HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3D oyunlar arayanlar için yüzlerce seçenek Mynet Oyun'da

3D oyunlar ile yaz aylarını daha eğlenceli geçirmek isteyenlere yüzlerce seçenek Mynet Oyun'da. 3D oyunların yanı sıra, Barbie oyunları, araba oyunları ve pek çok seçenek daha Mynet.com'da.

3D oyunlar arayanlar için yüzlerce seçenek Mynet Oyun'da

3D oyunlar ve çok daha fazlası Mynet.com'da! Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan ve interaktif bir platform yaratarak çok sayıda servisiyle kullanıcılara hizmet veren Mynet.com'da 3D oyunlar oynamak isteyenler için çok sayıda seçenek mevcut. oyun.mynet.com adresiyle Türkiye'nin önde gelen oyun platformu olan ve eğlenceli oyunlarıyla ziyaretçilerine hoş vakit geçirmelerini sağlayan Mynet.com'da en güzel 3D oyunları oynamak mümkün. 200'den fazla çeşit araba oyunlarının yer aldığı Mynet.com'da kullanıcılar dilediğince eğlenebiliyor. 3D oyunlar oynamak isteyenlerin yanı sıra diğer oyun kategorilerinde de çok sayıda oyun mevcut. Sizde 3D oyunlar oynamak ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıdan faydalanarak istediğiniz oyunlara ulaşabilirsiniz.

3D OYUNLARI İÇİN TIKLAYIN

MYNET OYUN İÇİN TIKLAYIN

En güzel ve en eğlenceli 3D oyunları oynayabileceğiniz Mynet Oyun'da pek çok kategori mevcut. Çok Kişilik Oyunlar, MMO Oyunları, İndirilebilir Oyunlar, Mobil Oyunlar ve Tek Kişilik Oyunlar kategorilerinin altında çok sayıda eğlenceli oyun bulunuyor.

Çok Kişilik Oyunlar arasında; Okey, 101 Okey, King, Satranç, Bilen Kazanır, 3 Top Bilardo, Kelime Bul, Amiral Battı, Dama, Pis Yedili, Tavla, Batak-İhale, Çanak 101 Okey, Türk Poker, Mega Oda, Amerikan Bilardo, Poker, Wordabula ve Pişti yer alıyor.

MMO Oyunları arasında; Smeet, Desert Operations, Farmerama, Legend Online, Prime World, Drakensang Online, Dark Orbit yer alıyor.

İndirilebilir Oyunlar arasında; Zaman Yönetimi Oyunları, Arcade ve Aksiyon Oyunları, Üçünü Eşleştir Oyunları, Bulmaca ve Mantık Oyunları, Gizli Nesne Oyunları, Online Oyunlar, Montezuma'nın Hazineleri Oyunu, Çılgın Tarla 3 Oyunu, Oteller Zinciri Oyunu, Yaşayan Efsaneler Oyunları, Sonsuz Yolculuk Oyunu ve Lost Head Oyunu yer alıyor.

Mobil Oyunlar arasında; Çanak 101 Okey, Canavar Avı: Kaos, Ejderin Nefesi, Kelime Bul, League of Heroes, Mynet Tavla, Sakar Kaptan, Türk Poker, Çanak Okey, Çiz, KapKaç, Kırmızı Başlıklı Kız Masalı, Mynet Okey, Ofis Baskını, Sayıbul, Yukarı Bak yer alıyor.

Tek Kişilik Oyunlar arasında ise; 3D Oyunlar, Araba Oyunları, Barbie Oyunları, Mario Oyunları, Zeka Oyunları, Balon Oyunları Çiftlik Oyunları, Macera Oyunları, Ben 10 Oyunları, Makyaj Oyunları, 2 Kişilik Oyunlar, Kız Oyunları, Savaş Oyunları, Yemek Oyunları, Futbol Oyunları, Yarış Oyunları, Giydirme Oyunları, Motor Oyunları, Ameliyat Oyunları, En Güzel Oyunlar kategorileri yer alıyor. Bu kategoriler altında tıpkı araba oyunlarında olduğu gibi yüzlerce oyun sizleri bekliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler