HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana’da Atalay Filiz alarmı

Adana'da, 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz'in görüldüğü ihbarı üzerine polis alarma geçti.

Adana’da Atalay Filiz alarmı

Gün boyu 155'i arayan çok sayıda vatandaş, Ankara ve İstanbul'da 3 cinayet işleyen seri katil Atalay Filiz'i gördüğü yönünde ihbarda bulundu.

Vatandaşların ihbarda bulunduğu bölgeye başta Cinayet Büro Amirliği ekipleri olmak üzere çok sayıda polis sevk edildi.

İhbarlarla ilgili geniş çaplı arama yapan polis, herhangi bir ipucuna ulaşamadı. Atalay Filiz'in kentte olabileceği ihtimaline karşı çalışmalarını sürdürüyor.

KATİLLE AYNI EVDE KALAN GENCİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Öte yandan, katil Atalay Filiz ile Karabağlar ilçesi Yeşilyurt semtindeki aynı evde kalan Cemal C.,(29) olayın hala şokunu yaşıyor. Günlerdir evden dışarıya dahi adımını atmayan gencin yaşananlar nedeniyle psikolojisi ise bozuldu. Emniyet'te geniş çaplı bir ifade veren Cemal C., yaşananlar nedeniyle sıkıntılarını paylaştı.

"CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE"

Yaşananlar nedeniyle şok içerisinde olduğunu anlatan genç, can güvenliğinin tehlikede olduğunu da söyledi.

Cemal C., devlet büyüklerine çağrıda bulunarak şöyle devam etti:

"Evet bir katille aynı evde kaldım. Aynı kahvaltıyı yaptım. Şuanda psikolojim çok kötü. Birkaç gün sonra psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bundan dolayı da devletten yakın koruma talep ediyorum. Çünkü can güvenliğim ciddi anlamda tehlikede. Şuanda kendim soğukkanlı bir insanım. Son bir haftadır yemek yemiyorum, günde birkaç saat uyuyorum. Şuanda bunu samimiyetimle söylüyorum Atalay Filiz bir ay içerisinde bulunmazsa ben buraya tekrar gelebileceğini düşünüyorum. Bana zarar verebileceğini düşündüğüm için koruma istiyorum. Son günlerde basında da bu olay geniş yer bulduğu için devlet büyüklerinde de bir yayın yasağı getirilmesini istiyorum."

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler