HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

A101 Aktüel 30 Eylül fırsat ürünlerini kaçırmayın!

A101 Aktüel 30 Eylül katalogunda hangi ürünler yer alıyor, A101 Aktüel kataloguna nereden ulaşabilirim? Size yardımcı olacak, A101 Aktüel ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevabı haberimizde!

A101 Aktüel 30 Eylül fırsat ürünlerini kaçırmayın!

“Harca Harca Bitmez” sloganıyla bildiğimiz A101 mağaza zincirleri Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veriyor. Mağaza bünyesinde toplam 36 bin kişi çalışıyor. 81 ilde hizmet vermesinin yanı sıra 800’ün üzerinde ilçede de hizmet vermektedir. Bu sayede A101 mağaza zincirleri tüketicinin ulaşabileceği her noktada bulunabiliyor. Yaşadığınız şehrin her yerinde A101 mağazalarına rastlayabilirsiniz. Girdiğiniz her mağazada aynı ürünleri, aynı fiyatlarla alabilirsiniz. A101 gıda, kozmetik, et ve etli mamüller, kahvaltılık, kuruyemiş ve daha fazlası ürün ile tüketiciyle buluşuyor. Sürekli yaptığı yüksek indirimler ile müşterilerine büyük fırsatlar sunan mağaza şube sayısını Türkiye genelinde gün geçtikçe arttırıyor.

A101 AKTÜELE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ürünleri sektördeki diğer mağazalardan daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz A101 her hafta düzenli olarak A101 Aktüel kataloğu yayınlıyor. Bu katalog ile haftalık olarak yepyeni ürünler Türkiye’deki tüm A101 mağazalarında bulunuyor. Gittiğiniz her A101’ de aynı ürünleri görebiliyorsunuz. A101 Aktüel ürünleri ile standart ürün grupları dışarısına çıkarak farklı ürünler satışa sunuyor. A101 mağazalarında aktüel ürünler kategorisinde teknolojik ürünler genellikle dikkat çeker niteliktedir. Aktüel ürünleri arasında piyasa değerine göre daha çok daha uygun fiyata bulabileceğiniz birçok teknolojik ürünü görebilirsiniz. Haftalık olarak yeni yayınlanan aktüel kataloglarında mutlaka teknolojik ürünlere rastlarsınız. Ayrıca, belirli tarihlerde veya o tarihin yaklaştığı günlerde tarihlere özel ürünleri A101’de bulabilirsiniz. Örneğin; okulların yeni açılacağı dönemden önce mağazalarda okul gereçleriyle ilgili tüm alışverişinizi yapabileceğiniz ürünler mağazalara geliyor. Üstelik bu ürünlere diğer mağazalara göre çok uygun fiyatlara ulaşabiliyorsunuz. A101 Aktüel fırsatlarından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey yayınlanan tarihleri düzenli bir şekilde takip etmektir. İstediğiniz ürün mağazaya geldiği zaman en uygun fiyata almak için mağazaya gidebilirsiniz. Mağaza ilgili ayrıntılı tüm bilgilere internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haftanın fırsat ürünleri:

Mutfak eşyaları müşterilere sunulmuş;
Papilla 28 cm Derin Tepsi
Papilla Kek Kalıbı Çeşitleri
Paşabahçe Ayaklı Kapaklı Servis Tabağı
Muffin Kalıbı Seti
Bonny Erzak Kabı
En dikkat çekici ürünler ise şöyle;
HI-LEVEL 43HL500 Uydu Alıcı Led TV
VESTEL Venüs 5.0 Cep Telefonu
A101 Aktüel’de ayrıca banyo aksesuarlarına da yer verilmiş;
Hilton Banyo, Aynalı Takı Dolabı, Çok Amaçlı Kapaklı Dolap
Bu fırsat ürünlerini kaçırmak istemiyorsanız hemen A101 mağazalarının yolunu tutun. İyi alışverişler!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler