HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YouTube'un en popülerleri

YouTube dünyasında milyonlarca takipçisi olan kanallar ve kullanıcılar olduğunu biliyor muydunuz? İşte o dünyanın en popülerleri...

YouTube'un en popülerleri

YouTube dünyasında milyonlarca takipçisi olan kanallar ve kullanıcılar olduğunu biliyor muydunuz? İşte o dünyanın en popülerleri...


20- UberHaxorNova/NovaPipeBomb

Videolarının toplam izlenmesi 1.38 milyar kişi. 24 yaşında. hesabının toplam abone sayısı 2,7 milyon. Asıl adı James Wilson Jr. Video oyun yorumlarıyla çok ünlü.


19- HolaSoyGerman

Videolarının toplam izlenmesi 1.52 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 19,9 milyon. Asıl adı German Garmendia ve 23 yaşında. Komedi videolarıyla çok ünlü.


18- TheDiamondMinecart

Videolarının toplam izlenmesi 1.53 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 4,11 milyon. Asıl adı Daniel, video oyunlara yönelik yorumlarıyla ünlü.


17- VanossGaming

Videolarının toplam izlenmesi 1.56 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 9.52 milyon. Hesap komedi videolarıyla ünlü.


16- Vegetta777

İspanyol Samuel de Luque, Minecraft, Saint's Row, ve Battlefield gibi popüler oyunlara yaptığı seslendirmelerle ünlü. Videolarının toplam izlenmesi 1.62 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 7,46 milyon.


15- JennaMarbles/JennaMarblesBlog

Videolarının toplam izlenmesi 1.70 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 15,5 milyon. Kendi açıyla hesabını yöneten Jenna, güzel görünme tavsiyeleriyle biliniyor. Hesabından yılda 350 bin dolara yakın para kazandığı biliniyor.


14- CaptainSparklez

Videolarının toplam izlenmesi 1.70 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 8.14 milyon. Jordan Maron adlı kullanıcı geçen ay videoları 1 milyar toplam izlenmeyi geçen beşinci video oyun yorumcusu oldu.


13- TheWillyRex/WillyRex

Videolarının toplam izlenmesi 1.85 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 10 milyon. Madrid'de yaşayan Guillermo Diaz da bilinen bir video oyun yorumcusu.


12- NigaHiga/HigaTV

Videolarının toplam izlenmesi 2,13 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 15,89 milyon. Ryan Higa, 24 yaşında ve YouTube'da komedi videolarıyla ünlenen ilk kişiler arasında gösteriliyor.


11- BFvsGF/PrankvsPrank

Videolarının toplam izlenmesi 2,14 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 11,58 milyon. Hesap ilk olarak sevgilisi kandırmaya çalışan Jeanna'nın videosuyla başladı ama sonrasında tüm dünyaya yayıldı.


10- StampyLongHead

Videolarının toplam izlenmesi 2,15 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 4,16 milyon. Joseph Garrett İngiltere'de video yorumlarıyla bilinen en ünlü isimlerden.


9- BluCollection

Videolarının toplam izlenmesi 2,24 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 1,25 milyon. Kanal oyuncakların nasıl kurulacağını, nasıl oynanacağını ve saklanacağını anlatan videolarıyla biliniyor.


8- SkyDoesMinecraft

Videolarının toplam izlenmesi 2,36 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 10,57 milyon. Adam Dalhberg de video yorumlarıyla bilinen ünlü YouTube insanlarından.


7- TheFineBros/TheFineBros2

Videolarının toplam izlenmesi 2,36 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 11,18 milyon. Brooklyn'de yaşayan Benny ve Rafi Fine adlı kişilerin yönettiği hesap kişilerin tepkilerini gösteren videolarıyla biliniyor.


6- RayWilliamJohnson

33 yaşındaki Ray William Johnson'ın yönettiği hesap viral videolara yönelik yorumlarıyla ünlü. Videolarının toplam izlenmesi 2,76 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 10,8 milyon.


5- BlueXephos

İngiltere merkezli en ünlü video yorum kanallarının başında geliyor. Videolarının toplam izlenmesi 2.86 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 7.2 milyon.


4- TobyGames/TobyTurner/Tobuscus

Komedi videolarıyla ünlü hesabın videolarının toplam izlenmesi 2.91 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 14,99 milyon.


3- DisneyCollectorBR

Adı bilinmeyen bir Brezilyalı kadına ait hesap Disney oyuncaklarıyla nasıl oynanacağını, onların nasıl kurulup, saklanacağını öğreten bir kanal. Videolarının toplam izlenmesi 3.69 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 2.81 milyon.


2- Smosh

YouTube dünyasının en bilinenleri Ian Hecox ve Anthony Padilla tarafından yönetilen hesap komedi videolarıyla bilinen hesabın videolarının toplam izlenmesi 6.18 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 32.81 milyon.


1- PewDiePie

Felix Arvid Ulf Kjelberg adlı İsveçli video yorumcusuna ait hesabın videolarının oplam izlenmesi 6.65 milyar kişi. Hesabının toplam abone sayısı 32 milyon.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler