HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adil Gür: '5'inci parti muhalefetin göbeğinden çıkacak'

Seçim sonuçlarındaki tahminleriyle adından oldukça söz ettiren ünlü anketçi Adil Gür, yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

A&G araştırma şirketi sahibi Adil Gür, konuk olduğu televizyon programında 1 Kasım seçim sonuçlarına göre 5'inci partinin muhalefetin içinden çıkacağını belirtti.

Gür, "Görünen o ki şayet muhalefet partilileri 1 Kasım seçimlerini doğru okumazsa 5'inci parti muhalefetin göbeğinden çıkacak." dedi.

"ÇOK YAKINDA"

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için AK Parti'yi yüzde 47 bandında gösteren ve bu tahminle seçim sonuçlarına en yakın oranı veren A&G araştırma şirketinin sahibi Adil Gür, CNN TÜRK'te Mirgün Cabas'ın konuğu oldu.

Gür, AK Parti'nin içinden çıkacağı söylenen 5. partinin muhalefetin içinden çıkacağını iddia etti ve "çok yakında" dedi.

Devlet Bahçeli de 5. parti için şunları demişti:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5. Parti’nin MHP’den olabileceğine yönelik iftiralar atıldığını belirterek, “MHP’de böyle bir anlayış memleketin bugünkü şartlarında mümkün değildir. MHP kendi tuzağını kendi kurarsa, vatana en büyük yanlışı, millete en büyük yıkımı yapmış olur” diye konuştu.

/

**<span color:="" style="&autoplay=1"">İşte sosyal medyadaki 5. parti tartışmaları:

**


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler