HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Eylül BİM aktüel yayınlandı!

BİM Aktüel ürünlerindeki kampanyaları ile tüketicilere en uygun fiyata yüksek kaliteli ürünler sunuyor. BİM Aktüel ile ilgili detaylar ve 30 Eylül BİM Aktüel fırsat ürünlerini sizin için derledik.

30 Eylül BİM aktüel yayınlandı!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş Türkiye’deki faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağaza ile başlamıştır. Ürün çeşitliliğini sadece 600 ürünle sınırlı tutan markanın temel amacı en uygun fiyata yüksek kaliteli ürün satışı yapmak. Ürünlerin 600 gibi bir sayıyla sınırlı tutmanın avantajı, kontrol etmeyi daha da kolaylaşmasını sağlamıştır. Belki de bu yüzden BİM’in ürünlerinden bu kadar memnunuz. Açıldığı tarihten bugüne kadar büyük gelişim gösteren BİM mağazaları günümüzde 4.972 mağazasıyla neredeyse Türkiye’nin her köşesinde yer alıyor ve kendi tarzında diğer mağazalara da örnek ve önder oluyor. Ayrıca farklı ülkelerde de mağaza sayısını arttırmak için ileriye dönük planlar yapıyor. BİM mağazalarında temel ihtiyaçlarınıza hitap edebilecek tüm ürünleri bulmanız mümkün. BİM mağazalarında ürün çeşitleri şöyle; Etli taze mamuller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat/unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, donmuş yiyecekler, gıda dışı ürünler – temizlik malzemeleri. Ayrıca lisanslı ürünler ve özel günlerde ihtiyacınızı karşılayacak raflar bulunmaktadır. Okul alışverişi ve bayram alışverişini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

BİM AKTÜELE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİM mağazalarının temel amacı müşteri memnuniyetidir. Bu yüzden kaliteli, güvenilir ve hesaplı alışverişin adresidir. Ürünler bütün şube ve şehirlerde sabit fiyattadır. Çoğu mağazaya oranla fiyatlar çok daha uygundur. Bu ürünlerin dışında BİM Aktüel adında bir kampanya başlatılmıştır. BİM Aktüel kampanyası ile gıda ve temel ihtiyaçlar haricinde teknolojiden giyime kadar birçok farklı ürünü mağazalarına getirir. Getirmiş olduğu bu ürünler ise piyasa değerinin oldukça altında fiyatlara gelir. BİM Aktüel haftalık olarak düzenli şekilde yayınlanmaktadır. Bu haftalık yayınla klasik ürünlerin dışına çıkılır ve müşteri beğenisine sunulur. BİM Aktüel kampanyasına BİM A.Ş resmi internet sayfasından veya en yakın BİM mağazalarının camlarına asılan afişlerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sunulan farklı bir hizmet sayesinde mobil ortamda da BİM Aktüel’ e ulaşabilirsiniz. Cep telefonunuzun uygulama marketinden BİM Aktüel uygulamasını indirerek haftalık olarak hangi ürünlerin BİM marketlerine geleceğini öğrenebilirsiniz. Her hafta rahat şekilde takip edebileceğiniz BİM Aktüel hem eviniz hem de aileniz için en iyisi olacaktır.

BİM Aktüel’den fırsat ürünleri;

Şarjlı Saç Kesme Makinesi
Rowenta Epilatör
Oyuncak Römorklu Traktör
Yumurta Sahanı
Canlı Bitkiler
Kum Boyama Seti
Tek Kişilik Alez
Fisher Price’ın Eğitici Kartları gibi birçok ürün sizleri bekliyor.
BİM Aktüel’de ki fırsatları kaçırmamak için bir an önce edinin ve bu ürünleri kaçırmamak için acele edin. İyi alışverişler!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler