HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

27.09.2014 Sayısal Loto Sonuçları İçin Tıklayın

Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Sayısal Loto sonuçları burada. Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango'nun sitesi ile aynı anda Mynet'te.

27.09.2014 Sayısal Loto Sonuçları İçin Tıklayın

Sayısal Loto'da 933. hafta çekilişinde kazandıran numaralar

3, 9, 20, 27, 45 ve 48 olarak belirlendi. Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen bir kişi, 1 milyon 551 bin 727 lira 75 kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 260 kişi 2 bin 513 lira 5'er kuruş, 4 bilen 10 bin 607 kişi 46 lira 50'şer kuruş, 3 bilen 187 bin 182 kişi, 7 lira 40'ar kuruş ikramiye alacak. Çekilişte, 4 milyon 83 bin 493 lira 5 kuruş ikramiye dağıtıldı.

6 bilen talihlinin kuponunu İstanbul Beşiktaş'tan yatırdığı bildirildi. Hasılattan KDV olarak 1 milyon 624 bin 218 lira 10 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 907 bin 442 lira 89 kuruş kamuya aktarılacak.

Sayısal loto sonuçlarına göre doğru numaraları bilen kişiler belirli ölçülerde ikramiye kazanmaktadırlar. Sayısal loto biletleri Milli Piyango idaresi tarafından görevlendirilmiş bayiler tarafından satışı yapılmaktadır. Sayısal loto oyunu hem çok kolay oynanması açısından hem de çok büyük oranda ikramiye kazandırması açısından çok fazla tercih edilmektedir. Sayısal loto oyunu çok kolay oynanan bir oyundur. Sayısal loto oyunu 2 şekilde oynanmaktadır. Birincisi otomatik olarak oynamaktır. Otomatik olarak sayısal loto oynamak için oynamak istediğiniz kolon sayısını görevli kişiye söyleyerek kuponun doldurulması sağlanır. Daha sonra kolon başına belirlenen ücreti ödeyerek biletinizi alabilirsiniz. Eğer otomatik olarak değil de numaraları kendiniz belirlemek istiyorsanız sayısal loto bayiliklerinden boş bir kupon almalısınız. Daha sonra kuponda bulunan 1’ den 49’ a kadar sıralı bir şekilde bulunan numaralardan istediğini 6 tanesini seçiniz. Bu şekilde Sayısal loto kuponunuzu kolayca hazırlayabilirsiniz.

Sayısal loto kuponunuzu isteğinize göre hazırladıktan sonra sayısal loto sonuçlarını kontrol ederek çekilen numaralar ile kendi numaralarınızı kontrol etmelisiniz. Sayısal loto sonuçları her cumartesi günü yapılan çekiliş sonucunda belli olmaktadır. Sayısal loto sonuçlarına göre bilen sayısına ve doğru tahmin edilen numara sayısına göre ikramiye kazanılmaktadır. Sayısal loto sonuçlarına göre en az 3 numara bilen kişilere ikramiye verilmektedir. Buna göre 3, 4, 5 ve 6 numara bilen kişiler doğru tahmin ettiği numaralar sayısına göre kazandığı ikramiyeler de artış göstermektedir. Sayısal loto sonucuna göre çekilen 6 numaranın hepsini de doğru tahmin eden şanslı kişiler büyük ikramiyeyi kazanmaya hak kazanmaktadır. Yapılan sayısal loto çekilişine göre hiçbir numaranın doğru tahmin edilememesi durumunda ikramiye kazanılamamaktadır. Bunun yanında 1 numara ya da 2 numaranın doğru tahmin edilmesi sonucunda da ikramiye kazanılamamaktadır. Yani sayısal loto sonuçlarına göre ikramiye kazanılabilmesi için en az 3 numaranın doğru tahmin edilmesi gerekmektedir.

Sayısal loto oynadıktan sonra ikramiye kazanıp kazanmadığınızı internet üzerinden de öğrenebilirsiniz. 27 Eylül Cumartesi günü yapılan sayısal loto çekilişinde çıkan numaraları sitemizden takip edebilirsiniz. 27 Eylül sayısal loto sonuçlarına ulaşmak için aşağıda sizlere verdiğimiz linke tıklayınız. Bu şekilde kendi kuponunuz ile çekilen numaraları karşılaştırabilirsiniz ve buna göre de ikramiye kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.

27 Eylül sayısal loto sonuçlarına göre ikramiye kazanan kişiler en az 1 yıl içinde gerekli yerlere müracaat ederek talepte bulunmaları gerekir. İkramiye kazanan biletlerin geçerli olabilmesi için de bazı koşullar bulunmaktadır. Bu koşulları şu şekilde sıralamak mümkündür; biletin üzerinde hiçbir şekilde değişiklik yapılmamış olması, yırtılmamış ya da iptal edilmemiş olması gibi koşullardır. Ayrıca bilettin üzerindeki barkot numarası, çekiliş sayıları ve güvenlik numarası bilgilerin okunur bir şekilde olması gerekmektedir. Bu şekilde uygun biletler ikramiye kazanmaları durumunda ödeme yapılmaktadır.

27 Eylül sayısal loto sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi kazanan kişi olmaması durumunda büyük ikramiye devrederek artış göstermektedir. Böylece bir sonraki sayısal loto çekilişinde büyük ikramiye daha da artmaktadır. Bu devir işlemi en fazla 3 kez yapılmaktadır. Yani 3 hafta üst üste büyük ikramiyenin kazanılamaması halinde 4. hafta da 5 numara bilen kişiler ya da 5 numara bilen olmazsa 4 numara bilen kişiler arasında paylaştırılmaktadır.

Sayısal loto sonuçlarına göre 3 ve 4 numara bilen kişiler kazandıkları ikramiyeleri sayısal bayiler tarafından ödenmektedir. 5 numara bilen kişilere ikramiye ödemesi Milli Piyango idaresi tarafından yapılır. 6 numarayı da bilen kişilere büyük ikramiye Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenmektedir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler