HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

80 yaşındaki kadının Erdoğan'dan isteği: "Evimin çatısını yaptırsın"

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde tek katlı bir evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Hanım Özdemir'in yaşadıkları yürekleri burktu.

80 yaşındaki kadının Erdoğan'dan isteği: "Evimin çatısını yaptırsın"

(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'nde derme çatma bir evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" dedi.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde tek katlı bir evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Hanım Özdemir'in yaşadıkları yürekleri burktu. Eşinin ölümünden sonra 12 yıldır yalnız yaşayan Özdemir, komşularının desteği ele geçimini sağlıyor. Derme çatma evde kalan zaman zaman kendi ihtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken Hanım Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. 12 yıl önce eşinin vefat ettiğini söyleyen Özdemir, "Biz eşimle çok güzel yaşıyorduk. Ama ölüm bu güzelliği bozdu. Kimseden bir yardım beklemedim. 2 çocuğum var, ama onlar da uzakta. Bir çocuğum arkadaşları ile Belçika'ya gitti, orada kaldı. Buradaki oğlum da Samsun'da yaşıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tek isteği olduğunu belirten Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler