HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

03 Temmuz Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar oğlak burcunda oluşan Dolunayın yansımaları etkisinde. Dolunayın yansımalarını görmek için günlük burç yorumlarınıza bakmalısınız. İşte 3 temmuz Cuma günlük burç yorumları...

03 Temmuz Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Bu sürecin burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları güne Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Ciddiyetle işlerinizi yapacaksınız. Sorumluluklarınızı önemseyecek, belli kriterler çerçevesinde hareket edeceksiniz. Bu enerji pek hoşunuza gitmese de, bu noktalara dikkat etmeniz yararlı olur. Boğa burçları Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma gününe başlıyor. Gerçekçi ve sorumluluk sahibi birey olarak, problemleri veya günlük hayatta karşılaştığınız durumları lehinize çevirebilecek güce sahipsiniz. İkizler burçları Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyor. Her konuda belli bir ciddiyet üzerinizde hakim olabilir. Finansal konularda saat 13:38 olana dek halledilmesinde yarar var. Yengeç burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde. İlişkilerinizde ciddiyet ve sorumluluk duygusunu önemsemeniz gereken bir gündesiniz. Aslan burçları Cuma gününe Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyor. Günlük aktivitede sorumluluklar, aileyle temas, ciddiyet gibi olgular ön planda olacak. Başak burçları aşk hayatlarını ilgilendiren konulara ciddiyetle yaklaşacak. Duygularınızın rotasında hep bu olgu baş planda yer alacak. Sağlam, güvenilir, dürüst olana yönelebilirsiniz. Terazi burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında. Duygularınız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyorsunuz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alacaksınız. Akrep burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde. Çevremizde bulunan kişilerle ciddi konular üzerinde konuşabilir, bağlantılar kurabilirsiniz. Ailenizle olan temasınız da bir hayli yoğunlaşır. Sorumluluk, hak bilirlik, saygı, dürüstlük gibi ilkelere önem verebilirsiniz. Yay burçları güne Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda daha dikkatli, sorumluluk çerçevesinde hareket edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı alırken, bütçeniz şartlarını gözetebilirsiniz. Ailenize önem verecek, onların gereksinimleriyle ilgilenebilirsiniz. Genelde duygularınız mesafeli ve ciddi. Oğlak burçları burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay, prensiplerinize verdiğiniz önemin işaretçisi. Ciddiyet ve sorumluluk duygusu bir hayli yoğun. Etrafınızdaki insanların size karşı saygılı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendinizle çelişmezsiniz. Duygularınız ve istekleriniz aynı doğrultudadır. Kova burçları Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma gününe başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Balık burçları Ay-Oğlak burç geçişi etkinliğinde. Ailenizde bulunan büyükleriniz, yaşça büyük kişiler, tecrübelerini önemsediğiniz insanlarla temasınız daha yoğundur. Etrafınızda aklı başında, hoşgörülü insanlar olsun istersiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler