HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1923’e ‘darbe’ diyen AKP’liden yeni açıklama: Hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz!

Diriliş 2023 Gençlik Derneği’nin Giresun Kültür Evi’nde organize ettiği toplantıda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz” dedi.

1923’e ‘darbe’ diyen AKP’liden yeni açıklama: Hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz!

Toplantının açılış konuşmasını yapan Esenyurt Diriliş 2023 Gençlik Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, “Her hareketin önünde engeller vardır ve bu her hareketin de bir lideri vardır. Biz kendimize öncü olarak İlçemizin Belediye Başkanı, Şehr-ül Emin’imiz Necmi Kadıoğlu’nu seçtik. Esenyurt’u bir okul bildik ve biz bu okulda korkmamayı, dik durmayı, eğilmemeyi, vatan, millet, memleket aşkı ve tam sadakati Belediye Başkanımızdan öğrendik” ifadelerini kullandı.

“16 NİSAN’DA BU HAİNLERİN KOYDUĞU SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Toplantıda son konuşmayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptı. “Bunlar, Anayasa değişikliğinden çok korkuyorlar” diyen Kadıoğlu, 16 Nisan’da sistemi değiştireceklerini söyledi. Yerelgaste’nin haberine göre, Kadıoğlu, “Biz öyle bir milletiz ki 1000 yıl Avrupalılara ‘Dur’ dedik. Biliyoruz ki onlar bu topraklardan geçip aşağılara indikçe insanlara zulmedecekler, huzuru bozacaklar. 1000 yıl boyunca atalarımız bu zulümlere engel oldu. Sonra içimizdeki hainler yüzünden bir dönem tökezledik lakin 16 Nisandan sonra tekrar eski gücümüze kavuşacak ve bu hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz” dedi.

"1923'TE DARBE YAPTILAR"

Kadıoğlu, “10 yılda Osmanlı’yı tarumar ettiler, yıktılar. 1923’te de koskoca 650 yıllık çınara darbe yaptılar. Cumhuriyet kuruldu. İçinden ihanet edenler, eCdada hainlik edenler olunca hayır gelmiyor. Bu milleti, millet yapan değerlere saldırmaya başladılar” demişti.


En Çok Aranan Haberler