HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Eylül ŞOK Aktüel indirimleri belli oldu

ŞOK Aktüel her hafta yayınlamakta olduğu ŞOK Aktüel katalogları sayesinde indirimli ve kaliteli ürünleri müşterilerine ulaştırmaya devam ediyor.

30 Eylül ŞOK Aktüel indirimleri belli oldu

1995 yılından bu yana çeşitli bölgelerde açmış olduğu mağazalar ile iyi ürünü ucuz fiyata halk ile buluşturmayı amaçlayan ŞOK 21 yıldır varlığını sürdürmekte olan bir işletmedir. 72 ilde 3500 yi aşkın mağazası ile hizmetlerini sürdürmektedir. ŞOK mağazalarının temel amacı ise aynı literatürde hizmet veren diğer benzer mağazalar gibi müşterilerinin alışverişlerini yapıp memnuniyet içerisinde mağazadan ayrılmalarıdır. ŞOK marketleri sebze, meyve, kuru gıdalar, içecekler, tatlılar, unlu mamuller, dondurulmuş gıdalar, temizlik ürünleri, et ve süt ürünlerinin yanı sıra ŞOK Aktüel fırsatlarında teknolojik ürünleri de satışa sunmaktalardır. Ürünlerin mağazalarda satışa sunulması için tarladan üretim yerine kadar bir çok alanda kontrolleri sağlanıyor. Kontrolden geçirilmemiş ürünler ise raflarda yer alamıyor. Bu şartlar altında ise ürünler yaklaşık dört bin parametreye göre kontrol edilmiş oluyor. Bu sayede ŞOK Mağazalarından almış olduğumuz ürünler güvenilir bir şekilde bizlere ulaşmış oluyor. Bunun dışında ŞOK mağazalarında yeterli verim alınabilmesi amacıyla her ay yaklaşık iki bin müşterinin yorumları alınıyor ve bu yönde hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanıyor. Tüm bunların yanı sıra ŞOK Mağazalarında çalışan personellerin seçimi de büyük önem taşımaktadır. Personeller müşterinin ihtiyaçlarına göre yardımcı olabilecek kişilerden seçiliyor. Personel seçiminde aranan en önemli şartlardan biri de sorumluluk sahibi ve güler yüzlü kişiler olmasıdır. ŞOK Mağazalarında hijyen önemli bir noktadır. Mağazaların temizliğinden ise personeller sorumlu tutulmaktadır.

ŞOK AKTÜEL DETAYLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞOK Mağazaları her hafta farklı bir ŞOK Aktüel fırsatıyla müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Her hafta düzenli olarak ürün yelpazesi güncellenmekte ürünler müşterilerin karşısına çıkarılmaktadır. Müşterilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak ürünler farklılık göstermektedir. Kısaca ŞOK Aktüel ürünleri her kesimin ihtiyaçları düşünülerek mümkün olduğunca düşük bütçeli fakat kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. ŞOK Aktüel kampanyalarını takip etmek için eğer kataloğa sahip değilseniz internet üzerinden kolaylıkla indirimde olan ürünlere ulaşabilirsiniz.

30 Eylül ŞOK Aktüel Fırsatlarında Hangi Ürünler Bulunuyor?

ŞOK Marketlerinde 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalar müşterilere duyurulmuştur. 30 Eylül ŞOK Aktüel ürünlerinde ise aşurelik ürünlerin ön plana çıkarılmış olduğunu görmekteyiz. Bunun yanı sıra teknolojik aletlerde 30 Eylül ŞOK Aktüel fırsatları arasında yer almış durumdalar. Dilerseniz Bu ürünlerin neler olduğuna ve hangi fiyatlar üzerinden satışa çıkarılmış olduklarına bakalım.

30 Eylül ŞOK Aktüel Gıda ürünleri

Bizim Vatan 800 gr Haşlanmış Nohut / Kuru fasulye 3,50 TL
Aşurelik Buğday 2,20 TL
Çağdaş Gün Kurusu Kayısı 6,95 TL
Amigo 500 gr Fındık İçi 7,75 TL
75 gr Kuş Üzümü 1,50 TL
15 gr Karanfil 1,95 TL

Gördüğümüz üzere 30 Eylül ŞOK aktüel fırsatları arasında aşurelik ürünler ön planda bulunuyor.

30 Eylül ŞOK Aktüel Diğer Fırsat Ürünleri Nelerdir?

Sinbo tost makinesi 34,90 TL
Sinbo saç düzleştirici 14,90 TL
Ankastre Fırın Dolabı 89,90 TL

Yukarıda vermiş olduğumuz ürünler ve daha birçok ürüne uygun fiyata sahip olabilirsiniz. 30 Eylül ŞOK Aktüel ürünlerinde 25 TL üzerindeki alışverişlerinizde 18,95 TL değerindeki Bahçıvan 700 gr Kaşar Peyniri 10 TL, 15’li Yumurta 4,60 TL gibi farklı indirimlerde müşterilere sunulacaktır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler