HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

81 ilde Son Sürat" uygulaması yapıldı"

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Daire Başkanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerince, kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yönelik Son Sürat" uygulaması gerçekleştirildi."

81 ilde Son Sürat" uygulaması yapıldı"

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Daire Başkanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerince, kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yönelik "Son Sürat" uygulaması gerçekleştirdi. 81 ilde yapılan uygulamalarda 25 bin 247 jandarma ve polis görev aldı.

81 İl Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıkları tarafından yapılan uygulamayla, aranan şahısların yakalanması sağlandı ve çalıntı, aranan motosikletler ile motosikletlerin ve sürücülerin trafiğe uygunlukları denetlendi.

ÇALINTI VE EKSİĞİ BULUNAN MOTOSİKLETLER TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Uygulama ile polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde oluşturulan 4 bin 315 noktada, 6 bin 873 ekip ve 25 bin 247 personelin katılımıyla motosikletler ve sürücüleri; plaka, sigorta, ruhsat, şasi numaraları ve gizli bölmeleri kontrol edildi. Çalıntı ve herhangi bir eksiği bulunan motosikletler trafikten men edilirken, kaskını takmayan ve eksik evrakları bulunan birçok sürücüye de para cezası kesildi.


En Çok Aranan Haberler