HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adli Tıp'tan ASELSAN raporu

İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Dairesince, ASELSAN Mühendisi Hüseyin Başbilen'in ölümüne ilişkin hazırlanan raporda, 5 üye ''intihar'', 3 üye ise ''cinayet'' olduğu yönünde görüş bildirdi.

Adli Tıp'tan ASELSAN raporu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Savcı Murat Demir, olayın ''intihar mı, yoksa cinayet mi'' olduğunun belirlenmesi için, Başbilen'in ölü bulunduktan sonra jandarma tarafından çekilen fotoğraf ve kamera görüntülerini, İstanbul Adli Tıp Genel Kuruluna göndermişti.

İncelemelerini tamamlayan İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Dairesince hazırlanan raporda, 5 üye olayın ''intihar'', 3 üye ise ''cinayet'' olduğu yönünde görüş bildirdi.

Başbilen, 4 Ağustos 2006'da sabah saatlerinde, 06 ET 2068 plakalı otomobiliyle işine gitmek üzere evinden ayrılmış, ancak ASELSAN'a gitmediği anlaşılınca eşi tarafından aynı gün Yenimahalle Merkez Karakoluna Başbilen'in kayıp olduğu bildirilmişti.

Başbilen, bir gün sonra akşam saatlerinde Ankara'nın Kavaklı köyü Aydıncık Mahallesi Mezarlık Üstü mevkisinde tarla içinde, park halindeki otomobilinde, boynu ve sol bileği kesilmiş şekilde ölü olarak bulunmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler