HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vahşi doğanın kazananları

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen ‘Vahşi Doğa Fotoğraf Ödülleri’ sahiplerini buldu. Yarışmanın birincisi "Turist" adlı kaz fotoğrafı oldu.

Vahşi doğanın kazananları

İşte 2014 İngiliz Vahşi Yaşam Fotoğraf ödülünü almaya hak kazanan kareler...

Şehirde vahşi yaşam kategorisinde birinciliği Lee Acaster'in 'Turist' adlı bu fotoğrafı aldı.


Londra'nın Thames Nehri'nde çekilen fotoğrafta bir kazı bulutlu gökyüzüne bakarken yakalayan Acaster aynı zamanda 5 bin sterlinlik ödülün de sahibi oldu.


Richard Shucksmith tarafından çekilen ve bir su samurunun bahtsız bir martıyı yakaladığını gösteren bu kare, hayvan davranışı kategorisinde birinci oldu.


Alexander Mustard tarafından çekilen ve iki mavi köpekbalığının dans eder gibi yüzüşünü gösteren bu su altı fotoğrafı, sahil ve deniz kategorisinde ödüle layık görüldü.


Shetland Adaları'nda kayalıkların üzerinden aşağıya bakan sümsük kuşlarını gösteren bu mükemmel fotoğrafın sahibi Ruth Asher, Doğal Yaşam Alanı kategorisinde ödüle hak kazandı.


16 yaşındaki Joshua Burch, Güney Londra'da çektiği gezintideki bu tilki fotoğrafı ile, 12-18 Yaş Arası Kategorisi'nin kazananı oldu.


Steven Fairbrother tarafından çekilen dinlenmekte olan bu tepeli karabatak Hayvan Portreleri Kategorisi'nde ödül aldı.


Londra'daki bir telefon kulübesini kaplamış bu sarmaşık fotoğrafı Philip Braude'e Botanik İngiltere Kategorisi'nde ödül getirdi.


Susie Hewitt'e Saklı İngiltere kategorisinde ödül getiren kare, camdaki bir sivrisineğin yakın çekimi oldu.


Bir akarsunun kenarında, ağzında kurtçuklar tutan bu derekuşu 11 yaşındaki William Bowcutt tarafından çekildi ve 12 Yaş Altı Kategorisi'nde birinci oldu.


Jim Greenfield tarafından Lincolnshire'de çekilen gri bir ayıbalığının yakın çekimi Doğaya Yakın Bakış Kategorisi'nde birinci olurken,


Alexander Mustard'ın Cornwall'de çektiği üstten köpekbalığı fotoğrafı da Siyah Beyaz Doğa Kategorisi'nde ödüle layık görüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler