HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014-TUS İlkbahar dönemi yeniden değerlendirme sonuçları açıklandı

2014-TUS İlkbahar Dönemi sınavı bir soruya yönelik yürütmeyi durdurma kararının ardından yeniden değerlendirildi ve sonuçlar açıklandı.

ANKARA (ANKA) -Yeni oluşacak sonuçlara göre 2014-TUS İlkbahar Dönemi 3. Yerleştirme işlemi yapılacak.

2014-TUS İlkbahar Dönemi Sınavı Temel Bilimler Testinin Temel Soru Kitapçığında yer alan 104. soruya (Farmakoloji) ilişkin Yürütmeyi Durdurma Kararının uygulanması amacıyla ilgili testte en az bir cevabı bulunan tüm adayların cevap kâğıtları yeniden değerlendirildi. Değerlendirme sonrası oluşan sınav sonuçları açıklandı. Yeni oluşacak sınav sonuçlarına göre adaylardan tercihleri alınarak 2014-TUS İlkbahar Dönemi 3. Yerleştirme işlemi yapılacak.

Tercih işlemleri 9-14 Ekim tarihleri arasında adayların erişimine açılacak. Tercih işlemlerinde, tercih sisteminde kullanılacak kontenjan ve koşul tabloları ile yerleştirme kuralları, 2014-TUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme işlemleri ile aynı olacak. 2014-TUS İlkbahar Dönemi yerleştirme işlemlerinde tercih hakkı olup ilgili dönemde tercih yapmamış adaylar da bu yerleştirme için tercih yapabilecekler. 2014-TUS İlkbahar Dönemi yerleştirme işlemleri için tercih yapan adaylar, bir kuruma yerleşmiş olsalar da, istedikleri takdirde ilk yerleştirmede yapmış oldukları tercihlerini bu tercih döneminde güncelleyebilecekler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler