HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vücutlarının yarısı gitti

İngiltere'de 444 kiloluk 51 yaşındaki Paul Mason, 2 yılda sıkı bir diyet ve ameliyatla tam 300 kilogram verdi.

Vücutlarının yarısı gitti

İngiltere'de 444 kiloluk 51 yaşındaki Paul Mason, 2 yılda sıkı bir diyet ve ameliyatla tam 300 kilogram verdi.


Mason bir zamanlar günde 20 bin kalori tüketiyordu.


İki yılda iki ameliyat geçirerek yağları alındı.


Şimdi kilosu sabit bir duruma gelene kadar ameliyat olmayacak.


Kilo verdikten sonra sarkan derilerinin yürüyüşünde zorluk çıkardığını söyleyen Mason, ameliyatla onların alınması gerektiğini belirtti Özellikle dizinin gerisindeki derinin yürüyüşene büyük engel olduğunu söyledi.


Mason şimdi deneyimlerini bir kitapta toplamaya çalışacak. Bu kitapta insanlara yeme bozukluğu ile ilgili önerilerde bulunacak.


Mason artık mücevher sektöründeki işine yeniden dönmek istediğini ve artık tekerlekli sandalyeye daha fazla ihtiyacı olmadığını belirtti.


Yürüyerek işlerini halletmek istediğini söyleyerek babası öldükten sonra kiloları aldığını ifade etti.


Eskiden tekerlekli arabayla yürüyebilen dünyanın en şişman adamı zayıflayınca kendisine bir kız arkadaş bile buldu.


Adamın belgeselini izleyen kız arkadaşı Rebecca Mountain, kendisine aşık oldu.


Yeni aşkı ile birlikte hayata daha sıkı bağlanan Paul Mason, hedefinin yüz kilonun altına inmek olduğunu söyledi.


SEYİRCİLER TANIYAMIYOR

ATV Avrupa, Kanal 7, STV Avrupa, ShowT ürk ve Showmax kanalllarında 'Emlak Turu' adlı programı sunan Duygu Meltem Yalçınkaya, yeni görüntüsüyle ise görenleri şaşırtıyor.


Yalçınkaya, 9 ayda tam 40 kilo vererek 111 kilodan 71 kiloya düştü. Böylece Yalçınkayai 52 bedenden 40 bedene düşmüş oldu.


Yaptığı Emlak programlarında on binlerce kişiyi hayallerine kavuşturarak tapu sahibi yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, 6 beden incelerek inanılmaz bir görüntüye kovuştu.


Güzelliği ile olduğu kadar artık yeni fiziği ile de tüm izleyicilerini büyüleyen Yalçınkaya, izleyicileri tarafından tanınmayacak hale geldi.


Op. Dr. Murat Üstün’ ün sergilediği mide küçültme ameliyatı sonrası sağlıklı bir yaşama adım attı. Sağlıklı ve düzenli beslenmenin yanı sıra düzenli olarak termal havuz, termal selülit jeli ve masaj yardımı ile 40 kilo vermeyi başaran Yalçınkaya, "En büyük şikayetim yeni halimi izleyicilerimin tanımaması" dedi.

Yalçınkaya: "Eski halimden oldukça şikayetçiydim. Kendimi bambaşka hissediyorum yeni yayın döneminde yepyeni görüntüm ve projelerimle izleyenlerimle buluşmaya hazırım” şeklinde konuştu.


'The Biggest Loser' isimli yarışmada 14'üncü sezonunun kazananı 26 yaşındaki yarışmacı Danni Allen oldu..


117 kilodan 62.1 kiloya düşen Danni dolayısıyla vücut ağırlığının yüzde 46.9’unu vermiş oldu...


Danni, 14 sezon sonrasında 'The Biggest Loser' ünvanını kazanan beşinci kadın yarışmacı oldu...


Yarışmadan 250 bin dolar kazanan Danni, gecenin tek kazananı değildi. Elenmiş yarışmacı Gina McDonald, kilo verme diyetine evde devam etmesinin ardından 100 bin dolarla ödüllendirildi...


Jeff Nichols 176 kilodan 93.8 kiloya düşerek yarışmada ikinci oldu. 148.7 kilodan 86.1 kiloya düşen Jackson Cartes isimli kişi ise yarışmada üçüncü sırada yer aldı...


Ünlü bir fast food zincirinde çalışan Teresa Mayhew neredeyse hergün fast food türü yiyecekler tüketiyordu.


Güney Galler’de yaşayan 25 yaşındaki Teresa Mayhew, kahvaltıda ve öğle yemeğinde hamburger, akşam yemeğinde ise pizza ve kebap yiyordu.

Bunun sonucunda 121 kiloya kadar çıkan genç kız zayıflamaya karar verdi.


Yulaf lapası ve salata yemeye başlayan Teresa, 50 kilo vermeyi başardı. 71 kiloya kadar düşen Terasa, “Fast food’u seviyordum, çalıştığımız fast food restoranında bize bedava hamburgerler veriliyordu. Sürekli yiyordum. İş arasında yiyordum. Tıka basa dolduğumu gerçekten bilmiyordum.


Şimdi ise kilo verdiğime inanamıyorum. Vücüdum şimdi harika” dedi.


İngiliz Carole Wright, fotoğraftaki kilolu haliyle doktorlarından böyle çok fazla yaşayayamayacağı haberini alınca kilo vermeye azmetti ve başardı.


Şu anda 54 yaşında olan Wright, bambaşka biri olarak yılın en çok kilo veren kadını seçildi.




Amerika'da yayınlanan bir yarışma programına katılan şişman yarışmacılar verdikleri kilolarla ve yeni görünümleriyle herkesi şaşırttılar.














Kelimenin tam anlamıyla vücutlarının yarısı gitti. İlaçsız, operasyonsuz adeta mucize gerçekleştirenler, nasıl zayıfladıklarını People Dergisine anlattı.


29 yaşındaki Josie Raper, tam 108 kiloydu. Bunun nedenini de fast- food alışkanlığına bağlıyor. Bir gün eşi ve kızıyla Hawai tatiline gittiğinde bacaklarının kalınlığına, yüzünün ve vücudunun iriliğine kendisi de inanamamış. Fast food yemeği bırakmış, yeni bir hayat tarzı geliştirmiş ve sonuç..


Raper şimdi 53 kilo.


Stacie Guinnes, 20'li yaşlarının başında 154 kiloymuş. Lise yıllarında bir sevgilisi varmış ve onun yanında neredeyse bir kuş kadar az yiyormuş. "Çünkü beni yerken görmesini istemiyordum" diye anlatıyor. Ama daha sonra bunun acısını fazlasıyla çıkarıyormuş. Doktoru ailesinde diyabet ve yüksek tansiyon hastaları bulunduğunu göz önüne almış ve dikkatli olması gerektiğini söylemiş. Sonunda Stacie "yeter artık" deyip Los Angeles'ta bir merkeze gitmiş. Sonuç ....


Genç kız şimdi 69 kilo. Ve artık yeni bir tutkusu var. Brokoli yemek...


Lisa Dreher, bir zamanlar 116 kilo ağırlığında bir genç kadındı. Çocuklarının yemek için aldıkları abur cubur yiyeceklerin çoğunu kendisi yiyormuş. Onun hayatını değiştiren ise babasının geçirdiği kalp krizi olmuş. Daha sonra onun sağlıklı kalması için yemek alışkanlıklarını değiştirmişler ailece. Sonuç inanılmaz...


Genç kadın şimdi 57 kilo...


Arya Farzin, tam 165 kiloydu. Bunun nedeninin de yanlış yemek yeme alışkanlıkları olduğunu söylüyor. Daha sonra amcasının önerdiği bir beslenme sistemi sayesinde fazla kilolarından kurtuldu. Sonuç...


Farzin şimdi 73 kilo.


Lessie Alvarado, bir zamanlar 136 kiloydu. Onu bu hale getiren hiç durmadan yemesi olmuş. Akşam yemeklerini fast food restoranlarında yiyen Alvaroda, eve geldikten bir kaç saat sonra da yine yemek yiyormuş. Kocası ve onun kızkardeşiyle fast food restoranlarından hiç çıkmadıklarını söylüyor. Genç kadın daha sonra bir arkadaşı sayesinde kickbox'a merak sarmış. Ardından bir beslenme merkezine gidip yemek yeme alışkanlıklarını tamamen değiştirmiş.


Alvaroda şimdi 65 kilo ve eski görüntüsünden eser yok.


Paige Schmelzer, bir zamanlar 108 kiloluk bir genç kadındı. O da sürekli ve hiç durmadan yediğini söylüyor. Öyle ki ne kadar yediğini kendisi bile bilemiyormuş. Ama 30 yaşına girmeden değişmeye karar vermiş. Jimnastiğe başlamış. Şimdi haftada 3 güç kardiyo jimnastik yapıyor ve bakın artık nasıl görünüyor.


Schmelzer, şimdi 51 kilo.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler