HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

28 Eylül Perşembe İstanbul hava durumu: Yağışlar ne kadar sürecek?

27 Eylül Çarşamba akşamı, İstanbul'un bir kısmını etkisi altına alan yağmur henüz etkisini yitirmemişken 28 Eylül Perşembe günü hava durumu merak ediliyor. İstanbul yağmuru, akşama yakın saatlerde etkili oldu ve eski etkisini yitirse de İstanbul'u sıkıntıya sokan bir yağmur gözlemleniyor. Peki, 28 Eylül Perşembe günü İstanbul hava durumu nasıl olacak? İşte detaylı hava durumu incelemesi...

28 Eylül Perşembe İstanbul hava durumu: Yağışlar ne kadar sürecek?

İstanbul hava durumu, özellikle yağışların etkili olmasıyla daha fazla merak ediliyor. 27 Eylül akşamı etkisini gösteren İstanbul yağmuru, hala etkisini kaybetse de tüm hızıyla devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre; İstanbul yağmuru ne zaman dinecek sorusunun cevabı, "gece saatlerine doğru" olarak güncellendi. 28 Eylül Perşembe İstanbul hava durumu göz önünde bulundurulduğunda ise, bulutlu bir hava gözlemleniyor fakat hava sıcaklığında düşüş var! Haberimizde, 28 Eylül Perşembe hava durumunu detaylıca inceledik... İşte detaylar!

28 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL OLACAK? YAĞIŞ OLACAK MI?

İstanbul hava durumu, daha hafta başı itibariyle belli olmuştu. Çarşamba günü düşen hava sıcaklığı 28 Eylül Perşembe gününe daha belirgin olacak ve İstanbul hava durumu göz önünde bulundurulduğunda; hava sıcaklıkları düştüğü yerde kalsa da yağış tespit edilmedi. Genel olarak hava durumu analizlerini yapan platformlara göre, 28 Eylül Perşembe İstanbul hava durumu 22 derece ve 18 derece arasında sabit, 26 km/h hızında bir rüzgar bekleniyor. Öğle saatleri sonrasında, saat 17.00' a kadar 21 dereceye kadar yükselebilen bir hava durumu mevcut.

İSTANBUL YAĞMURU SON GELİŞMELER: YAĞMUR DİNMEDİ, GECE SAATLERİNE KADAR DEVAM!

AKOM'un geçtiği güncelleme şu şekilde; 'Öğle saatlerine doğru rüzgarın poyraz yönünden şiddetini artırarak aralıklarla fırtına şeklinde esmesi beraberinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur (10kg-25kg arası) geçişlerin yaşanacağı tahmin ediliyor.
AKOM'un tespitine göre, akşam saatlerine doğru 28 Eylül Perşembe akşamı 3 ila 7 kg arasında yağış görülebilir.
Haftanın en düşük değerleri ise, 1 Ekim Pazar günü başlıyor: 17 derece!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler