HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Bir Çocuk Değişir, Dünya Değişir”

Ağrı’daki çocuklar okusun diye konser.

 “Bir Çocuk Değişir, Dünya Değişir”

Ağrı Tezeren Köyü’nde bu defa 5. okul için kollar sıvandı. BRM- Boğaziçi Üniversitesi ve Robert Koleji Mezunlar Derneği üyeleri önderliğinde yürütülen Ağrı Tezeren Köyü okul projesi büyüyerek devam ediyor. Projeye destek olan Anjelika Akbar sahneye yine çocuklar için çıkacak. Sanatçıya, multi müzisyen Tolga Ünaldı ve keman virtüözü Muhammed Yıldırır’da eşlik edecek.

Ağrı Tezeren Köyü okul projesinin en başından beri ilham perisi olan ve bugüne kadar projeye gönüllü destek veren, değerli sanatçı besteci ve piyano virtüözü Anjelika Akbar, bu projeye can vermek için tekrar sahne alacak.

23 Ekim 2014 tarihinde 20:00’da İstanbul Fulya Sanat Merkezi’nde Anjelika Akbar’ın önderliğinde gerçekleştirilecek konserde sanatçıya etno-müzikolog ve onlarca müzik aletine hakim olan multi-müzisyen Tolga Ünaldı ile Türkiye'nin en genç keman virtüözü Muhammed Yıldırır da eşlik edecek.

Batı'nın ve Doğu'nun tınıları yardım konseri için bir araya gelen bu üç farklı müzisyenin icraları ile gelenlere müzik ziyafeti sunarak keyifli anlar yaşatacak! Konserden elde edilen tüm gelir Tezeren Köyü’ne okul yapılması için başlatılan kampanyaya aktarılacak.

Anjelika Akbar, Türkiye’nin kalkınması için çok önemli olan bu projede herkesi destek olmaya davet ettiklerini belirtti.

Akbar; “Bir çocuk değişir, dünya değişir. HADİ!” diyoruz. Bu motto ile yola çıktık. Şuan da 5. Okulumuz için kolları sıvadık. Bu proje hepimizin kalbine dokunuyor. Şimdi o sıralarda öğrenciler oturuyor ve eğitim alıyorlar. Bu dünyada yapılabilecek en güzel şeylerden biri” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler