HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaç dehşeti kamerada

İstanbul Kağıthane'de piknik yapan vatandaşların üzerine yıkılıp 1 kişinin ölümüne yol açan ağacın devrilme anı saniye saniye görüntülendi.

Ağaç dehşeti kamerada

Kağıthane'de Hasbahçe mesire alanında dün yaşanan olayda kökü çürüyen bir ağaç piknikçileri üzerine devrilmiş ve 16 yaşındaki lise öğrencisi Sevde Kösüre, hayatını kaybetmişti. Kağıthane'de yaşanan piknik dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/piknik-kabusa-dondu-1-olu-1-yarali/11806/1552592/)
[ **](https://www.mynet.com/istanbulda-piknik-faciasi-110100692454)
Görüntüler, yaşanan dehşeti bir kez daha gözler önüne serdi. Kamera kayıtlarında ağacın devrilme anı ve vatandaşları kaçışması gözüküyor. Olay sonrasında ise piknikçiler, yaralılara yardım etmeye çalışıyor. Olay sonrasında mesire alanında büyük bir panik yaşanıyor.
**ANNESİ KIZININ ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR**
Kağıthane’de ailesiyle piknik yaparken kökü çürüyen bir ağacın üzerlerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Sevde Kösüre’nin annesi, kızının öldüğünü henüz bilmiyor.
Kağıthane’deki Hasbahçe mesire alanında dün yaşanan olayda kökü çürüyen bir ağaç, piknikçilerin üzerine devrilmiş, olayda Sevde Kösüre (20) hayatını kaybederken, kız kardeşi ise yaralanmıştı. Genç kızın Adli Tıp’taki otopsi işlemleri sürerken, amca Şeref Kösüre yaşanan acı olayı anlattı. Kösüre, “Dün kardeşim geldi. ‘Başımıza kötü bir olay geldi, bir kaza geçirdik’ dedi. Ama olayın ne olduğunu söyleyemedi.
Diğer kardeşlerimden haber aldım. Büyük bir ağaç başlarına devrilmiş. Kardeşimin çocukları yaralanmış.20 yaşındaki kızımız vefat etti. Öbür kızımız ise hastanede, onun durumu iyi. Ama diğer yeğenimi kaybettik” dedi.
Yeğenlerinin üzerine ağacın uç kısmının geldiğini anlatan amca Kösüre, “Olayda bir kasıt yok. Bizimkiler orada tamamen masumane piknik yapıyorlar” diye konuştu. Hayatını kaybeden Sevde’nin üniversiteye hazırlandığını belirten Şeref Kösüre, annesinin ise henüz kızının öldüğünü bilmediğini söyledi.

[Tüm haberler](https://www.mynet.com/haber)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler