HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

21 Aralık'ta çok acayip bir şey olacak

Tempo dergisinin daveti üzerine Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü astrolog Susan Miller'ın Türkiye ile ilgili kehanetlerini de açıkladı.

21 Aralık'ta çok acayip bir şey olacak

Burçlarla ilgili gelecek yorumlarının tutmasıyla ünlü astrolog Susan Miller "21 Aralık'a dikkat edin!" diyerek Türkiye’yle ilgili kehanetlerde bulundu.

21 Aralık’ta çok önemli bir şey olacağını ve gizli bir şey su yüzüne çıkacağını söyleyen Miller, "Bu güvenlikle ilgili bir sorun olabilir, sıkı güvenlik önlemleri alınması gerekebilir. Ama her ne ise kamuoyu duygusal anlamda etkilenecek, herkes bunu konuşacak." dedi.

[

](https://www.mynet.com/kadin/burclar-astroloji/koc-burcu-gunluk-yorumu.html)

'BÜYÜK BİR SKANDAL OLABİLİR'
Bu tarihte gazetecilerin gündemini oldukça meşgul edecek ve çok konuşulacak skandalların patlayabiliceğini ifade eden astrolog, birileri bu bilgilerin açığa çıkmasını istemese de engel olamayacaklarını ve bu bilgilerin çok tartışma yaratacağını söyledi.

Aynı tarihte iklimle veya doğayla ilgili bir olay da yaşanabileceğini dile getiren Miller, bunun belki büyük bir fırtına olabileceğini, ayrıca bu topraklarda yaşayan herkesi etkileyeceğini iddia etti.

2012'DE TÜRKİYE
Miller'a göre, 2012 yılı Türkiye için yeniden yapılanma anlamına gelecek. 2012’de bir şeyler yeniden ele alınacak.

Açık ara önde giden bir siyasi parti varsa diğer parti onu yakaslayacak ve bu aslında ülke adına olumlu bir gelişme olacak ve bu sayede dengesizlikler düzelecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler