HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adalet Yürüyüşü'nden son dakika korkutan haber! Kalp krizi geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'ne Muğla'dan katılan Erol Doğan, akşam saatlerinde kalp kriz geçirdi. Son dakika habere göre, Erol Doğan'ın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Adalet Yürüyüşü'nün 4'üncü gününde Kahramankazan yakınlarında eyleme katılan 69 yaşındaki Hasan Tatlı kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nde bir kişi daha kalp krizi geçirdi. Son dakika habere göre, Muğla'dan yola çıkan Erol Doğan isimli vatandaş, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Doğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Erol Doğan'ın akşam saatlerinde hastaneye getirildiğini söyledi. Doğan'ın hemen tedavi altına alınıp tetkikler yapıldığını belirten Onal, "Hasta göğüste sıkışma ve kalp çarpıntısı şikayetiyle hastanemize geldi. Yapılan ilk tetkiklerde kalp krizi geçirdiğine yönelik bulguya rastlanmadı. Şu anda tedavisi devam ediyor. Bu akşam müşahede altında tutulduktan sonra yarın taburcu edilmesi planlanıyor" dedi.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT TIR’ları davasında 25 yıl ceza alıp tutuklanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a 15 Haziran’da yürüyüş başlatmıştı. Yürüyüşün dördüncü gününde Kahramankazan yakınlarında verilen molada fenalaşan Tatlı, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Yolda ve hastanede birkaç kez kalbi duran Tatlı, acil serviste kalp masajı yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine alınmış, bir süre sonra da ambulansla Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edilmişti.

[

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'ne sürpriz destek](https://www.mynet.com/kilicdaroglunun-adalet-yuruyusune-surpriz-destek-110103097109)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler