenan İmirzalıoğlu gibi bazıları da gördükleri aşırı ilgi yüzünden mahcup bile oluyor.

İşte ünlüler ve hayranları arasındaki o tarifsiz etkileşimin fotoğrafları.


KAÇAYIM BURADAN

Yeni filmi Oblivion'ın galası için Çin'e giden ünlü aktör Tom Cruise, hayranlarından koşarak kaçtı. Ünlü Çin Seddi'ni gezmeye giden Cruise'ın etrafını bir anda bir kalabalık sardı.


Çin Seddi'ni gezmek için orada bulunan turistlen Cruise'u görünce büyük ilgi gösterdi. Fotoğraf isteklerini kırmayan Cruise aşırı ilgiden bunalınca çareyi koşarak kaçmakta buldu. Ünlü aktör bu sırada da bir yandan gülümsüyordu. Cruise'un korumaları da aktörün peşini bırakmadı.

İşte o an objektiflere böyle yansıdı.


HAYRANINI TACİZ ETTİ

Sık sık genç hayranlarının tacizine uğrayan Justin Bieber bu kez aynı şeyi kendisi yaptı.

Miami'de düzenlenen bir etkinlikte hayranlarıyla buluşan Bieber, yanına yaklaşan genç bir kızla hatıra fotoğrafı çektirirken elini göğsüne koydu. Diğer eliyle de genç kızın omuzuna sarıldı.


Bieber'ın internetteki hayran sitelerinden birinde yayınlanan fotoğraf daha sonra kaldırıldı.


HAYRANLIĞIN BÖYLESİ

Müzik dünyasının çılgın şarkıcısı Lady Gaga'nın hayranları da en az kendisi kadar sıradışı.

Gaga kendisinde imza isteyen bir hayranının açtığı göğüslerine keçeli kalemle imzasını atarken böyle görüntülendi.


EMZİRİRKEN HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

İngiliz sinemasının çapkın aktörü Hugh Grant, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlara alışıktır elbette ama belki o bile böylesine ilk kez tanık oldu.

52 yaşındaki Grant, Kent şehrinde bir bara yaptığı ziyaret sırasında mekan sahibihih eşi Natalie kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi.

Genç kadın o sırada bebeğini emzirmesine bile aldırmayarak objektif karşısına geçti ve Grant ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hugh Grant ise olup bitene şaşırsa da gülümseyenek objektife poz verdi.


Aktör daha sonra da minik bebeği kucağına alarak bir fotoğraf daha çektirdi.

Kendisi de kısa bir süre önce ilk çocuğunu kucağına alan Hugh Grant, eski bir gazeteci olan bar sahibi ile sohbet etti.


Arabanın içindeki ünlü Çağatay Ulusoy. Onu gören hayranları bir anda etrafını çevirdi.


Halit Ergenç, bir hayranıyla fotoğraf çektiriyor.


Khloe Kardashian kırmızı ışıkta yayına gelen bir hayranıyla fotoğraf çekirirken.


Ünlü manken Miranda Kerr ve oğlu Flynn'ın bir hayranı onları havaalanında görünce kelimenin tam anlamıyla kendinden geçti.


Nicole Kidman'ın başrollerinden birini üstlendiği The Paperboy filminin Cannes'daki gösterimi yapıldı. Kidman, konuk olduğu Le Grand Journal programına giderken hayranlarıyla böyle buluştu. Objektiflere poz veren Kidman bol bol imza dağıttı. Kidman daha sonra da programda filmle ilgili yöneltilen soruları yanıtladı.


Taylor Momsen, sahnede hayranlarıyla kurduğu iletişimle bazen eleştiriliyor bazen de sempati topluyor. Bazen sahneye fırlayan bir fanatik hayranıyla çılgınca dans ediyor. Onları da gösterinin bir parçası haline getiriyor.


Momsen bazen de bu tür şovlarıyla kıskandırıyor


Mehmet Ali Erbil bir gece gezmesinde etrafını saran hayranlarıyla birlikte.


Hayranlarına en nazik davranan ünlülerden biri de Hazal Kaya. Genç oyuncu bir arkadaşıyla çıktığı gündüz gezmesinde şarabını bile rahatça yudumlayamadı. Önce hayranlarının uzaktan sevgi gösterilerine karşılık verdi. Daha sonra da onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.


Beren Saat fazla ortalıkta gezmeyi sevmiyor. Ama hayranları onu gittiği her yerde yakalayıp birlikte fotoğraf çektiriyorlar.


Bu fotoğraf geçtiğimiz yaz aylarında çeildi. Bodrum tatili yapan Kıvanç Tatlıtuğ, iskelede güneşlenmeye gitti. Yakışıklı oyuncu güneşlenirken etrafı bir anda kadın hayranlarıyla çevrildi. Ama Tatlıtuğ kalkıp gidince hayranları da dağıldı ve iskele bir anda boş kaldı.


Hayranlığın boyutları Hollywood'da biraz daha abartılı.. İşte Alacakaranlık serisiyleünlenen Robert Pattinson'ın hayranlarının çığırından çıkmış davranışlarından bir kaç örnek.


Pattinson hayranlarının elinden zor kurtuldu. Genç aktör son hız oradan kaçmak istiyor ama bu o kadar da kolay değil.


Megan Fox hayranlarını kırmamaya çalışıyor. Gülümseyip imza dağıtıyor, fotoğraf çektiriyor.


Transformers filminin Londra galasında kendisine gül vermek isteyen küçük bir hayranı paparazzilerle Fox'un korumaları arasında yaşanan arbedede zarar gördü. ÜsteliK Fox'a gülü de veremedi. Fox ise daha sonra "Karanlıktı ve etraf çok kalabalıktı, önümü göremiyordum. O gülü geri çevirmek istemezdim" diyerek minik hayranından özür diledi.


Brad Pitt de gittiği her yerde hayranları tarafından kuşatılıyor.


İşte katıldığı bir festivalde Pitt'in fotoğrafını çekmek için birbirlerini ezen hayranları.


Kimi zaman ailesiyle birlikte halk içine karışıp sıradan bir insan gibi davranan Pitt hayranlarının elini hiç boş çevirmiyor. Kimi zaman bir selam, kimi zaman imza kimi zaman da fotoğrafla onların gönüllerini alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler