HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM 2016 KPSS yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuc.osym.gov.tr'den KPSS yerleştirme sonuçlarını sorgulayabiliyorlar.

2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

"2016 KPSS sonuçları" saat 16.30'da ÖSYM'nin internet sitesinden açıklanacak...

İşte KPSS yerleştirme sonuçları ve ayrıntılar...

KPSS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Merakla beklenen KPSS Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme sonuçları az önce açıklandı.

Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trİnternet adresinden öğrenebilecekler.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS YERLEŞTİRME SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMADAN SOSYAL MEDYA SALLANDI!

KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasına saatler kala adaylar sosyal medyayı adeta salladı. Büyük heyecan yaşayan adaylar ÖSYM'nin resmi twitter hesabını tweet yağmuruna tuttu. Adayların bazısı sonuçların açıklanması büyük gerginlikle beklerken bazısı da son derece rahat olduklarını belirten tweeetler atıyor.

İşte KPSS sınav sonuçları ile ilgili atılmış o tweetler...

Hamdican38 ‏@Hamdican3438
2016-KPSS sonuçları bugün saat: 16:30'da açıklanacak. Daha öncesinde ya da sonrasında açıklamak ösym'nin inisiyatifinde tabii..

Zelal Demir ‏@zelaldemirr
KPSS sonuçları açıklanacak diye uyuyamadım sanki kazancam

rabia seran ‏@seranrabiia
Kpss sonuçları açıklanacak benim karnıma ağrılar giriyo. Ne alaka ya. Sanırım benim sonuç kelimesiyle bi problemim var

vildann ‏@_vildannn
Kpss sonuçları hala açıklanmadı ya yüksek gerilim hattı gibiyim şuan içim pır pır

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler