HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günün gazete manşetleri Mynet.com'da

27 Şubat tarihli gazete manşetlerinin tamamını Mynet.com'da bulabilirsiniz. Günün gazete manşetlerinde AKP'li vekillerin Erdoğan'dan üç dönem kuralını kaldırmasını istemesi yer alıyor.

Günün gazete manşetleri Mynet.com'da

Günün gazete manşetlerinde AKP'li milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesi, Ali Koç'un açıklamaları, Avrupa'da İslamiyet konusunda atılan adımlar, IŞİD gibi konular yer alıyor. Ayrıca Beşiktaş'ın Liverpool'u devirerek UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi de gazetelerin ilk sayfalarını süslüyor.

GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Hürriyet Gazetesi, "Üç Dönem Ziyareti" manşetinde AKP'li 68 milletvekilinin üç dönem kuralını kaldırmasını istediğine yer verildi. Milliyet Gazetesi ise "Tarihi Barbarlık" manşetiyle IŞİD'in Osmanlı, Abbasi ve Eyyubi'lerden kalma el yazması eserlerin bulunduğu küğtüphaneyi yakmasını ve değerli eserleri parçalamasına yer verdi. Sabah Gazetesi, "Başkomutan Sahadaydı" manşetinde Şah Fırat operasyonuna yer ayırdı. Posta Gazetesi ise "Tezekli Eğitim" manşetiyle Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Atabakan Köyü'ndeki ilkokulda yaşanan sorunlara yer verildi.

Habertürk Gazetesi'nin manşeti ise "Avrupa İslam'ı". Zaman Gazetesi, "Gurbette Bir Abla" manşetiyle 28 Şubat mağduru Aynur Tanış'ın ölümüne yer verdi. Taraf Gazetesi, "Süsleyelim Abi" manşetiyle Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarını manşetine taşıdı. Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetinde "Sadece Ampul Demek Serbest" yer aldı. Gazete son üç ayda 80 kişinin Erdoğan'a hakaret etmekle suçlandığını manşetine taşıdı.

YEREL HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler