HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 Pirelli Takvimi'nden Türkiye'ye 700 adet gönderildi

Her yıl sınırlı sayıda üretilen Pirelli Takvimi'nden 2015 yılında 17 bin adet üretildi. Türkiye'ye 700 adet gönderilen 2015 yılı Pirelli Takvimi'nin bu yıl ki teması ise 'Fetiş'.

2015 Pirelli Takvimi'nden Türkiye'ye 700 adet gönderildi

Her yıl merakla beklenen Pirelli Takvimi, bu yıl 'Fetiş' temasıyla hazırlanıyor. Her yıl birbirinden güzel modellerin fotoğraflarının yer aldığı Pirelli Takvimi, yine nefesleri kesiyor. 2015 Pirelli Takvimi'nin tanıtımı 18 Kasım'da Milano'da gerçekleştirildi. Steven Meisel tarafından yapılan fotoğraf çekimlerinde kadınlar yine merkeze yerleştirildi. Milano'da tanıtımı gerçekleştirilen takvimi ilk olarak davetli olan 500 kişi gördü. Sınırlı sayıda üretilen takvimden bu yıl 17 bin adet hazırlandı ve Türkiye için 700 adet ayırıldı.

2015 Pirelli Takvimi'nin tanıtımı yapıldı. 18 Kasım'da Milano'nun modern sanat mekanlarından Hangar Biocca'da tanıtılan takvimde birbirinden güzel 12 model yer alıyor. Bu yıl 'Fetiş' temasıyla hazırlanan takvimde dünyaca tanınan modellerin yanı sıra, yeni tanınmaya başlayan isimlerde yer alıyor.

2015 Pirelli Takvimi'nde Amerikalı modellerden Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy ve Cameron Russell, Brezilyalı modellerden Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, İngiliz model Karen Elson, Porto Rikolu Joan Small ve Rus modeller Natalia Vodianova, Sasha Luss ile Anna Ewers yer alıyor.

Pirelli Takvimi'nin fotoğraf çekimini dünyanın en büyük moda fotoğrafçısı olan Steven Meisel gerçekleştirdi. Meisel'in fotoğraflarından oluşan takvimde 12 karede 12 ay ve kapak ayrı olacak şekilde kadınlar merkeze yerleştirilmiş görünüyor. Ayrıca Pirelli Takvimi çekimlerinde Vogue Fransa'nın eski editörü Carine Roitfeld'in önderliğindeki stil ekibinin yanı sıra dünyanın en iyi makyaj sanatçılarından biri olan Pat McGrath da dahil oldu.

Takvimde en büyük sürprizlerden biri büyük beden modeli olarak tanınan Candice Huffine göze çarpıyor. 44 beden olan Huffine takvim için siyah deri kostümlerle poz verdi. İngiliz Telegprah gazetesiyle röportaj yapan Huffine, "Vücudunuzu severseniz soyunmanız sorun olmaz" dedi.

Huffine'den önce 1998 yılı Pirelli Takvimi'nde yine büyük beden modeli olarak bilinen Sophie Dahl poz vermişti.

2015 Pirelli Takvimi, 21 Kasım 2014 ve 19 Şubat 2015 tarihleri arasında Milano'da düzenlenecek "The Call Collezione Pirelli" sergisinin açılmasından birkaç gün önce yayımlanacak.

2015 PİRELLİ TAKVİMİ POZLARI İÇİN TIKLAYIN


En Çok Aranan Haberler