HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Aralık Süper Loto sonuçları MPİ tarafından açıklandı

24 Aralık'ta gerçekleştirilen Süper Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Noter huzurunda belirlenen Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye gelecek haftaki çekilişe devretti.

24 Aralık Süper Loto sonuçları MPİ tarafından açıklandı

Vatandaşların her hafta büyük bir heyecanla bekledikleri Süper Loto sonuçları, heyecan yaratmaya devam etti. 24 Aralık Perşembe akşamı, Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle birlikte Süper Loto sonuçları belirlendi. Belirlenen sonuçların ardından kazandıran numaralar, Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesinden vatandaşlarla paylaşıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından vatandaşlar büyük umutlarla sonuç safyasına akın etse de, büyük ikramiyeyi kazanan olmadı ve ikramiye gelecek hafta yapılacak çekilişe devretti.

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin ardından Süper Loto sonuçlarına göre kazandıran numaralar 7, 10, 24, 28, 52 ve 54 olarak belirlendi ancak kazandıran numaları doğru tahmin eden olmayınca 3 milyon 540 bin 981 lira 43 kuruşluk ikramiye devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 64 kişi 6 bin 117 lira 95'er kuruş, 4 bilen 4 bin 193 kişi 100 lira 5'er kuruş, 3 bilen 93 bin 767 kişi 7 lira 75'er kuruş ikramiye alacak.

İKRAMİYE 5 MİLYON'U GEÇECEK

Süper Loto çekilişi sonucunda kazandıran numaraları bilen yine olmayınca büyük ikramiye 3. kez devretti. Bu çekiliş 2015'in son Süper Loto çekilişi oldu. Bir sonraki çekiliş 1 Ocak 2016'da gerçekleştirilecek. Bu çekilişte ikramiyenin devretmesinin ardından bir sonraki çeklişe kadar ikramiye tutarının 5 milyon lirayı geçmesi bekleniyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler