HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 bin genç, 172 bin aileye ulaşıldı

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, projeler kapsamında kent genelinde 30 bin genç ve 172 bin aileye tek tek ulaşıldığını aktardı.

30 bin genç, 172 bin aileye ulaşıldı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl yürütülen projelerin ödül töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, projeler kapsamında kent genelinde 30 bin genç ve 172 bin aileye tek tek ulaşıldığını aktardı. Törende türkü söyleyip ritim şov yapan gençlerin gösterisi büyük beğeni topladı.

Konak'taki Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir Vali Yardımcısı Erhan Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl yürütülen 'Koruyalım Korunalım' ve 'Huzurunuz Huzurumuz' projeleri kapsamında, kent genelinde 30 bin genç ve 172 bin aileye ulaşıldığını kaydeden İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, "Toplum Destekli Şube Müdürlüğü 110 personeliyle yılın her günü farklı projeler üretiyor. Dezavantajlı bölgelerdeki çocuklar başta olmak üzere gençlerin suçtan ve suç alanlarından korunması için çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Üretilen 34 proje kapsamında 88 faaliyet yürütüldü. Gençlerimizin suç ve suçlularla karşı bilinçli olması, milli birlik ve beraberlik bilincini geliştirerek güvenli bir toplum inşa edilmektedir. Farklı birimlerden görevlendirilen 600 personel kentteki 2 bin okula çeşitli konularda çalışma yürütüyor" dedi.

Celal Uzunkaya'nın konuşmasının ardından projelerde yer alan öğrencilerin türkü söyleyip ritim şov yapması ve 'Öğretmen öğrencisi ilişkisi' üzerine tiyatro gösterisi sahnelemesi büyük beğeni topladı. Tören, ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler