HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uzaylıları gördüler mi?

Antik Çağ'da dünya dünya dışı bazı varlıkların olduğuna dair somut kanıtlara arkeolojik araştırmalar sayesinde ulaşabiliyoruz.

Uzaylıları gördüler mi?

Antik Çağ'da dünya dünya dışı bazı varlıkların olduğuna dair somut kanıtlara arkeolojik araştırmalar sayesinde ulaşabiliyoruz.


Bir zamanlar “Tanrıların Arabaları” kitabıyla dikkatleri cezbetmiş E.V.Daniken'in yazdığı sanılan yazılar belki de bir gün tarih kitaplarımızı değiştirebilir.


İşte kafa karıştıran kalıntılar...


Rönasans döneminde Avrupa’da çizilen birçok portrede karşımıza gök cisimleri çıkmaktadır. Bilindiği üzere söz konusu dönemde bu tip uçan cisimler henüz dünya üzerinde görülmüş şeyler değildi ki bu eserlerin bir çoğu Hristiyanlığın ilk dönemlerini yansıtmakta olduğundan söz konusu dönemle uçan cisimlerin ilişkilendirilmiş olması ilginçtir.


Hanedanlık dönemi Çin ilmi öyle bir noktaya gelmiş ki, fezaya yayılmak üzere planlar yapmışlar. Henüz makineler, yakıtlar, elektrik icat edilmemişken çizdikleri bu eser ise şaşırtıyor.


Güney Amerika'da taş yontma döneminden kalma bu heykeller tarihçileri düşündürüyor.


Avrupa’da ilk çağda insanların yaşadığı mağaralarda uçan daire çizimlerinin olması kafa karıştırıyor.


Bolivya’da, yontma taş devrinin hemen sonrasında yapılmış olan taşlardaki usta işçilik.


Kuzey Amerika yerlilerinin çizdiği duvar resimleri...


Avrupa’da, Hristiyanlığın ilk dönemlerine dair çizimler, İsa’nın çarmıha gerilişi ve uzay kapsülüne binmiş insanlar söz konusu. Antik Yunan dönemine uzanacak olursak, Antikythera Mekanizması var ki, arkeoloji tarihinin en önemli keşiflerinden biri olarak gösterilmektedir.


Günümüze birkaç dişli ve çarkı ve fanı Heredot’un Yunan Mitolojisini yazdığı dönemlerde yapılmış. O dönemin şartlarında, böyle bir mekanizmayı neden yaptıkları bilinmiyor.


Meksika'da Pacal, Maya tarihinde fezaya giden adam olarak biliniyor. Kendisine ait mezarda bulunan koca bir tablet ise; “Karanlığa giderken kullandığı cihaz” olarak adlandırılıyor.


Güney Amerika’nın bir başka gizemi olan Nazca çizgileri; insanların henüz yerleşik hayata geçtiğinin bile şüpheli olduğu bir dönemde, irili ufaklı kimileri küçük bir semt büyüklüğünde olabilen ve sadece gökyüzünden görülebilen bu çizgileri kim niye çizmiş olduğu bilinmiyor.


Elektriğin olmadığı bir çağda; Sümerler, Babiller'in yaptığı pil ise yine neden yapıldığı bilinmeyen aletler arasında...


Mısır’da bulunan Dandera Işığı, Kaba bir ampul düzeneği olup, Piramitlerin içinin inşaasının bu ampulle sağlanan ışıkla yapıldığı tarihte yazıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler