HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağustos ayı burç yorumlarınız Mynet Astroloji'de

Ağustos ayı burç yorumları Mynet Astroloji Danışmanı İrem Su tarafından kaleme alındı. Ağustos ayı burç yorumlarına göre bu ay sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

Ağustos ayı burç yorumlarınız Mynet Astroloji'de

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Ağustos ayında neler bekliyor? Mynet Astroloji Danışmanı Ağustos Ayı Burç Yorumlarını sizler için paylaştı. 7 Ağustos tarihinde Başak burcunda Merkür geçişi başlayacak. oluşacak bu durumun burçlara ne gibi etkileri olacak? Bazı burçlar sorunları titizlikle ele alırken, bazı burçların aşk evinde gelişmeler olacak. İşte tüm burçların ağustos ayı burç yorumları...

AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu seyri ile aya adım atacağız. Merkür Başak burcunda yönetici olduğu için iyi yanlarını yönetmenizde sizlere yardımcı olacaktır. İş hayatında sıkıntılar varsa gözlem özelliğimizi değerlendirebileceğiniz alanlara yönelmenizde Merkür'ün zekasından faydalanabilirsiniz. 8 Ağustos tarihinde yöneticiniz Mars, Aslan burcunda seyrine devam edecek. Mars Aslan geçişinde de özellikle mali konular ön plana çıkacaktır. Sosyal yaşamda kendinizi aktif tutarken egonuzu göz önünde bulundurmalı, Venüs'ün geri hareketinde gözlem gücünün olduğunu unutmamalı ve davranışlarınızı değerlendirmelisiniz. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter Başak burcuna geçecek. Kendinizi iyi bir ortamda ifade etmek için Jüpiter kendinizi analiz etmenizin önemli olduğunu gösterecektir. 14 Ağustos tarihinde aşk evinizde bir Yeni Ay oluşacak. Yeni Ay'ın göstergeleri sürpriz gelişmeleri işaret edecek. Ancak; Venüs'ün geri hareketi nedeniyle Yeni Ay'ın yeniden gözlemleme hareketi söz konusu olacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için çalışma hayatındaki gelişmeler kıymetli olacaktır. Güneş Başak burcundayken mükemmeliyetçi duygunuz yüksek olacak. 27 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda Merkür Terazi burcunda ilerleyecek. Bu tarihte; yakın çevre ilişkileri, çalışma hayatı ve ilişkinizle ilgili konular önemli. Bunlar arasında denge sağlamanız gerekecek ve karşı tarafın da fikrini sormanız gerekecek. Dolunay'ın Jüpiter karşıtlığı nedeniyle sorunlarınızı gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekecek.

Boğa burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda ve aşk evinizde seyrine başlayacak.Mali konularda kıymetli bir dönem olacak.Sorunların titizlikle ele alındığı bir dönem olacak.Venüs ay sonuna ve 6 Eylül'e kadar geri harekette olacağı için ailevi konularda dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak.Venüs Aslan geri hareketinin devam edeceği bir dönem olacak.Yaşanılan sorunlarda sabit fikirli olmadan ortaklaşa olarak sorunları çözmeniz gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter burcunuzla seyrine devam ederken burcunuzla uyumlu bir görünüm sergiyelecek.Mayıs 2016 tarihine kadar etkili bir Jüpiter görünümü olacak.Güzeli istemek ve mükemmeli istemek Jüpiter Başak'ta etkin bir biçimde rol alacak. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak.İlişkilerine tekrar dönüp bakacağınız bir dönem olacak.Venüs geri hareketi sıkıntılarınızı çözerken acele etmemeniz gerektiğini hatırlatacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuzla uyumlu görünüm elde edecek ve Başak burcunda seyrine başlayacak.Güneş Başakta bütünüyle titizlendiğiniz konularda mükemmeli isteyeceğiniz bir dönem olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de seyrine başlayacak.Merkür Terazi size sorunları gözünüzde büyütmemeniz gerektiğini ve sorunlara tarafsız şekilde bakmanız gerektiğini hatırlatacak. 29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak.Görünümüne bakıldığında hedefler evinde yaşadığınız sorunları istikrarlı bir şekilde ele almanız gerekecek.

İkizler burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu geçişi aile ve yuva evinizde gerçekleşecek. Titiz olacağınız bir dönem olacak.6 Eylül'e kadar Venüs Aslan geri hareketi etkili olacak. Verilen kararları ele almanız gereken bir dönem olacak. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halletmeniz gereken bir dönem olacak. Mars aktif olma istediğinizi hatırlatacak ama Venüs Aslan gerilemesini unutmamanız gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri başlayacak. Jüpiter büyümek, genişlemek ve aktif hareket etmek isteyecek. Başak da ise titiz bir gözlem gücü olacak. Başak'ın titiz durumu Jüpiter'in doğasına uymayan bir durum olacak. 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda Yeni Ay oluşacak. Çevre ilişkilerinde gurur yapmadan kendinizi ifade etmeniz gerekecek. Verdiğiniz kararları adil şekilde gözden geçirmeniz gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Yuva evinizde titiz ve mükemmeliyetçi olacağınız bir dönem olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Siz ikizlerin aşk hayatınızda sevdiğiniz bir enerji olacak. 29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. İş ev arasındaki dengenin önemli olduğu bir zaman dilimi olacak.

Yengeç burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Başak burcunda Merkür geçişi başlayacak. Etrafınızı gözlem altına alacağınız bir dönem olacak. Elinizde olmadan birilerini eleştirip sorgulayabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha olumlu bir şekilde yapabilirseniz rahatsızlık duymayacağınız bir dönem olacak. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Maddi konularda aktif olma arzunuz söz konusu olacak. Yeneklerinizi kazanca döndürürken hassas olacağınız bir dönem olacak. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter Başak burcunda seyrine başlayacak. Jüpiter; gelişme arzusunu, büyüme arzusunu ve verimli bir hayat sürme arzusunu simgelediği için Başak ile birlikte bu konulardaki gelişmelerin titizlikle ele alınması gerektiğini hatırlatacak. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Mali konularda işinizi gözden geçirmeniz gereken bir dönem olacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine devam ederken mali konuları ve eğitim konularını ele almanız gereken bir dönem olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Zihniniz iki yönlü olarak düşünmeye başlayacak. Bu dönemde ortaklaşa düşünmeniz gerekecek. 29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. Siz Yengeçler için bu durum; yolculuklar, iletişim, eğitim ya da iş hayatınız üzerindeki meselelerde hassasiyetin simgesi olacak.

Aslan burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür başak burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir mali konular üzerinde ve ileri dönük hedefler anlamında kıymetli olacak. Girişimde bulunmak istediğiniz bir takım meselelerin mutlaka mali yönden bir durumuna bakmanız faydalı olacak. Planlarınızın gelir getirici olup olmadığına bir bakmanızda fayda olacak. Sosyal ilişkilerinizde ise değerlerinizi önemsememeli ve bilinçli olmanız gerekecek. 8 Ağustos tarihinde Mars burcunuzda seyrine başlayacak. Bu seyir kişisel hedeflerinizi ortaya koyma ifade etme anlamında önemli olacak. Gururlu tepkilerde bulunmadan etrafınızdaki dünyayı da izlemeniz faydalı olacak. Fikirlerinizi ve amaçlarınızı ortaklaşa düşünecek şekilde ele almanız gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar Jüpiter Başak burcu seyri devrede olacak. Bu tarihler arasında özellikle mali konular bir hayli kıymetli olacak. 14 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Yeni Ay doğacak. Yolculuklar bir hayli kıymetli olacaktır. Ancak Venüs geri hareketi de burcunuz üzerinde olduğundan sistemsiz ve plansız Yeni Ay'da planlar yapmamanız için durup bir bakmanız gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş kazanç evrenizde seyrine başlayacak. Burada kişisel anlamda girişimlerin mali yönlerle ele alınması gerekecek. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcu üzerinde seyrine başlayacak. Sosyal ilişkiler üzerinde haklı-haksız veya doğru-yanış bir tartıya konulması gerekecek. 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. Ne olursa olsun iş birliğine açık olmanız ve sert kararlardan kaçınmanız gerekecek.

Başak burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Kişisel hayatınızda ve iş hayatınızda seçeneklere bir bakmanız ve titiz davranmanız gerekecek. Venüs geri hareketi olmasından dolayı elde olmadan yaşanabilecek ilişki ve iş ortaklık gibi durumların sekteye uğrayabileceğini bilmeniz gerekecek. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Çevre ilişkileri ve mali konuları mümkün olduğunca önemsemeniz gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter burcunuzda seyr-i alem etmeye başlayacak. Bir işe koyulurken araştırmadan, incelemeden bir abartı içine girmeden ne olursa olsun yaşadığınız ülke üzerinde yaşanılan problemlerin de sizin üzerinizde etkisi olacak. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. İş ortaklıkları, partner ilişkileri gibi konularda her türlü olasılığı düşünmeniz gerekecek. Mali konularda dikkat etmeniz ve paranızı aşmamanız gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuz üzerinde seyrine başlayacak. Doğum günleriniz şimdiden kutlu olsun. Güven duygunuzu üst düzeyde tutmanız gerekecek. Yaşanması muhtemel bekleyişleri ya da durumları gerçekçi olarak ele almanız gerekecek. 27 Ağustos tarihinde kazanç evinizde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bütçenizi artı ve eksilerini net görme arzusu olacak. İş ortaklıklarında bencil düşünmeden karşınızdakinin taleplerini de dinlemeniz gerekecek. 29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. Hassas durumlara dikkat etmeniz gerekecek. Tek başına hareket edemiyorsanız birileri ile anlaşmak için özveri ve taviz de vermeniz gerekebilir.

Terazi burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlayacak. Merkür Başak'ın güçlü enerjisi zihninizin analiz gücünün yüksek olduğunu gösterecek. Bu dönemde sizler için analiz çok önemli olacak. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda ilerleyecek. Mars size hadi hedefine koş, al, sen bunu istiyordun, sosyal ilişkilerine önem ver diyecek. Sosyal ilişkilerimizde özellikle bu dönemde geçmişe bir bakıp nereden nereye geldik sorusunu bir sormanız gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016'ya kadar devam edecek olan Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için bu dönem bir tür restorasyon, yeniden düzenleme hali olacak. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Sosyal ilişkiler başta olmak üzere amacınız, hedefiniz, umutlarınız ne gibi planlarınız var bunları öne çıkaran bir Yeni Ay olacak. Yeniliklere açık olacaksınız. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemi bir mola olarak düşünmenizde fayda olacaktır. Hazırlıklarınızı tamamlamakta, ilişkilerde veya kişisel kararlarınızda olur ve olmazların tespiti anlamında son derece yararlı olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Bu durumda artı ve eksilerin tartılarak ortak bir noktanın bulunması anlamında önemli olacak. 29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda sağlık evinizde oluşacak. Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sağlığınızı etkileyen bir dönem olacak.

Akrep burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu etki sizin için planlarınızı gözden geçirmek anlamında kıymetli bir etki olacak. Uzun seyirli olmayan, sağlam olmayan alanlara yatırım yapmamanız gerekecek. Bütçenizi iyi tartmanız gereken bir durumda olacaksınız. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan'da egonuzu ön plana çıkararak düşünmek ve iş hayatında başarılı olmak isteyeceksiniz. Bu tarihte bilinçli ve gerçekçi olunması açısından dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. 11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 yılına kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri başlayacak. Bu burcunuzla uyumlu bir görünüm olacak. İleriye dönük hedeflerin yerli yerine konması, planların yapılması önemli olacak. Jüpiter burada kendinizi geliştirme anlamında da olanaklar karışınıza çıkaracaktır. 14 Ağustos tarihinde akrepler için önemli bir Yeni Ay oluşacak. Burada iletişim gücünüz, tecrübeleriniz, eğitim dereceniz bütünüyle hepsinin bağlandığı yer; iş hayatında kendinizi önde tutma arzusu olacak. İş ilişkilerinde mutlaka iş birliklerine açık olmanız gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Sosyal ilişkilerinizi bir kontrol etmekte fayda olacak. Analiz gücünüze güvenin ve mantığınızla hareket etmek size faydalı olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de seyrine başlayacak. Bu da yine mali konular ve planlamalar ile ilgili konuların bir ölçülüp tartılmasında faydalı olacak. Adil düşünmeye çalışmak ve gerçekçi olmak Merkür Terazi burcu geçişinde son derece kıymetli olacak. 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu durum öncelikle aşk hayatınızla ilgili meselelerde kıymetli bir durum olacak. Aşkta çok aceleci kararlar vermemeniz gerekecek. Geçmiş meseleler gündeme geldiğinde sübjektif düşünmek yerine bitmesine ya da ilerlememesine neden olan konulara bakmanız gerekecek.

Yay burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burunda seyrine başlayacak. İlk olarak iş hayatınız ile ilgili meseleleri titizlikle gözden geçirmeniz gerekecek. İkinci olarak da ilişkilerinizle ilgili meselelerinizi gözden geçirmeniz gerekecek. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda ilerleyecek. Venüs geri hareketi olacak.Mars Aslan seyri kişinin kendini ifade etmesinde ve farklı bir dünya yaratması anlamında kıymetli olacak. Eğitim konularının düşünülmesinde ve ticari konularda aktif hareket edilmesi anlamında etkili olacak. Ancak Venüs geri hareketi bize bu kararlarda aceleci davranmamız gerektiğini söyleyecek. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016'ya kadar etkili olacak. Burada tamamen iş konuları önemli olacak. Dolayısıyla yeteneklerinizde piyasa şartlarına göre bir analiz yapmanız gerekecek. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Bu Yeni Ay Venüs geri hareketi ile örtüştüğü için doğal olarak bütün planlarınızı gözden geçirmeniz gerekecek. Ani seyahatleri ani gelişmeleri Yeni Ay size müjdeleyecek. İleri adımlar atabilmek adına geçmiş eksikliklerinizi tamamlamanız yararlı olacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş kariyer evinizde oluşacak. İş problemleri olanların otoriteler ile biraz daha opsiyonlu düşünmesinin gerekli olduğu bir zaman olacak. İnsanlarla beklentilerinizin üstünde bir iletişim kurmamak ve arada uçurumlar oluşturmanız gerekecek. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da Yaylar için sosyal ilişkiler anlamında etkili olacak Bu yeni ilişkilerin habercisi olabilir. Belki yeni arkadaşlar belki de bu ilişkilerin aşka dönüşmesi karşınıza çıkacaktır. 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. İş ve ev arasındaki dengenin yerli yerine oturtulmasında kıymetli olacak. Eskiden başlanılan işler ve şu andaki iş durumunuzun sizi tatmin edip etmediğini gözlemlemek adına beklemeniz gerekecek.

Oğlak burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu geçişi sizler için olumlu bir gelişme olacak. Mecburiyetler sizi yorduğu için farklı bir iş arayış söz konu olabilir. Planlamalar için önemli bir dönem olacak ve planlamaları gözden geçireceksiniz. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Beklentilerinizi karşılayan fırsatların mali yöndeki gelişiminin işaretçisi olacak. 11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri devreye girecek. Burcunuzla uyumlu bir görünüm olacak. 18 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Mali ortaklık evinizde yönünde önemli bir gelişme olacak. Çıkarlarınızı düşünme yoğunluğunda olacağınız bir dönem olacak. 23 Ağustos tarihinde sıkı çalışmak, analiz süreci derken Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Her şeyi ölçüp tartacağınız bir dönem olacak. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda kariyer evinizde ilerleyecek. Adil düşünmeye çalıştığınız ve karşı taraftan da bunu bekleyeceğiniz bir dönem olacak. Birilerini idare etmede yorulabilirsiniz. Bu konuda kendinizden ödün vermemeniz gerekecek. 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay iletişim evlerinde etkili olacak. Dünyaya baktığınızda insanların ne kadar dayanıksız olduğunu göreceksiniz. Görünümlerine baktığınızda iletişimlerin zorlayıcı olduğunu göreceksiniz.

Kova burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu devreye girecek. Mali konuları mercek altına alıp düşünmeniz ve iyi bir analiz etmeniz gerekecek. Aşk hayatınızla ile ilgili konularda iletişimde bulunabileceğiniz kafanıza uygun insanlar ile olmayı tercih etmeniz gerekecek. Bu konuda Merkür Başak iyi bir muhasebede bulunmak için size merhaba diyecek. 8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcu seyri ikili ilişkilerde etkili olacak. Partnerinizin kendine olan güvenin kendini merkeze koymasından dolayı sizin de bu durumdan iletişimde sıkıntı yaşayacağınızı gösterecek. Sorunlarınızda hemen karar vermemeniz gerekecek. Bencil davranan tarafı uyarmanız gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016 yılına kadar etkili olan Başak burcunda seyrine başlayacak. Çok fazla incelemeden alışverişlerde bulanmamak gerekecek. İnsanlarla olan ilişkilerinizin bir hayli önemli olduğu bir dönem olacak. Tecrübe ve bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerekecek. 14 Ağustos tarihinde Yeni Ay karşıt burcunuz Aslan'da oluşacak. Burada hem çalışma hayatınızın hem de ikili ilişkilerinizin mutlaka verimli olup olmadığının gözden geçirilmesi gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda ikili ilişkileriniz üzerinde geçişine başlayacak. Özellikle mali konularda biraz muhafaza etmenin önemli olduğunu gösterecek. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Daha önceden planlanmış bir yolculuğa çıkılarak bir rahatlanma sağlanabilir. Popülerlik anlamında Merkür ile kurduğunuz bu ilişkiler güzel meyveler verecektir. 29 Ağustos tarihinde Merkür'ün son kez Kuzey Ay Düğümüyle Terazi'de buluşması ile örtüşen bu Dolunay; kendi kafanızın istediği yönde gittiğinizin işaretçisi olacak. Bir başkasını düşünmeyip tek başınıza karar vermek bu Dolunay'da ikili ilişkilerde zorlayıcı bir faktör olarak ortaya çıkacak. Mali konular ile alakalı olarak hesabı kitabı çok iyi yapmanız gerekecek.

Balık burcu 2015 ağustos ayı burç yorumları

7 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda Merkür Başak geçişi oluşacak. Bu iletişimi ikili ilişkilerde önemli olduğunu gösterecek. Kimlerle anlaşıyoruz kimlerle anlaşamıyoruz bununla ilgili iyi bir analizde bulunmanız gerekecek. Bunun yanında ailenizin ve partnerinizin de kendileri ile ilgili konularda bir muhasebede bulunması gerektiğini bekleyeceksiniz. 8 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ve mali konularda Mars Aslan seyrine devam edecek. Bu çok önemli çünkü bu bölgede Venüs gerileme hareketi oluşacak. Çabuk kararler vermemeniz gereken bir dönem olacak. Sağlığınıza önem vermeli ve agresif insanlardan uzak durmanız gerekecek. 11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016'ya kadar etkili olan Jüpiter Başak burcuna geçecek. Burada lütuflar ve detayların önemsendiği bir zaman olacak. Seçimlerinizde, iş ortalıkları olsun ikili ilişkiler olsun kariyer ve uzun dönemli olarak ele almanız gerekecek. 14 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ilgili çalışmalarda bir Yeni Ay oluşacak. Sağlığınız, iş durumunuz gibi konularda bir durup bakmanız gerekecek. Çünkü bu bölgede Venüs'ün bir geri hareketi var. Bir takım beklentileriniz var ancak aceleci davranmanız gerekecek. Egonuza yenik düşmeden aceleci davranmamanız gerekecek. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcu seyrine başlayacak. İkili ilişkilerde ve çalışma hayatıyla ilgili meselelerinin iyi bir analizin yapılması gerekecek. 27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de hesabı kitabı bil işaretçisi olacak. Bütçe ile ilgili olarak çok dikkat etmemiz gerekecek. Bizim için sağlıklı olmayan konularda hiç adımımızı atmamız gerektiği önemli. 29 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Dolunay oluşacak. Bu da ikili ilişkiler anlamında önemli olacak. İyi niyetinizle sorunları karşılamak isteyeceksiniz. Mali konular üzerinde hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler