HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 Ekim Salı - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar yeni güne Ay-Boşluk ilerleyişinde uyanıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

6 Ekim Salı - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar 6 Ekim Salı gününe Ay-Boşluk ilerleyişinde uyanıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Boşluk ilerleyişi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

**GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**

**EKİM AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**

Koç burçları Salı gününe Ay-Boşluk ilerleyişinde uyanıyor. Bu süre içinde, sizi tedirgin eden korku ve endişelerinizden kendinizi telkin yoluyla uzak tutmaya çalışmalısınız. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, eviniz, ailenizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabilirsiniz. Boğa burçları Ay-Boşluk etkisinde. Bu zaman süresi içinde, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebilirsiniz. İkizler burçları Ay-Boşluk etkisi altında. Bu saatlerde, sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Yengeç burçları Ay-Boşluk etkisi altında. Bu zaman dilimi, özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Aslan burçları Ay-Boşluk etkisi altında. Bu süre içinde kendinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran biraz daha duygusal düşünebilirsiniz. Başak burçları Ay-Boşluk etkisi altında. Eğer bir iş veya özel meseleyle ilgili bu saatlerde bir adım atacaksanız, üzerinde bir daha düşünmelisiniz. Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir yükün altına da girmeyin. Terazi burçları Ay-Boşluk etkisinde. Eğer son günlerde birisiyle anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, bugün sözcükler dilinizin ucuna gelir. Ancak dışa yansıtamadığınız için sıkılırsınız. Aslında yansıtamamak iyidir. Fakat sizde baskı yaratabilir. Artık elden geldiğince sakin olmaya çalışmalısınız. Akrep burçları Ay-boşluk etkisinde. İlişkilerde sizin için en önemli unsur güven duygusudur. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Yay burçları Ay-Boşluk etkisinde. Bu durum, dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir. Bu süreyi doğru bir biçimde değerlendirmenin yolu, soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor.
Oğlak burçları güne Ay-Boşluk ilerleyişiyle adım atıyor. Genelde, Yengeç burcundaki boşluk zamanları her zaman hassasiyet oluşturur. Güven son derece önemli bir olgudur. İlişkinizle ilgili bir problem varsa boşluk süresince, kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Kova burçları Ay-Boşluk etkisinde. Bu zaman dilimi içinde, eğer çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Bu süre içinde kendinize özen göstermekte, gereksiz konular üzerinde durmamakta yarar var. Balık burçları Ay-Boşluk etkisinde. Tedbirli olmakta yarar var. Yengeç boşluk günlerinde hassasiyet her zaman yüksektir. Boşluk etkisi bazı kişilerde sanki kimseye ihtiyacı yokmuş gibi görünmelerini sağlarken, kimileri, sıkıntılarını güvendiği kişilerle paylaşmayı tercih edebilirler.

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler