HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Abdullah Gül'e hazır ol mesajı'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeniden siyasete mi dönüyor? Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, Gül'ün yeniden siyasete döneceği iddialarının gündeme geldiğini belirterek, yazısında dikkat çeken ifadelere yer verdi.

'Abdullah Gül'e hazır ol mesajı'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilişkin yeni bir iddia daha gündeme geldi. Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, Abdullah Gül'e ilişkin iddiada bulundu.

Abdullah Gül'ün yeniden siyasete döneceği iddialarının gündeme geldiğini belirten Ataklı, yazısında 'Özellikle Gül'le karşı karşıya gelenler (efendim artık size de iş düşüyor) demeye başladılar.' ifadelerine yer verdi.

"GÜL'E HAZIR OLAN MESAJINI GÖNDEREN KİM?"

Gül'e "hazır ol" mesajı verildiğini ileri süren Ataklı'nın yazısındaki dikkat çeken bölüm şöyle:

"Peki" dedim "Gül'e hazır ol mesajını gönderen kim?" Elbette bir ülke, bir isim ya da bir kuruluş yok. Ankaralı dostum "Sen de bilirsin ki" diye söze girdi ve devam etti; "Uluslararası işler yapan, diplomatik çevreleri tanıyan, girişken işadamlarımız vardır. Bunlar çeşitli bahanelerle toplantılar, yemekler, davetler düzenler. Bu toplantılarda artık Türkiye'nin iyiye doğru gitmediği konuşuluyor.

"EFENDİM ARTIK SİZE DE İŞ DÜŞÜYOR"

Özellikle Gül'le karşı karşıya gelenler (efendim artık size de iş düşüyor) demeye başladılar. Gül gibi İngiliz tedrisatından geçmiş bir siyasetçi bunun ne demek olduğunu bilir." Ben yine de Gül'ün bütün ısrarlara rağmen herhangi bir şekilde taşın altına elini koymayacağını düşünüyorum.


En Çok Aranan Haberler