HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdurrahim Boynukalın'dan Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili açıklama

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Ahmet Hakan'ın evinin önünde darp edilmesi ile ilgili olarak twitter hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Hürriyet Gazetesi'ne yönelik protestolarda yer alan ve gazeteci Ahmet Hakan ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunun medyaya sızmasıyla gündeme gelen AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın, bu gece Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasından sonra twitter hesabından yaşanan olayla alakalarının olmadığını ifade ederek Hakan'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İşte Boynukalın'ın o tweeti

'Tarihinde (parti kapatmalar ve darbe dönemleri dahil) asla şiddete bulaşmayan tertemiz bir hareketiz. Ne eli taşlı, sopalı insanlarla gazete camı indirecek kadar çapulcuyuz, ne de evinin önünde dört kişiyle bir gazeteciyi dövecek kadar kalleşiz.
Bu minvalde Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyor ve en kısa zamanda, hem cam kırma olayındaki hem de bu saldırıdaki suçluların tespit edilmesini temenni ediyoruz.'

Abdurrahim Boynukalın, Hürriyet’e yapılan ikinci saldırıdan sonra çekildiği ortaya çıkan görüntülerde Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü belirterek, “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” demişti.

Abdurrahim Boynukalın kimdir?

Abdurrahim Boynukalın, 1987 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nde tamamlamasının ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yaptı. Devamı için tıklayın

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler