HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

93 yaşında çocuklarının kollarında oy kullanmaya gitti

Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde, 93 yaşındaki Hatice Alçı, çocuklarının kolları arasında sandığa giderek oyunu kullandı.

93 yaşında çocuklarının kollarında oy kullanmaya gitti

İslahiye'de yaşayan ve yürüme zorluğu çeken Hatice Alçı, sabah saatlerinde çocukları ile birlikte oyunu kullanmak için İbni Sina Anadolu Lisesi'ne geldi.

Otomobil içerisinde oyunu kullanmak isteyen ancak görevlilerin mümkün olmadığını ifade etmesi üzerine yaşlı kadın, çocuklarının kolları arasında okulun ikinci katına çıktı ve 1049 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanmasının ardından sandalyeye oturtulan Hatice Alçı, çocukları tarafından sandalye ile dışarı taşındı. Kaçıncı kez oy kullandığını hatırlamadığını söyleyen Hatice Alçı, vatandaşlık görevini yaptığı için mutlu olduğunu ifade etti.

OY KULLANMAYA SEDYEYLE GELDİ

Hakkari Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisi'nde yatan kalp hastası 65 yaşındaki Gulendar Özkan, ambulansa getirildiği Bağlar Mahallesi'ndeki Hacı Salih Şen İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Ambulanstan indirilerek sedye ile taşınan Gülendar Özkan, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Oy kullandığı 1004 Nolu sandığa giden Özkan, oğlu İdris Özkan'ın yardımıyla oyunu kullandı.

Annesinin kalp hastası olduğunu ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğünü ifade eden İdris Özkan, "Annem hasta olmasına rağmen barış ve kardeşlik için oyunu kullanmaya geldi. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler