HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 PKK'lı terörist teslim oldu

Habur'da PKK'dan kaçtığını söyleyen 12 militan güvenlik güçlerine teslim oldu.

12 PKK'lı terörist teslim oldu

TSK'nın internet sitesinde verilen bilgilere göre, dün saat 16.15'te Irak Kuzeyinde faaliyet gösteren Bölücü Terör Örgütü mensubu ikisi kadın toplam 12 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı Emniyet Amirliğine teslim oldu.

TERÖRİSTLER BİR VATANDAŞI KAÇIRDI

Dün öğle saatlerinde Bölücü Terör Örgütü mensubu üç terörist Diyarbakır Silvan'da bir vatandaşı, evinden silah zoruyla çıkararak kaçırdı ve vatandaşın bir aracını gasp etti.

YAKALANAN TERÖRİSTLER

Dün sabaha karşı Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca alınan bir ihbar üzerine, Suruç ilçei Gölen Mahallesi mülki sınırları içerisinde, terör örgütünden kaçan Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı.

Akşamüstü ise İzmir İl Jandarma Komutanlığınca alınan bir duyum üzerine, İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Armutlu Beldesi Cumhuriyet Mahallesi mülki sınırları içerisinde, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist yakalandı.

MARDİN'DE TÜRK BAYRAĞINI İNDİRDİLER

Kimliği meçhul kişiler, 25 Ağustos günü saat 18.00 sularında, Mardin'in Nusaybin İlçesi Gırnavas Mahallesinde bulunan Toplum Sağlık Merkezinin bahçesindeki Türk Bayrağını indirerek aldı.

200 KİŞİLİK TERÖR ÖRGÜTÜ YANLISI GRUP ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ PROTESTO ETTİ

Yaklaşık 150-200'er kişilik Bölücü Terör Örgütü destekçii gruplar, elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla Mardin Kızıltepe yakınlarında birçok yerde yol kesti. Söz konusu karayolları bu gruplar ikna edilerek ya da güvenlik güçlerinin müdahalesiyle trafiğe açıldı. Olaylar esnasında, herhangi bir personel ve vatandaş yaralanmadı. Elektrik kesintisi bahanesiyle 27 Ağustos 2014 günü geceyarısı 1.00'de kapatılan Kızıltepe-Viranşehir karayolu halen trafiğe kapalı bulunuyor.

PİKNİK TÜPÜNDE BOMBA

Dün Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca alınan bir ihbar üzerine, Çağlayancerit İlçesi Engizek Mahallesi mülki sınırları içerisinde, yayla yolu üzerinde toprağa gömülü vaziyette, piknik tüpü içerisine yerleştirilmiş El Yapımı Patlayıcı düzeneği tespit edildi. El Yapımı Patlayıcı, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Unsuru tarafından yerinde imha edildi.

Dün ayrıca Kara Kuvvetleri 3'üncü Komando Tugay Komutanlığının yol emniyeti maksadıyla görevlendirilen unsurları tarafından, Siirt-Eruh Bilgili Köyü bölgesinde bir İtalyan menşeli " VS-50 " Anti Personel Mayın tespit edildi. Mayın imha edildi.

(ANKA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler