HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Temmuz'u anma törenine eski başbakan da katıldı

Anma törenine, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakanlardan Tansu Çiller, Bakanlar Kurulu üyeleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, bazı milletvekilleri, belediye başkanlarının yanı sıra aralarında Orhan Gencebay, Metin Şentürk, Alişan, Nadide Sultan'ın bulunduğu sanat ve spor dünyasından isimler de katıldı.

15 Temmuz'u anma törenine eski başbakan da katıldı

15 Temmuz'u anma törenine sürpriz bir isim katıldı. Eski başbakanlardan Tansu Çiller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 15 Temmuz'u anma töreninde yer aldı. Çiller'in yanı sıra Orhan Gencebay, Metin Şentürk, Alişan, Nadide Sultan gibi tanınmış isimler de törene katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma töreninde, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, şehitler için dua etti.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının ardından 15 Temmuz şehitlerinin isimleri tek tek okundu ve saygı ışıkları yakıldı. Vatandaşlar, okunan her isimden sonra "Burada" diye bağırdı.

- Şehitler Makamı açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hitabının ardından beraberindekilerle Şehitler Makamı'nın açılışını yaptı ve dua etti.

Törenin sona ermesiyle vatandaşlar da alandan ayrılmaya başladı.

AA

AA


En Çok Aranan Haberler