HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 Miss Turkey ne zaman? 2017 Miss Turkey saat kaçta nerede yayınlanacak?

2017 Miss Turkey ne zaman sorusunun cevabı belli oldu. Miss Turkey 2017 için heyecanlı geri sayım başladı. Bu sene Miss Turkey'i Ekin Olcayto sunacak. Beyoğlu’ndaki Grand Pera'da yer alan Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek Miss Turkey saat kaçta nerede yayınlanacak merak ediliyor. İşte 2017 Miss Turkey hakkında bilgiler.

2017 Miss Turkey ne zaman? 2017 Miss Turkey saat kaçta nerede yayınlanacak?

Miss Turkey 2017 için çok az bir zaman kaldı. Miss Turkey ne zaman merak ediliyordu. 91 yıl sonra aynı yerde 20 yarışmacının katılımıyla düzenlenecek Miss Turkey 2017, 1926 yılında Türkiye'nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi'nde yapılacak. Peki 2017 Miss Turkey ne zaman? 2017 Miss Turkey saat kaçta nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

2017 MİSS TURKEY NE ZAMAN?

Miss Turkey 21 Eylül Perşembe akşamı yani bugün saat 20.30'da başlayacak. Ekin Olcayto’nun sunacağı Miss Turkey bu yıl, İstiklal Caddesi’nde yer alan Grand Pera/Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi bir defa daha jüri önüne çıkacak.

Jüri Başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, Gazeteci Yazar Güneri Civaoğlu, Besteci, şarkıcı ve söz Yazarı Meyra Ilıcak, Bale-Dans Eğitmeni ve Oyuncu Tan Sağtürk, Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Plastik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Özak Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp oturacak. 21 Eylül akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

MİSS TURKEY 2017 FİNALİSTLERİ

Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşıyan Miss Turkey'in 2017 finalistleri; Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan, Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Andrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan oldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler