HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afyonkarahisar'da 'gelin' izdihamı

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Size Anne Diyebilir miyim?" isimli yarışma programında finale kalarak evlenen Aysel ve Volkan'ın, Afyonkarahisar'ın Bayat İlçesi'nde yaptığı düğünde izdiham yaşandı. Çifti görmek isteyen, aralarında bebek ve çocuklarında bulunduğu yüzlerce vatandaş yerlerde birbirini ezdi.

"Size Anne Diyebilir miyim?" yarışmasında tanıştığı Volkan Yalım (26) ile İstanbul'da evlenen Aysel Erzincanlı (21), memleketi Afyonkarahisar'ın Bayat İlçesi'nde de bir düğün yapmak istedi. Hükümet Meydanı'nda saat 19.00'da başlaması gereken düğün eğlencesine, yaklaşık 3 saat gecikmeli olarak gelen çift, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı. Otomobilden inen ve yoğun ilgi nedeniyle ezilme tehlikesi geçiren çiftler, Bayat Belediyesi'nin bulunduğu binaya sığındı. Görevlilerin düğün alanını boşaltmasının ardından piste çıkan çift, burada yaklaşık 15 dakika oyun oynayıp dans etti. Ancak çifti daha yakından görmek isteyen vatandaşlar, izdihama neden oldu. İzdiham nedeniyle, aralarında bebek, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu yüzlerce vatandaş, yerlerde birbirini ezdi. Bazı yaşlı kadınların yerden kalkmakta güçlük çektiği gözlenirken, ezilen çocuklar da uzun süre ağladı.

Düğünü erken bitirip, Hükümet Meydanı'ndan otomobille uzaklaşmak isteyen Erzincanlı ve Yalım'ın içinde bulunduğu otomobil, vatandaşlar tarafından yumruklandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler