HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Temmuz Perşembe - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Uranüs görünüm etkisiyle başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları her gün Mynet.com'da...

30 Temmuz Perşembe - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar perşembe gününe Ay-Uranüs görünüm etkisiyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Uranüs etkisi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları Ay-Uranüs görünüm etkisiyle güne adım atarken, bu enerji dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzunuz bir hayli yüksektir. Boğa burçları güne Ay-Uranüs görünümüyle başlarken, bu enerji, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. İkizler burçları Ay-Uranüs zorlu görünümle adım atıyor. Bu enerji, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Yengeç burçları Ay-Uranüs görünüm etkisinde güne adım atıyor. Bu enerji, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur. Aslan burçları Ay-Uranüs arasındaki görünümle uyanırken, bu enerji özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Başak burçları Ay-Uranüs arasındaki görünümle Perşembe gününe merhaba diyor. Bu enerji, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Terazi burçları Ay-Uranüs görünümüyle, günü selamlıyor. Bu enerji, sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. Akrep burçları Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, içinizde bir yerlerde, sizi bir şeylerin isyana sürüklemesine neden olabilir. Yeterince özgür olmadığınızı ve dilediğiniz gibi kararlar veremediğinizi, bu yüzden de sıkıldığınızı düşünürsünüz. Yay burçları Ay-Uranüs zorlu görünümü, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Oğlak burçları Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünümle Perşembe gününe adım atıyor. Bu enerji, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Kova burçları Ay-Uranüs mücadeleci görünümüyle Perşembe günü başlıyor.
Bu enerji, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Balık burçları Ay-Uranüs arasında oluşacak görünümle güne başlarken bu enerji sizin farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret ediyor. Ancak sizin de dikkatlice hesabınızı yapmanızda yarar var. Aceleyle düşünmeden etmeden karar vermeyin.

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler