HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerin bitmeyen şehir efsaneleri

Ünlülerin bitmeyen şehir efsaneleri

Ünlüler hakkında öyle dedikodular çıkıyor ki... Herkes onları gerçek sanıyor. Biz de, akıllarda yer eden o söylentileri ve ardındaki gerçekleri araştırdık. İşte, dedikodular ve gerçekler: Bülent Ersoy erkekken, nişanlısını hamile bıraktı mı? Cevap: Evet


Ahmet Kaya yaşıyor mu?
Cevap: Hayır.


Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği Gecenin Kanatları filmi ünlüler hakkında üretilen şehir efsanelerine yeni bir halka daha ekledi... Filmin başrol oyuncularından Beren Saat galaya katılmayınca dedikodu kulisleri de çalışmaya başladı. Herkes bir fikir üretti, her kafadan bir ses çıktı..


Bazılarına göre Saat'in sevgilisi genç yıldızın rol aldığı sevişme sahnelerinin basına sızmasından hoşlanmamış ve Saat'e "seni cinsel obje olarak kullandılar" diyerek galaya katılmamasını istemişti. Bir başka iddiaya göre de Saat sevişme sahnesinde göğüs uçlarının göründüğü sahnenin montajda çıkarılmasını istemiş çıkarılmadığını öğrenince de galaya gitmemişti. Saat ise bambaşka bir açıklama yaptı konuyla ilgili. O gece rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin çekimlerinde olması gerektiği için galaya gidemediğini söyledi. Ama sonuçta Saatin galaya katılmaması etrafında da magazin kulislerinde şehir efsaneleri üretilmiş oldu.


Sezen Aksu'nun Sarı Odalar şarkısını Sinan Çetin için yazdığı iddia edildi. Ancak Aksu, bu şarkısını kimin için yazdığını hala sır gibi saklıyor.


Hülya Avşar'ın ilk eşi Mehmet Tecirli ile düğününde çekilen bu karede yanında duran Helin'in ünlü sanatçının kardeşi değil kızı olduğu iddia edildi.


Oysa gerçekte Helin Avşar, Hülya Avşar'ın öz ve öz kızkardeşi.


Bir dönem Ajda Pekkan'ın erotik filmleri olduğu iddia edilmişti: Oysa bu iddia gerçek değil.


Seren Serengil'in 9 aylıkken ölen bebeğinin mezarının nerede olduğu da uzun süre merak konusu olmuştu. Minik bebeğin mezarı Atina'da.


Manken Pınar Yiğit'in ünlü yıldız Robbie Williams ile bir asansörde gerçekten öpüşüp öpüşmediği gündemi uzun süre meşgul etmişti.


Yiğit ve Williams gerçekten de bir asansörde öpüştü.


Uzun yıllar Atatürk'ün yüzünü güzel bulmadığı için Safiye Ayla'yı bir perdenin arkasından dinlediği iddia edildi.


Oysa bu gerçek değildi.


Modacı Cemil İpekçi'nin meditasyon yaptığı ve uçabildiği konuşuluyordu. Oysa bu gerçek değil. İpekçi meditasyon yapıyor ama henüz uçamıyor.


Yeşim Salkım'ın 2 buçuk milyon YTL'lik mücevherlerini gerçekten hırsızların çalıp çalmadığı da uzun süre konuşuldu. Mücevherler gerçekten çalındı ama hırsızlar bulunamadı.


Bir dönem Metin Akpınar'ın üç böbreği olduğu iddiaları ortada dolaşıyordu. Oysa bu gerçek değil.


The Doors grubunun lideri Jim Morrison'ın 1960'lı yıllarda ABD'deki uyuşturucu kültürünü araştırmak için görevlendirilen bir ajan olduğu iddia edilmişti.


Barbra Streisand'ın da porno filmlerde oynadığı iddia ediliyordu.


Ama bu iddia hiçbir zaman kanıtlanamadı.


Jamie Lee Curtis'in hermafrodit ( çift cinsiyetli) olarak doğduğu iddia ediliyordu.


Bu iddia da kanıtlanamadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler