HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz mi? Maç hangi kanalda?

Beşiktaş Leipzig maçına sadece birkaç saat kaldı... Salı gecesi maçı olması nedeniyle, Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz mi yoksa şifreli mi merak ediliyor. UEFA, genellikle şifresiz maçları salı gecesine ayarlıyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Leipzig, tamamiyle kapalı bir kutu. Peki, Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi G grubundaki bu maç hangi kanalda gösterilecek?

 Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz mi? Maç hangi kanalda?

Beşiktaş Leipzig maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Almanya'nın son iki sezondur çokça adından söz ettirdiği temsilcisi, Leipzig özellikle Bundesliga'daki performansıyla ön planda. Hızlı, genç ve çabuk karar verebilen bir kadroya sahip olan Leipzig, Beşiktaş için önemli engellerden bir tanesi olarak gösteriliyor. UEFA, haftada bir kere şifresiz maç gösterimi uyguluyor ve şifresiz maçlar genellikle salı geceleri uygulanıyor. Peki, Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz mi olacak? Beşiktaş Leipzig maçını hangi kanaldan takip edeceğiz?

BEŞİKTAŞ LEIPZIG MAÇI HANGİ KANALDA? MAÇ ŞİFRESİZ Mİ?

Şampiyonlar Ligi G grubu, Beşiktaş Leipzig maçı ile devam ediyor. Beşiktaşlı taraftarlara ve futbol severlere iyi haber; maç TRT 1'de yayınlanıyor! Dolayısıyla, Beşiktaş Leipzig maçı TRT 1, TRT Spor Web TV maçı canlı ve şifresiz yayınlayacak.

Beşiktaş, bu akşam avrupa'daki 198. maçında ve kalesinde toplam 282 görmüş. 74 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet almış. Almanlar karşısında ise 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet istatistiği bulunuyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ LEIPZIG MAÇI 11'LERİ

BJK: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk
Leipzig: Gulasci, Orban, Upamceno, Klosterman, Halstenberg, Sabitzer, Forsberg, Ilsanker, Demme, Poulsen ve Werner...

Grubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse 6 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiası adına önemli bir adım atacak.

Beşiktaş'ın rakibi, Alman Leipzig, G Grubu'ndaki ilk maçında Fransa temsilcisi Monaco ile evinde 1-1 berabere kaldı. Leipzig, Bundesliga'nın 6. haftasında Eintracht Frankfurt’u 2-1 yendi. Liginde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Alman ekibi, şu ana dek 10 puan topladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler