HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni sezon dizileri (2013- 2014)

İşte yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve hikayelerine kaldıkları yerden devam edecek olan birbirinden iddialı yapımlar...

Yeni sezon dizileri (2013- 2014)

İşte yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve hikayelerine kaldıkları yerden devam edecek olan birbirinden iddialı yapımlar...


FATİH

Kanal d'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri Fatih. Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik’in paylaştıkları, yapımını MED Yapım’ın üstlendiği diziyi Merve Girgin yönetiyor


Daha ekrana gelmeden büyük ses getiren “Fatih”in çekimlerine geçtiğimiz günlerde start verildi.


A.Ş.K.

Sezonun iddialı projelerinden A.Ş.K eylül ayında Kanal D'de ekranlara gelecek.
Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu, Aslı Tandoğan ve Erkan Can yer alıyor.


Dizi spor akademisinde tanışıp vaşık olan Azra ve Kerem ile hayatlarında umulmadık bir anda dahil olan Şebnem'in hikayesini anlatacak.


KAYIP

KANAL D’nin yeni dizisi “Kayıp”ın çekimleri İstanbul-Kemerburgaz’da devam ediyor. Eylül ayında başlayacak dizinin yönetmeni, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”yi de yöneten Zeynep Günay Tan.


Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerinde Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık ve Menderes Samancılar’ın yer aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra heyecan verici hikâyesiyle de dikkat çekiyor.
“Kayıp”, polis tarafından evden götürülen oğullarından bir daha haber alamayan varlıklı Şarman Ailesi’nin öyküsünü anlatıyor.


Aile oğullarını bulmak için amansız bir mücadeleye girerken, bu süreçte herkesin sırları açığa çıkıyor.


ESKİ HİKAYE

Kuzey Güney dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy, yeni sezonda 'Eski Hikaye' dizisi ile ekranlarda olacak. Buğra Gülsoy'un dizisi TRT 1 'de izleyici ile buluşacak.


GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI

Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Görüş Günü Kadınları. Eşlerini göremek için cezaevine giden 4 farklı kadının hikayesinin anlatılacağı dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade ve Semra Dinçer rol alıyor.


FATİH HARBİYE

Pis Yedili'den olaylı bir şekilde ayrılan Kadir Doğulu, eylül ayında yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Kadir Doğulu'ya Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer eşlik edecek. Dizi Peyami Safa'nın aynı isimli eserinden uyarlanacak.


Fatih Harbiye'de Fatih'te doğup büyüyen Neriman, onun çocukluk aşkı Şinasi ve İstanbul'un varlıklı ailelerinden birinin oğlu olan Macit'in hikayesi anlatılacak. Dizi Fox Tv'de ekranlara gelecek.


MEDCEZİR

Adını Feriha Koydum'dan sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Çağatay Ulusoy Eylül ayında ekranlara dönüyor. Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşacak olan Ulusoy, 'Medcezir' ile izleyici karşısına çıkacak. Star Tv'de ekrana gelecek olan dizi The O.C'den uyarlanacak.


Dizinin senaryosuna Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi başarılı projeleri ekrana getiren Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu kaleme alacak.


ÇOCUKLAR DUYMASIN

Senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği Çocuklar Duymasın 4. kez izleyici ile buluşacak. Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı dizi Fox Tv'de yayınlanacak.


ÇALIKUŞU

Reşat Nuri Güntekin'in eseri Çalıkuşu yeni sezonda dizi versiyonu ile ekranlardaki yerini alacak. Feride karakterine Fahriye Evcen'in hayat vereceği dizide erkek başrol Burak Özçivit'in olacak. 'Çalıkuşu' dizisi yıllar önce TRT'de yayınlanmıştı.


ARKA SOKAKLAR

Yayın hayatında uzun yılları geride bırakan Arka Sokaklar 7. sezona eylül ayında merhaba diyecek. Diziye 2 yeni isim dahil olacak.


GALİP DERVİŞ

Engin Günaydın'ın başrolünü üstlendiği Galip Derviş'in hikayesi yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.


GÜZEL ÇİRKİN

Ali Sunal ve Naz Elmas'ın paylaştığı yaz dizisi Güzel Çirkin yeni sezonda da devam edecek.


GÜNEŞİ BEKLERKEN

İlk bölümü temmuz ayında yayınlanan Kanal D'nin başarılı gençlik dizisi Güneşi Beklerken yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek.


MERHAMET

Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'on başrolünü üstlendiği Narin ile Fırat'ın hikayesini anlatan Merhamet, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.


YALAN DÜNYA

Senaristliğini Gülse Birsel'in üstlendiği Yalan Dünya yeni kadrosu ve bölümleri ile eylül ayında izleyici ile buluşacak.


BENİM HALA UMUDUM VAR

Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay'ın başrollerini üstlendiği Benim Hala Umudum Var ekran macerasına yeni sezonda da devam edecek. Umut'un Ozan'la olan fırtınalı aşkını konu alan dizide izleyiciyi şaşırtacak sürprizler yaşanacak.


BENİM İÇİN ÜZÜLME

Mahsun Kırmızgül'ün imzasını taşıyan Benim İçin Üzülme atv'de izleyici ile buluşuyordu.

Dizi yeni sezonda kanal değiştirdi. Eylül ayında ekranlara gelmeye başlayacak olan Benim İçin Üzülme Show Tv'de yayınlanacak.


DİLA HANIM

Yayın hayatında bir sezonu geride bırakan ve Erkan Petekkaya ile Hatice Şendil'in rol aldığı Dila Hanım'ın yeni bölümleri eylül ayında ekranlara gelecek.


DOKSANLAR

Senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Doksanlar da yeni sezonda devam edecek dizilerden biri.


HUZUR SOKAĞI

Bilal ile Feyza'nın nikahında patlayan silahın sesiyle sezona ara veren Huzur Sokağı'nın yeni bölümleri eylül ayında ekranlara gelecek.


İNTİKAM

Beren saat, Mert Fırat ve Nejat İşler'in başrollerini paylaştığı Revenge'in uyarlaması olan İntikam kendi gününde ve saatinde yayınlanmaya devam edecek.

Eylül ayında yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayacak olan diziye iki isim katılacak.


KARADAYI

Başrollerini Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı dizi yeni bölümleriyle eylül ayından itibaren ekranlara gelmeye devam edecek.


KURTLAR VADİSİ

Necati Şaşmaz'ın başrolünü üstlendiği Kurtlar Vadisi yayın hayatında 10 yılı geride bıraktı.

Eylül ayında bir kez daha izleyici ile buuşacak olan dizi yine atv'de ekrana gelecek.


MUHTEŞEM YÜZYIL

Meryem Uzerli'nin ayrılmasının ardından yola Vahide Gördüm ile devam etme kararı alan Muhteşem Yüzyıl geçen yıl olduğu gibi yine Star Tv'de ekranlara gelecek.


TATAR RAMAZAN

Kadir İnanır'ın efsane filminden uyarlanan Tatar Ramazan yeni sezonda da ekranlarda olacak.

Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise sürpriz değişiklikler yaşanacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler