HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 Survivor kim kazandı? Survivor Ogeday ve Adem arasında kim galip geldi?

Survivor kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu! Survivor büyük finali dün akşam gerçekleştirildi. Merak edilen soru Survivor'ı kim kazandı sorusu...2017 Survivor yarışmasında büyük finalinde Ogeday ile Adem karşı karşıya geldi. Survivor büyük finalinde şampiyonu halk oylaması belirledi. Peki 2017 Survivor kim kazandı? Survivor şampiyonu kim oldu?

2017 Survivor kim kazandı? Survivor Ogeday ve Adem arasında kim galip geldi?

Survivor final yaptı. Merak edilen Survivor kim kazandı sorusuydu. Survivor şampiyonu dün akşam yapılan ve heyecanla izlenen büyük finalde belli oldu. Survivor büyük finaline tüm rakiplerini geride bırakarak kalan iki yarışmacı Adem Kılıççı ile Ogeday kaldılar. Survivor büyük finalinde izleyiciler ve yarışmacılar halk oylamasına kadar nefeslerini tuttular. Survivor finali ilk olarak eski bölümlerin yayınlanmasıyla başladı. Ardından finale kadar çok konuşulan yarışmacı cümleleri, tartışmalar izleyiciye aktarılarak küçük hatırlatmalar yapıldı. Survivor büyük finali dün akşam tv8 ekranlarına 22.00'da geldi ve yaklaşık 1 buçuk saatlik bekleyişin ardından Adem ile Ogeday halk oylaması için seyircilerin karşısına çıktı. 2017 Survivor şampiyonu, SMS oylamaları sonucu, halk oylamasıyla seçildi.

SURVİVOR KİM KAZANDI?

KKTC'de yapılan Survivor final konseyinde iki yarışmacı da teker teker uzun konuşma süreleri aldı. Zira iki yarışmacının da konuşması yaklaşık 20'şer dakika sürdü. Ardından SMS oylamalarından ortaya çıkan şampiyon isim, notere onaylatılarak bir zarfın içerisine sıkıştırıldı ve ardından Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Survivor şampiyonu ise Ogeday Girişken oldu!

Kıbrıs finalleri ilk gününde yarı final süreci yaşandı ve yarı final gecesi Survivor eleme gecesi olarak belirlendi. KKTC'deki stüdyoda tüm yarışmacılar ve izleyicilerin katıldığı yarı final oturumunda elenen isim SMS oylamalarıyla belirlendi.

Öncesinde Survivor yarışmacıları mikrofonu elinde aldı, ardından Kıbrıslı izleyiciler söz hakkı kullandı, ardından da oylamalara geçildi. Eleme adayları ise dün Sema'yı eleyen Ogeday, Ogeday karşısında zorlu anlar yaşayan Serhat Akın ve Adem Kılıççı belirlendi. Adem, son yarı finalist olarak Survivor yarı finallerine adını yazdırmıştı. Yani, aslında yarı finalistler otomatik olarak eleme adayıydı. Yani ters-düz olarak yarı finalistler aslında haberimizin başlığındaki gibi aynı zamanda eleme adayıydı.

SURVİVOR ŞAMPİYONU NASIL BELİRLENDİ?

Survivor şampiyonu belirlenmeden önce yarı final süreci yaşandı ve yarı final gecesi Survivor eleme gecesi olarak belirlendi. KKTC'deki stüdyoda tüm yarışmacılar ve izleyicilerin katıldığı yarı final oturumunda elenen isim SMS oylamalarıyla belirlendi.
Öncesinde Survivor yarışmacıları mikrofonu elinde aldı, ardından Kıbrıslı izleyiciler söz hakkı kullandı, ardından da oylamalara geçildi. Eleme adayları ise geçtiğimiz gün Sema'yı eleyen Ogeday, Ogeday karşısında zorlu anlar yaşayan Serhat Akın ve Adem Kılıççı belirlendi.

Adem, son yarı finalist olarak Survivor yarı finallerine adını yazdırmıştı. Yani, aslında yarı finalistler otomatik olarak eleme adayıydı. Yani ters-düz olarak yarı finalistler aslında haberimizin başlığındaki gibi aynı zamanda eleme adayıydı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler