HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

29 Temmuz Çarşamba - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları her gün Mynet.com'da...

29 Temmuz Çarşamba - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar çarşamba gününe Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Oğlak burcu etkisi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları güne Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Her konuda, harekete geçmeden önce, kararlarınızın sonuçlarının nereye varacağını hesap etmenizde yarar var. Boğa burçları Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba gününe başlayacak. Gerçekçi ve sorumluluk sahibi birey olarak, problemleri veya günlük hayatta karşılaştığınız durumları lehinize çevirebilecek güce sahipsiniz. İkizler burçları
Çarşamba gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyor. Her konuda belli bir ciddiyet üzerinizde hakim olabilir. Yengeç burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde. İlişkilerinizde ciddiyet ve sorumluluk duygusunu önemsemeniz gereken bir gündeyiz. Aslan burçları Çarşamba gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyor. Günlük aktivitede sorumluluklar, aileyle temas, ciddiyet gibi olgular ön planda olacaktır. Başak burçları Oğlak burcunda ilerleyen Ay, Çarşamba günü süresince etkilidir. Aşk hayatınızı ilgilendiren konulara ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Duygularınızın rotasında hep bu olgu baş planda yer alacak. Sağlam, güvenilir, dürüst olana yönelebilirsiniz. Terazi burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında Çarşamba günü başlıyor. Duygularınız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyorsunuz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alabilirsiniz. Akrep burçları Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Çarşamba gününe başlıyor. Çevrenizde bulunan kişilerle ciddi konular üzerinde konuşabilir, bağlantılar kurabilirsiniz. Ailenizle olan temasınız da bir hayli yoğunlaşır. Sorumluluk, hak bilirlik, saygı, dürüstlük gibi ilkelere önem verebilirsiniz. Yay burçları güne Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda daha dikkatli, sorumluluk çerçevesinde hareket edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı alırken, bütçeniz şartlarını gözetebilirsiniz. Ailenize önem verecek, onların gereksinimleriyle ilgilenebilirsiniz. Genelde duygularınız mesafeli ve ciddi olabilir. Oğlak burçları burçları üzerinde ilerlemkete olan Ay, prensiplerinize verdiğiniz önemin işaretçisi. Ciddiyet ve sorumluluk duygusu bir hayli yoğun. Etrafınızdaki insanların size karşı saygılı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendinizle çelişmezsiniz. Duygularınız ve istekleriniz aynı doğrultudadır. Kova burçları Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba gününe başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Balık burçları Ay-Oğlak burcu geçişi, Çarşamba günü boyunca etkilidir. Ailenizde bulunan büyükleriniz, yaşça büyük kişiler, tecrübelerini önemsediğiniz insanlarla temasınız daha yoğundur. Etrafınızda aklı başında, hoşgörülü insanlar olsun istersiniz.

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler